Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Miért izzad a marcipános torta? fórum

Miért izzad a marcipános torta? (tudásbázis kérdés)


9. Mazsinka (válaszként erre: 8. - Outback)
2013. nov. 6. 14:30
Nincs spájzom. Állítsam kis hőmérsékletre a frigót?
8. Outback (válaszként erre: 6. - Mazsinka)
2013. nov. 6. 14:16
Nyilván nem arra gondoltam, hogy tedd be a radiátor vagy kályha mellé :)) Nincs valami hűvösebb hely? Spájz? Vagy valami?
7. Mazsinka (válaszként erre: 5. - E3e8ab07a5)
2013. nov. 6. 14:16
Vajkrém van alatta.
2013. nov. 6. 14:13
Nem bírok körbetekerni egy figurákkal teli tortát. Ha nem teszem egyből hűtőbe, akkor egy tojáskrémes tortát hagyjak a fűtött szobában, vagy? Hiába szárítom meg előre a figurákat, azok is újra beizzadnak...már nem tudok mit kezdeni velük.
2013. nov. 6. 14:10
Nem szabad alá kenni tejszínes, vagy tejes krémet, csak sima vajkrémet. A tejes dolgoktól kezd el izzadni, a fondantosnál is így van.
2013. nov. 6. 14:08
És ha hűtőbe teszed, celofánnal körbe kell tekerni...
2013. nov. 6. 14:08
Nem akarok hülyeséget írni, de elvileg a marcipán levegőn szárad....nem szabad egyből hűtőbe tenni. Én is így csesztem el mindig :) Aztán egyszer ezt valaki mondta nekem...mondjuk azóta még nem próbáltam..
2013. nov. 6. 14:03
Beburkoltam. Szép, jó. Frigóba be. Jó. Frigóból ki. Izzad, izzad, izzad. Ok, van teóriám, de mit tegyek ellene? Tegnap csináltam, holnap szolgálják fel. Hogy fog kinézni addigra az a szerencsétlen? Ma én még kiveszem. X hazaviszi, holnap utazik egy csomót... Mit csináljak vele, hogy ne menjen szét???
2013. nov. 6. 14:01
Miért izzad a marcipános torta?

Minden jog fenntartva © 2005-2018, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Sitemap | Facebook