Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Miért beszélget velem, ha van barátja? (többi lent) fórum

Miért beszélget velem, ha van barátja? (többi lent) (beszélgetős fórum)


1 2
31. Falipapir (válaszként erre: 25. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 1. 19:29

18 éves. Van 4 éves kapcsolata.

Az én lányom is 14 évesen pasizott be először. Mikor vége lett az iskolának más irányba terveztek, nem volt közös jövőképük. Ő korrekt volt, szakított, mielőtt más irányba kacsintgatott. Viszont sok lány csak akkor szakít, amikor megvan a következő kiszemelt. Lehet TE vagy az. kitartás.

30. Falipapir (válaszként erre: 23. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 1. 19:17

Teljesen megértem az álláspontodat. Pontosan ugyanilyen naiv voltam annak idején. Hozzáteszem a 90-es évek elején még egészen más világ volt. Zárkózottabbak voltak a lányok, és nem volt még net, ahol mindent meg lehetett tudni, és ismerkedni lehetett.

Én is a nagy őt kerestem, komoly kapcsolatot. Aztán találtam egy lányt, akivel megtörtént, amire évek óta vártam, de csak kaland lett, mert nem vett komolyan. Kinevetett amikor szerelmet vallottam neki, szó szerint azt mondta. Nem engem szeretsz, hanem amit kapsz tőlem.

Tudta jól, hogy egy fiú nem fog megállni az első lánynál, mert felébred a vadászösztön. Csalódtam amikor elment, de igaza volt. Gőzerővel vadászni kezdtem egy másik lány után, és napokkal később már rájöttem hogy nem ő hiányzik, hanem a szex, a nevetése, ja és a szex :D

Aztán megnősültem. Elvettem a 2. lányt akit találtam. 5 év után elváltunk, mert éretlenek voltunk még hozzá. Életem legnagyobb szerelme volt, de nem jöttünk ki egymással. Elment, hónapokig gyűlöltem a nőket. Aztán jött a játék. Nem vettem komolyan a nőket, nem álltam készen komoly kapcsolatra. Nők jöttek mentek. Jól akartam érezni magam velük. Nem csak szex, kicsit több, de semmi komoly. Évekkel később jött csak a következő aki komollyá vált, de akkor is tiltakoztam, és hónapokig nem adtam be a derekam. Végül összebútoroztunk. Minden tökéletes. Bizalom, szeretet, ragaszkodás. Egy dolgot kivéve. Jött a változó kor, és már nehezebb rávenni egy kis hancurra. Nincs tökéletes kapcsolat.

Viszont később bánni fogod ha letáborozol az első lánynál. Amikor családot alapítasz, és kezd lankadni a fellángolás, akkor jössz erre rá, akkor jönnek a szeretők. Jobb ha előbb éled ki a vágyaidat. Nincs két egyforma nő, kapcsolat. Mindtől tanulsz valami újat.

Apropó. Az ismerkedésnél ne légy tökéletes úriember. Izgalmasabbak a maccsó, titokzatos pasik. Ha már bekapta a horgot, onnantól már lehetsz úriember, adhatod önmagad. Akkor már értékelni fogja.

29. srcrss (válaszként erre: 28. - Srcrss)
jan. 1. 18:33
Így sem garantált a siker, de időt spórolsz. Éreztesd vele, hogy jó csajnak tartod, nem rokonszenvesnek. 🤨 És randizzatok minél előbb. Ha egyenes vagy, azzal sarokba szorítod (jó értelemben), és őt is erre kényszeríted. Így nem lesznek félreértések. Utólag nem mondhatja azt, hogy űgy tűnt, csak barátkozol.
28. srcrss (válaszként erre: 19. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 1. 18:03
Miért barátkoztál? Ha nem akarsz barátzónában maradni, ezentúl minél előbb térj a lényegre. Félreérthető voltál. Nem vagy elég rámenős.
27. Bichi (válaszként erre: 26. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 1. 17:23
gondolom akkor nem vele akar megöregedni (tisztelet a kivételnek, ez nem valószínű), szóval nyit a világ felé, és ennyi. Szerintem minden nőnek volt pasija 18 évesen, de elenyésző százalék maradt vele...
26. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 24. - Bichi)
jan. 1. 16:33
Bár ebbe bele sem gondoltam igazából, mármint, hogy így is fiatal, de mégfiatalabb volt, amikor összejött vele.
25. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 24. - Bichi)
jan. 1. 16:31
18
24. Bichi (válaszként erre: 23. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 1. 16:27
hány éves ez a lány, hogy több éves kapcsolata van?
23. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 22. - Falipapir)
jan. 1. 16:02

Igen, kezdem belátni, hogy ha túlságosan udvarias vagyok az nagyon nem nyerő a mai lányoknál..


Igen, én is érzem, hogy van esélyem, de hát őszintén? Nekem ilyen lányra nincs szükségem, aki egy több éves kapcsolat mellett képes hajnalokig beszélgetni egy vadidegen fiúval. Ha netalán összejönne később a dolog, ugyan úgy mellettem is beszélgetne másokkal.


"Nincs már olyan hogy meglátsz egy nőt, és míg élsz vele leszel." Ez a mai norma sajnos, én pedig ha kell ez ellen leszek amíg élek. Nekem nem fekszik az a dolog, hogy váltogatok és kalandot keresek, bármennyire is fura ezt hallani egy 18 éves szájából.. Inkább legyen 1 stabil kapcsolat, mintsem 10 felszínes.

Nyilván megértem azt is, aki a másik fajta tábort erősíti, de nekem az nagyon nem jön át. :D


Köszönöm!

22. Falipapir (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 1. 15:52

Ha én a helyedben lennék, ugyanúgy nem érteném mi az ábra.

Pasi fejjel sosem fogjuk tudni mi jár egy nő fejében.

Nem tudom miről beszélgettek, de hajnalig általában akkor beszélget egy fiú, és egy lány, ha van egy kis szikra. Tehát van esélyed.

Ne legyél úriember, mert sose lesz barátnőd. Ha érdeklődik irántad, tedd egyértelművé mit akarsz. Nincs veszteni valód, csak nyerhetsz. Ha egy barát mellett vadászik új pasikra, akkor kalandot kereshet. Ja és te is. Nincs már olyan hogy meglátsz egy nőt, és míg élsz vele leszel. Használd ki a lehetőséget, élvezd az életet, ő is azt teszi, és ne sírj ha vége lesz. A következő lánynál már tapasztaltabb leszel.

Sok sikert.

21. liliom10 (válaszként erre: 19. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 1. 15:31
Maradj ilyen ! :) Meg fogod találni a hozzád való lányt !!!
20. Kuk@c (válaszként erre: 16. - Srcrss)
jan. 1. 14:54
Ez a lényeg. 😀
jan. 1. 14:46

Fejlemény:

Azt írta, hogy reménykedett, hogy csak barátkozni szeretnék.


Nekem ez nem fekszik nagyon, mondhat bárki bármit.. Az, hogy együtt van a barátjával 4 éve, és mellette vadidegen fiúkkal irkál egész nap az nem normális, hiába fiatalok vagyunk. De lehet csak én vagyok túlzottan hűséges típus, ez van.


Mindenesetre köszönöm a válaszokat. :D

jan. 1. 14:17
Simán lehet, hogy semmit nem akar tőled, csak jól esik a figyelem egy masik sráctól is. 18 évesen nem annyira elítélendő, legalábbis ha visszagondolok én is volt hogy a barátom mellett msn-ezgettem úgy másokkal, hogy amúgy eszem ágában nem volt még csak találkozni sem az illetővel, a barátomat meg semmi szín alatt nem csaltam volna meg. Én is egy az egyben rákérdeznék, hogy hányadán álltok, vagy elhívnám randizni. Ha nem akarsz teperni utána akkor végképp nincs vesztenivalód.
17. birebora (válaszként erre: 11. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 1. 14:10
Lehet, hogy érzi nem a barátja az igazi, nem szerelmes, bármi lehet. Nem vagyunk egyformák. Ha forditott esetben nézem én sem tűrném el, hogy a barátom hajnalokig beszéljen mással. De ti még fiatalok vagytok, most formálódtok. Az élet ilyen. Ha neked ez nem jön be vagy elitéled, ne beszélgess vele, szakitsd meg a kapcsolatot vele és keress olyat akinek nincs barátja.
16. srcrss (válaszként erre: 14. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 1. 14:10
Te sem vagy ártatlan... Ha tökös lennél, randira hívnád.
jan. 1. 14:09
Már ha kiderül majd.* Természetesen nem fogom beköpni ha valóban így van, ártani nem szeretnék senkinek sem.
14. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 13. - Srcrss)
jan. 1. 14:08

Félreérted, nem az zavar, hogy hajnalokig beszélget velem. Az zavar, hogyha barátja van elméletileg, akkor miért beszélget egy olyannal, akit alig ismer..


Épp azért fogok rákérdezni nála, hogy most mi a szitu, mert nem szeretnék úgy beszélgetni vele, hogy barátja van.. Tiszteletben fogom tartani, ha valóban ez a helyzet.


Az már más kérdés, hogy ha tényleg így lenne, akkor a barátját is hülyének nézi, de az már nem érdekel, majd lerendezik maguk között.

13. srcrss (válaszként erre: 11. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 1. 14:05
Nem értem, mi a problémád. Tetszik, de zavar, hogy hajnalig beszélget veled. Te miért beszélgetsz vele, ha van barátja? Akkor már hívd el egy randira.
12. liliom10 (válaszként erre: 11. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 1. 14:03
Egyetértek Veled ! :) Bár az utolsó bekezdéssel nem. Azt a rengeteg időt miért nem a barátjára fordítja ? De esetleg a barátjának nincs ennyi ideje, mint Neked. Akkor olvasson, tanuljon, barátnőzzön,stb., de ne töltse ilyen sok idejét olyannal se, akit régebben ismer ! Ez nekem nagyon túlzás...lenne.
11. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 10. - Birebora)
jan. 1. 13:50

Huhh, hát, ha az én barátnőm hajnalokig beszélgetne egy teljesen vadidegen fiúval, akkor nem gondolkoznék 1 percig sem, hogy mi legyen a végkimenetel...


Itt a hangsúly azon van, hogy én számára teljesen ismeretlen voltam, kifejeztem a szándékom, elkezdtünk beszélgetni és kiderült barátja van, majd miután ez kiderült ugyan úgy beszélgetünk tovább..


Ha ismernénk egymást több éve, akkor teljesen rendben lenne a dolog, mert akkor azt feltételezném, hogy egy esetleges legjobb fiúbarátként tekint rám.


Ugyan úgy, ha a barátnőm beszélgetne egy olyan fiúval, akit több éve (ismétlem, több éve, és nem vadidegen) akkor nem akadnék ki rajta és teljesen normálisnak vélném.

jan. 1. 13:45
Én örülnék a helyedben, van egy lány akivel közös hangon vagytok. Te 18, gondolom ő is akörül, még nagyon fiatalok vagytok. Egyébként meg nem a férje, nem házasok, miért ne beszélgethetnétek?
jan. 1. 13:42
És az is lehet, hogy nincs is barátja, és csak azért mondta, ha esetleg nem vagy neki valami miatt szimpi, legyen indok visszakopzni.
jan. 1. 13:33

Lehet, hogy egy rüfke. Több vasat akár tartani a tűzbe.


Lehet, hogy társfüggő. Addig nem akarja dobni a régit, míg te nem vagy biztos.


Lehet, hogy csak haverok.


Lehet bármi.

jan. 1. 13:30

Mindenképpen rá fogok kérdezni. Azt hittem én látom rosszul a dolgokat, de ezek szerint nem csak szerintem nem normális ez. Kíváncsi vagyok mi fog kisülni belőle, majd mindenképpen megosztom, mert érdekes sztori ez. :DD


Jöhetnek még nyugodtan válaszok, érdekel mindenki véleménye.

6. vigyefene (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 1. 13:03
Az is lehet hogy új/jobb barátot keres.
5. liliom10 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 1. 13:00

Sok félreértés, filózás, szenvedés, időpocséklás lehet abból, ha (el)hallgatunk gondolatokat, problémákat.

Már megkérdezhetted volna a lánytól, hogy csak testvéri barátja-e a másik srác, vagy jár vele ? Kérdezd meg ! Ha tudod, hogy jár vele, akkor kérdezd meg, miért beszélget Veled ennyit, miért nem a barátjával beszélget ? Én azt is mondanám, " ha az én barátnőm lennél, és más sráccal hajnalokig beszélgetnél, szakítanék, mert én nem így képzelek el egy párkapcsolatot."

Mindent meg kell beszélni, tisztázni ! Őszintén ! Ez a véleményem hosszú évek tapasztalata alapján.

4. andi6020 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 1. 12:48

Teljesen nem normális az, hogy a barátja mellett hajnalokig beszélgettek.


Kérdezz rá, hogy hogy is van ez.


Lehet, hogy csak szórakozik, lehet, hogy hülyének néz, de nem csak téged, hanem a barátját is. Bár gondolom ez nem nyugtat meg.

jan. 1. 12:46
Kedvel.
2. vigyefene (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 1. 12:42

Lehet hogy a barátjával is csak beszélget, vagy gondolod hogy a szeretője?

Pl. én ha ráérek beszélgetek bárkivel.

1 2

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2022, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook