Miért élvezetes a pasik számára letölteni "idegen" csajok képeit a netről? (beszélgetés)
Tüttü, valamit nem jól olvastál...Zsófi nem drogos :)))))
hm kicsit visszaolvastam egyetértek a barátjának kéne helyre billeteni Zsófit.És utána neki elmenni pszichológussal beszélgetni hogy a fejébe is a helyére kerüljön minden.Én mégcsak részeg se voltam sose életembe csak becsípett egyszer.a drogot nagy baromságnak tartom és nagyon gyatra "megoldásnak" bármire is.Szerintem csak a jellem gyenge emberek használják vagy a nagyon kirekesztettek.Kár hogy a családja nem áll mellé.Csak egy valaki kéne Zsófinak úgy nézem aki segítene neki talpra állni.Ha magától abba bírta hagyni akkor csak 1 ember kéne aki a hóna alá nyúl.Még nincs veszve minden.
Sziasztok!
Boldogsag, gratulalok a gyurukhoz! :)
Szep napot lanyok!
Jó reggelt Lányok :)
Boldi dejó Neked, mekkora már a babó?
Az új évre kapsz egy teljesen új autót :))
Haló Csajok:))
ma babázni voltam szinte egész nap..Az autó ma odakerült a szerelőhöz,és hétfőn kezdik csinálni:)
Nekem volt már fiatalabb pasim:))
Hát:)))))))
Gyanúsak a kérdéseid, ugye nem csaptál fel kerítőnőnek? :)))
Egyébként nem zárom ki, de frusztrálna a fiatalabb pasi.
Ilyesmire tippeltem:))Fiatalabb?Jó,most nem egy 18évesre gondoltam:))
A kérdés nem hülye :))))))
Hát nem is tudom 33-40ig :)
Dehogy Veled!!!A pasik a hülyék,mert mindegyik a gatyájában horja szivét is és az eszét is!!Egy hülye kérdést engedj meg:milyen korosztályból válogatsz?
Így már értem :) Majd az évek meg a rutin megtanítja őket :))
Ööö...nem tudom, hogy létezik-e ez a faj, mert én sem találkoztam még egy példányával sem. Azért ha látsz egyet, légyszi, gondolj rám :)))
Emailes pasi eltűnt :) Meg a többi is...velem van baj, szerintem.
Ajaj,..még él ez a faj,hogy"norm.pasi"?Apropó pasi..mi van a kis email-es barátunkal?Nem jelentkezett?
Jó fejek....nincs velük baj igazából!Lehet rosszul fogalmazam...az tesze toszaság ha egy pár 1órát vekeng,hogy milyen kiszerelésű kakaót vegyenek 50dkg vagy 1kg...fiatalok ,semmi problem.
Akkor miért vagytok velük, ha mindenki ilyen tesze-tosza? :) Nehogy Csabi is elmenjen ebbe az irányba...
Egyébként olyan ritka manapság a normális pasi, mint a fehér holló :)
Amugy,szerintem,és a csaj szavaiból is úgy vettem ki,hogy erről a fiuk semmit nem tudnak!
Úristen...csak okoskodj.:)).Szerintem már megunta az állandó könyörgést...amit el is hiszek!Ez a csapat még új nekünk,mindenki fiatalabb és mindenki olyan tesze-tosza faszi létére!Állandóan hülyéskednek,póker...ilyesmi,teljesen más mint a másik társaságunk,ahol mindenki házas és gyereke van!
Akkor a fiúk miről beszélgetnek?
És miért nem beszélnek meg ilyen kérdéseket ők ketten (mármint a lány és a fiú), azért azt csak tudja a fiú, hogy szereti a lány...ez meg baromság, ha szeretné, már lejött volna a szerről. Pont ezért segítse, mert ő már idősebb, tapasztaltabb. Sajnálatból éli így le az életét? Van is oka sajnálni ezt a szegény lányt, de ha már sajnálja, akkor inkább segítsen neki ebből kimászni.
Na, bocsi, hogy okoskodtam.
igen ez jó ötlet lenne!Csak az a baj,hogy a problémákat a fiuk nálunk még egymásnak se mondják el,én mindent a feleségektől/barátnőktől tudok!Arra is gondoltam,hogy talán a barát már azért nem foglalkozik a problémával mert:1.Azt gondolja,hogy a lány nem szereti,mert ha igazán szeretné akkor már leszokott volna!Mert a legutóbbi vitánál azt vágta a fejéhez,hogy csak kihasználja és,hogy ő már öreg ehhez...érted?Vagy 2:Már nem szereti a lányt,és csak sajnálatból van vele!Másrészt,ki tudja talán öngyilkossággal is fenyegetőzik,ha elhagyja,esküszöm erre nem is mertem rá kérdezni nehogy én ültessem a bogarat a fülébe!
Ilyen nincs, hogy nem tud vele mit kezdeni. Ez a kislány úgy gondolja, hogy azzal, hogy belövi magát, minden problémája megoldódik. Ezzel nem lehet konfliktust kezelni.
Azt gondolom, hogy elsősorban a barátjának kéne sgíteni, ha már a többi családtagjára nem számíthat.
Ha Csabinak jó barátja a srác, akkor említse meg neki Csabi, hátha tőle jobban elfogadja a tanácsot.
Én is erre gondoltam ha már beismeri..A barátja állitólag azt mondta,hogy ezzel nem tud mit kezdeni....sztem már uncsi neki a téma bár én is azt gondolom,hogy a barátjának(35) kellene támogatni ebben mert ő már felnőtt de Zsani még gyerek...A szüleire nem hiszem,hogy számithat...ha az én gyerekem lenne pfff már rég a kórházban lenne!Bár azt gondolom,hogy mindenféleképp orvosi segitségre szorul max én "csak"támogathatom mellette...Szivesen beszélnék a barátjával,de ki tudja hogy reagálna...de Ő nagyban tudna segiteni mert Zsani nagyon szereti!Szomorúnak tartom,hogy nincs mellette senki akire számithat mondta is,hogy nincs barátnője,nem hivhat fel valakit ha szomorú..azt is mondta hogy amikor leáll akkor nyugi van de ha adódik valami probléma,konfliktus stb akkor újra kezdi!Most felszedett 10kg-t most kari előtt le is adta..13éves kora óta csinálja,állitása szerint az utóbbi 2-3 évben fajult el a dolog!Nem is értem senkit nem érdekel ez a gyerek?Nagyon sajnálom szegényt...
No, akkor ebből érthetett Csabi... ;)
Az már egy lépés, hogy beismeri, mert addig nem fog tudni megszabadulni ettől, amíg saját magának nem ismeri be. A barátja tudja? Ő nem tud rá hatni? Egyáltalán le akar szokni?
Háááát érzem is,hogy feszül a gatya...A fácánlevesre azt mondta,hogy "Zsófikám,most már férjhez mehetsz,mert nagyon finom..
Mindamellett történt egy kis gubi,igaz a baráti körből de ez most paffra vágott!!Képzeld el Csabi barátjának van 2 éve egy barátnője(se veled,se nélküled)22éves a lány...mi már Csabival gyanakodtunk arra,hogy valami nem stimmel vele..Mindig vigasztalni kellett valamiért,minden apróságon kiakadt már szinte viccelni se lehetett vele..Most is igy történt bementem a konyhába köszönni már láttam aszáján hogy van valami!amúgy nem ismerjük annyira csajt,tavaly 1-szer láttuk idén mondjuk sokkal többször..Kimentünk cigizni és bevallotta azt amit már 100%-ra tudtunk!Igy szólt a mondat:Zsófi,drogos vagyok...
Jajjdejó, örülök!
Látja, hogy jó helyre került Csabi, rendes kis asszonykája van :)))
Ilyenkor megengedett a sok evés és szeszkózás is. Tudod ez az időszak, amikor egy hét alatt 5 kilót is lehet hízni :))
Jaj,nagyon!!!Tetszett neki minden a kaja a lakás,a család,szóval tényleg jól sikerült!Csabi meg is jegyezte,hogy kivételesen nem volt veszekedés!!Naná,majd pont Csabi anyukája előtt égetem magam!4Szóval visszafogtam magam!!Ja,és nagyon sokat ettem...meg ittam is..tegnapelőtt sokat szeszkóztam...
Ettől eltekintve nagyon jól :)
Nálatok milyen volt a nagy családi karácsonyozás? Csabi Anyukája jól érezte magát?
Nem is kérdeztem,hogy azért jól telt a karácsony?
El tudom képzelni,hogy a szüleid mennyire meglepődtek!!
További ajánlott fórumok: