Miért élvezetes a pasik számára letölteni "idegen" csajok képeit a netről? (beszélgetés)
Én egy papagájt szeretnék,de nagyon..remélem elhozza a Jézuska:)De ha nem,megveszem magamnak...
Még mindig senkinek semmit nem vettem..:(
Nálunk is meg van most mindenki zakkanva...remélem, hogy lenyugszanak, még van két hetük :)
Most az ajándékokhoz sincs kedvem, Anya megkérdezte a hétvégén, hogy vegyünk-e egymásnak ajándékot?...nekem meg szarul esett, mert miért ne vennénk? Erre ő: úgyis megvan mindnened. Ebben igaza van, de akkor is, milyen hozzáállás már ez??
Mit ne mondjak,nem vagy ezzel egyedül.....semmi kedvem hozzá..:((mondjuk ezen nem is csodálkozom..Nem baj hátha megjön..:)
Megértem..
Én meg most nagy bajban vagyok még az ajándékokkal:(
Egyébként én most annyira nem is várom a karácsonyt. Mindig túlmisztifikálok mindent, aztán meg szarul esik, ha más semmibe veszi az én lelkesedésemet.
Igen....Annyi felé kell menni..Mindig elfáradok benne:))
Akkor nem fogtok unatkozni:)))
Mi is megyünk ilyenkor 4 helyre..
Már komolyan azt várom,hogy egyszer otthon legyünk..
Ugorjatok át,ha otthon már üres lesz a frigo:)25-25-án megyünk a barátainkoz és az a szokás,hogy mindenki visz valami finomságot akár több fajtát is!:)
De sok finomság lesz nálatok:))
Nem mehetnék majd át??:))))
Fácán leves,rántott hal,diós-erdei gombás szűzpecsenye,camenberrel-aszaltszivával töltött cs.mell baconban,francia és krumpli saláta,fűszeres sült burgonya,tesóm hozza a halászlevet éa a töltött kápit.Süti:nutellás kiflit most találtam a receptet,a többi sütin még gondolkozom:))És CSabi anyukája is biztos ellát majd mindenféle jóval:))
Most még igen,de gyerek mellett ezt már nehéz lesz..Legalábbis az elején..
:))
Hat az nem... de jo hogy mondod, valamikor csinalni fogok mar, mert reg volt. ;)
Hmmm..az nagyon fini...egy kis rántott cukkini nem lesz véletlenül?:))Amikor ezt eszem,mindig Te jutsz az eszembe..
De jó Nektek,gy sokkal kényelmesebb..:))
Sziasztok!
Tuleltem a hetveget... de nem volt konnyu.
En kacsat sutok majd, meg lehet lazacot is.
Halaszlet lehet hogy kapunk majd... ezert levest nem hiszm hogy fozok.
Sutok almas kalacsot meg buktat.
Egyenlore ennyit talaltam ki. :)
Hahó:))
Én sem főzök semmit sem,mert mindig megyünk majd vendégségbe:))
Nekem kellene ez a recept:)))
Szia Szofi, én olyanba bele sem fogok, ami nehéz. Szóval nem az. :)
Én nem főzök semmit, mert Anyáéknál leszünk, majd ott lesz terülj-terülj asztalkám :)
Szia Chry!Én még sose csináltam semmilyen aprósütit...nehéz?
Sziasztok,jó reggelt!Jaj,de kár Boldi..én már annyira várom,hogy megmutasd nekünk....:))Hogy telt a hétvége?SEHOGY!Semmit nem csináltunk,de szó szerint..A szombat délig fetrengésről annyit,hogy hajnali 5.40 lett belőle,ugyanis a kis "fényképész barátnőm"munkatársa mostanában beáll az udvarra most éppen elénk(nem tudom miért,de van egy olyan érzésm,hogy dirrektbe megy a dolog)az ócska tragacsával ami olyan hangos mint valami kamion!Eddig is azért nem szóltunk neki,mert nehogy az legyen,hogy mi kötekedünk!De a szombat volt az utolsó,CSabit alig tudtam visszafogni,mert már át akart mennni a boltba ahol a csaj dolgozik!Szép napot Csajok!:))Ti mit főztök karira?
Több fajta receptem van, most sütöttem citromosat, kókuszosat, diós-csokisat és mazsolás-fahéjasat.
A család leszavazta a mézest az idén, úgyhogy ezt találtam ki :)
Az a fontos, hogy már kiválasztottátok, ez a pár hét már hamar eltelik :)
Keksz??Milyen recepted van??
Sajnos nem tudjuk,mert páromé csak januárban lesz meg..
De végre meglesz:)))
Jó reggelt :)
Megsütöttem a karácsonyi kekszeket, 4 félét. Nagyon finom lett mindegyik, tartok tőle, hogy nem tart ki karácsonyig :))
Felhúztátok a gyűrűt? Vagy majd karácsonykor? :)
További ajánlott fórumok: