Miért baj ha valaki prűd? (beszélgetés)
Rám is többen mondták már, hogy prűd vagyok, pedig ez nem igaz. A párom aztán tanúsíthatja. :) Csak éppen ragaszkodom ahhoz, hogy ne legyek közönséges, és én sem szeretem, ha mások a társaságomban közönségesek (akár beszédben, akár viselkedésben). Ezenkívül igencsak megválogatom, hogy kinek beszélek az intim dolgaimról. És megmondom őszintén, hogy nagyon zavar, amikor a férfi kollégám kitárgyalja a szexuális életét, vagy pl. szóban megalázza a nőket. Én erre nem vagyok kiváncsi, de ettől még nem vagyok prűd.
Én max. konzervatívnak mondanám magam ezért, illetve amiért zavar, hogy egyesek egy szál melltartóban szállnak fel a buszra, vagy épp kilóg belőle mindenük. Vagy hogy felteszi a lábát a másik ülésre, vagy ízesen káromkodik, és a viselkedésről még nem is beszéltem.
És én nem szégyellem, hogy ilyen vagyok. Inkább ilyen legyek, mint egy szánalmas és közönséges ribanc típus.
Csatlakozom a többiekhez!!
Ez a tanár beteg ember!!! Vmit tenni kéne, mert nem normális, hogy miket beszél!:S
Ez a tamponos dolog elég gáz sztem... Egy pasi ezt nem érzi!
A 3as engem sem vonz, nem tudnám végégnézni, hogy a párom egy másik csajt rendezzen...
En is megyek...
Jo ejt!
én is élvezem a szexet, és benne vagyok dolgokba, különböző helyek, pózok, és társai,ennyi
ez normális libidóra utal?
Pfff. Kicsit durva. Biztos ottgon az iskolás lányokra veri...
Amúgy az nem prűdség, ha valaki nem engedi feldugni a tampont. Meg az sem, ha nem akarja 3-ban. Szerintem ez inkább libidó és étvágy kérdése. Meg kíváncsiságé...
egyébként az élet más területein is lehet egy ember prűd?
ha igen akkor hol?
egyébként ingyen dolgozik a suliba, mert tele van pénzel és amit kapna a sulitól azt fel is ajánlja nekik
szerintem szeret a középpontba lenni
Koszonom... :-)))
Kedves vagy.
én nem bánom és nem is szégyenlem
nem törvényszerű, hogy aki ilyenre nem vágyik az prűd, egyszerűen csak nem vágyunk ilyen dolgokra
Meg vmi... ez a tanar Teged tanit es ora kozben beszel ilyesmirol????
Rogton elajulok...
a 3 ast hát nem tudom, hogy tényleg csinálták vagy csak a szájuk járt, látni nem láttam, de elhiszem hisz manapság olyan dolgokat találnak ki a szexuális étvágyuk csillapítására hogy elképesztő, pl. prosztata maszírozás
nem akarom megbántani azokat akik ezt csinálják
de ha valaki az akkor az miért baj?
hisz ezzel nem ártok a társadalomnak