Miért mindig a "rosszfiúk" tetszenek? (beszélgetés)
Az én párom egy "rosszfiú", de nem ilyen téren, hogy csalta a párját. Kitáltalt nekem is kezdetek kezdetén, hogy milyen élete volt.
Úgy gondolom, hogy mindenkinek van múltja, és értékelni kell az őszinteségét is. Én legalábbis ezt tettem, ez fogott meg benne és eddig nem csalódtam. Két hét után összeköltöztünk, igaz hozzám és lassan 10 hónapja együtt vagyunk, úgy néz ki, minden jól működik. De viszont ha bármi kétség is merül fel benned ezzel kapcsolatban, akkor az nem fog elmúlni és idő előtt megmérgezi a kapcsolatot.
Nem az itt adott válaszok alapján döntöttem !
Csak tudod mérleg jegyűként folyton billegek.Szerintem én eldöntöttem ezt a kérdést már akkor ,amikor leírtam.Kíváncsi voltam a véleményekre,ugye nem baj?
A rosszfiú nem egyenlő a tökös, belevaló fiúval.
A rosszfiúk kötsögök, monnyanak le!! :)
Betűzöm: S O H A
Akit hajt a vére azt hajtani is fog..van olymi ébredés néha, de ez nem tart sokára.
Most tipli még a legelején sőt mielőtt a lánykádat is másnem pár év múlva felpróbálná.
Előttem írták már sokan én is csak ezt tudom erősíteni a kutyából nem lesz szalonna!
:-))))
Totálisan igazad van:-)
Jézusom, nehogy már idegen emberek véleményére alapozd, hogy mit teszel. Te beszéltél vele, te láttad a szemét, a rezdüléseit. Legyél óvatos, de ne haragudj, alkalmatlan vagy egy párkapcsolatra, hogy egy netes fórumon húsz hozzászólásból akarod eldönteni, hogy lapát vagy kapcsolat :/
Kicsit olyan ez a sztori, mint amikor a nyuszika elindul létrát kérni a rókától és ahány állattal találkozik, mind azt mondja neki, hogy tuti nem fogja odaadni. És amikor a róka ajtót nyit meg sem kérdezi, csak annyit mond: bazz+ meg a létrádat hülye róka ;))
További ajánlott fórumok:
- Miért csak férjes nők tetszenek, olyan 45- 50 körüliek?
- Miért van az, hogy mindig a nálam "jobb"pasik tetszenek(belsőre főleg, tapasztaltabb, műveltebb)
- Miért tetszenek a szlovák lányok ennyire?
- Miért tetszenek a fiatalabb pasik?
- Hol rontom el, hogy mindig másik nővel jönnek össze azok, akik nekem tetszenek?
- Nem tetszenek a virág jelek, mégis mindig azt kapok. :-(