Miért mondja a férfi a nőnek, hogy "félti", amikor a szexen kívül nincs más kapcsolat köztük? (beszélgetés)
Ebben egyetértek!
De szerencsére nekem ilyenre nincs gondom már lassan 9 éve!
Én azt nem értem ha más nincs köztük miből gondolja hogy szeretik ? Bár nyilván szeretné ha így lenne .
Rossz a viszonzatlan szerelem. Ki kell szállni minél hamarabb. Nem szabad megelégedni egy oda dobott "féltelekkel".
Ejnye! :))
Most kertészfiúnak lesz igaza! :(
Ő azt írta, hogy ilyen alantas cselekedetek csak a férfiak követnek el ;)
Én is használtam már ki férfi testet :)
Egy jó ideje egyedülálló vagyok és volt olyan hogy bizony én használtam ki a férfi nemet.
Volt egy kis elégtétel szaga is a dolognak . De nem roskadt a párnáiba zokogva az illető.
Ott a pont :DD
Hisz mi a legtöbb férfi vágya?
Sex kötöttségek nélkül ;)
Megnyugtatok mindenkit engem is vertek már át hittem a szép azavaknak! :) De megváltoztam "lejöttem a szerről"! :)))
Hűséges vagyok és boldog párkapcsolatban élek! Legalábbis remélem! :D
:))))
Kb. ilyen reakcióra számítottam!
Imádnivalók vagytok!!!
De most sietek, mert a fiúkkal meg kell beszélnünk, hogy a terhesség 17. vagy a 19. hete rosszabb...
További ajánlott fórumok:
- Mennyire kívánhatja meg a férfi a nőt, ha van köztük szexuális kapcsolat?
- Véget ért egy 5 éves kapcsolatom, de azt mondja, hogy egymásra találhatunk még
- Azt mondja a csaj (22), azért nem akar kapcsolatot, mert a nyáron bulizni szeretne. Van ennek értelme?
- Fontos az, hogy ki mondja ki egy kapcsolat végén, hogy vége?
- Mondja már el nekem valaki hogy miért lesz nekem (vagy a kapcsolatnak) könnyebb ha megcsalom a másik felet?
- Ha azt mondja a srác nem akarok komoly kapcsolatot..., akkor...?