Miért Ne gyútsak rá? (beszélgetés)
Pardon!elírtam a sö-t k-ra:)
Pedig egyáltalán nem mindegy.Egyik hízlal a másik fogyaszt:))
Kitartás.
Igyál sok vizet, rágcsálj el egy almát, menj ki a levegőre, fuss egy kört, tornázzál, vagy ilyesmi.
Vagy csinálj valami olyan tevékenységet ami mellett soha nem jutott eszedbe, hogy rágyújts.
Tereld el a figyelmed, feküdj le korán aludni. (alvás közben ritkán bagózik az ember)
Hajajajj
Egyre nehezebben birom:-(
nagyon:(
főleg ha rákapsz és napi szinten törögeted
Facca:-)))))))) Én nem akarok annyit hízni:-)
Okés akkor rágó:-)
az jó
ezzel a módszerrel a barátnőm 25 kg-ot hízott
Így van ahogyan írja spinneli,de gondoljatok bele azért kicsit kecsegtető nektek is a nem dohányzók világa..a finom illatok..a pénz:-)
Hogy még több marad másra..
Nem kell fetétlenül enni agyba főbe.. és akkor nem hízik el az ember.
Hosszútávon akkor is előnyösebb nem cigizni..mint cigizni.
Nekem ez az egy keftelésem volt..és képes vagyok tőle megválni,mert a mai világban nem mindegy az ember mire költi a pénzt.
Én úgy is döntöttem ellene,hogy hmm ez kéne az kéne..mennyi is a cigim havonta? Micsoda 20 rugó? Micsoda én ezt sok minden másra is eltudnám..micsoda 900forint lesz?
hmm..adjon érte más ennyit..nehogy már!:-)
Magadnak kell eldönteni, hogy miért érdemes leszokni, vagy milyen pozitívumok lennének az életedben nélküle.
Ha nem találsz ilyet, akkor csak annyiról van szó, hogy nem akarsz leszokni, amivel egyébként nincs baj, mert ez mindenkinek az egyéni döntése.
Köszike:-)Muszáj mert idegesít hogy elszáll a pénzem:-) Meg nálunk egyedül öcsém nem bagózik és az ugye még jobban motívál mikor azt kapod meg..úgysem tudsz leszokni:-))
Naná,hát akkor majd látják a család:-)
Nincs mi idegesítsen..amúgy meg megkell érnie agyban.-)
Meg igen engem is idegesít hogy idegesít a cigizhetnék:-))
Inkább nem cigizek és akkor nem idegesít:-)
További ajánlott fórumok:
- Fogyni kéne, de hiányzik a kitartás. Miért nem bírom megállni? Érezted ezt Te is?
- Szerinted alacsony vagy magas nőnek jobb lenni? Miért?
- Miért járok mindig ugyanúgy a kapcsolataimban, miért taszítom a férfiakat egy pont után, amikor addig vonzottam őket, és semmi baj sem törté
- Jehova tanúi miért Krisztus halálát ünneplik, és nem a feltámadását?
- Te miért szereted az otthonkát?:)
- Szűzies életet élő, magányos (és emiatt örökké panaszkodó) lányoktól miért kap kosarat az ember?