Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Mielőtt sminktetoválást végeztetnél... fórum

Mielőtt sminktetoválást végeztetnél... (beszélgetős fórum)


1 2 3 4
68. Gretaa
2010. márc. 7. 13:56

Sziasztok!

Én a szemhájamat szeretném tetkózni meg esetleg a szemöldökömet mert nagyon kevés van és max barnával.

Mennyire tartós ez?Vagyis van olyan tetkó ami lejön pár év múlva?

67. style (válaszként erre: 11. - 49ca420470)
2010. febr. 20. 23:42
Én nagyon nehezen viselem a fájdalmat, de ahol én voltam, szinte meg sem éreztem... pedig a szám körvonalát és a szememet is tetováltattam egyszerre...Benne maradt a szín is és nem kopik. Ennek egy éve. Lehet, hogy én voltam jó helyen?!
66. Edo13 (válaszként erre: 65. - Ében11)
2009. nov. 26. 21:40

Szia!

Én is bepanthent szoktam rá ajánlani,csak fólia nélkül:)

65. ében11 (válaszként erre: 63. - Edo13)
2009. nov. 26. 17:45

Szia Edo!

nem tudom a kozmetikainál mit ajánlasz kezeléshez.

mi a sima tetkóra bepanthen kenőcsöt,illetve a friss tetoválást ezzel a krémmel kenjük be ha elkészült és rásimítunk egy fóliát.így nem varrasodik meg és sokkal sokkal hamarabb gyógyul.nem tudom ezt sminknél-talán szemöldöknél még el tudnám képzelni hogy egy estére le lenne fóliázva.a simánál nagyon beválik-mert nincs varr erősebbek maradnak a színek és gyorsabban is gyógyul.amit nem szeret a friss tetoválás az a kozmetikumok-pl.most egy vendégünknek hiába mondtuk a bepanthent,niveával kente mert az egy drága és jó(szerinte).ennek az lett az eredménye hogy nagyon halvány színű lett legyógyulva a tetoválása.

a tetoválás csak addig fáj-kellemetlen amíg készül!utána inkább csak érzékeny tapintásra és a túl meleg vízre.

64. Edo13
2009. nov. 25. 15:24
*kellemetlenebb
63. Edo13 (válaszként erre: 62. - Szoszme)
2009. nov. 25. 15:22

Szia!

Sajnos a sok negatív tapasztalat,többnyire azoktól származik,akik képzetlen kezek alá feküdtek,vagy nem hajlandóak megérteni,hogy a sminktetoválás nem egy életre szól,és azt sem,hogy sajnos vannak olyan emberek,akiknek sajnos tényleg nem veszi be a bőrük a festéket.

A fájdalom-érzet teljesen egyéni,de nyílván egy jó érzéstelenítő sokat segíthet.

Ha a kozmetikusnak van szíve(már pedig biztos van),akkor hidd el, ő is azon lesz,hogy ne szenvedésként éldd meg,és elégedetten távozz.

Ha valakinek érzékenyebb a szeme,nyílván kelletmetlenebb és jobban fel is dagadhat,akár picit be is lilulhat.

Viszont én még ilyet nem hallottam,hogy valakinek erős fájdalmai lettek volna a varr leeséséig:)

Ne hagyd,hogy elbizonytalanítsanak!Minél elszántabb vagy,annál jobban fog menni!

Sok sikert!

...és várom a tapasztalataidat:)

2009. nov. 25. 11:16

Sziasztok!

Én is most szántam el magam a nagy lépésre, hogy megcsináltatom a szemkontúromat. Világos színeim vannak, smink nélkül a szemem is elég kicsi, de egy kontúr nagyon sokat dob rajta.

A kozmetikusom nagyon jó, sminkmester, oktató is, régóta tetovál. Múlt héten beszélgettünk róla, hogy nekem is jól állna, és megcsinálhatjuk, ha szeretném. Szépen megrajzolta, kiválasztottunk egy szép barnát ( a szőke hajam miatt természetellenesnek tartaná a feketét), és rászántam magam:)

Tájékoztatott mindenről, érzéstelenítés, meddig fog tartani, hány napig lesz heges/varos, kenegetnem kell, mire vigyázzak, ne érje nap (hozzáteszem ő ezért csak télen és tavassszal tetovál)stb.

Kicsit még bizonytalan vagyok, mert most olvasgatom a hozzászólásokat, és sok a negatív tapasztalat....de bízom benne, hogy azért sok a pozitív is! És hát persze a fájdalom is fontos tényező!

De bízom a kozmetikusomban....

Ha jól el van érzéstelenítve akkor egy kis kellemetlenségen kívül nem kellene hogy brutálisan fájjon nem?

És utána a var leeséséig is erős fájdalmaim lesznek vagy ez is csak riogatás?

:)

Jelentkezem ha kész van, és mik a tapasztalataim....

61. Edo13 (válaszként erre: 59. - B29a6bca0c)
2009. okt. 1. 22:19

Hát szerintem elég fennkölt hangon vélekedtél a sminktetoválásról,de mind1,én is lezártam.Én pedig,ha az üzletpolitikához annyira értenék,mint te,akkor valószínűleg semmit nem vennék,mert,ahogy te is írtad, minden cégnek az a célja,hogy eladja a termékeit.(és ez alól az LTL sem kivétel)

Köszi a jókívánságokat!

60. ében11 (válaszként erre: 59. - B29a6bca0c)
2009. okt. 1. 14:01

szerintem nem volt itt akkora vita.

amúgy meg se nem a gyártó se nem a tetoválást végző nem hibázik.mint írtam ezeken a részeken amúgy is nehezebben marad meg a tetoválás...ilyen helyekre normál mintát nem is vállalunk mert nem marad benne egy idő után kikopik.pedig volt aki a szájára akart valami kis tetoválást.a sminket megcsináljuk de semmi csodálatra méltó nincs abban hogy megkopik-valamilyen szinten normális.persze érthető hogy nem akarnak gyakran menni és költeni, de akkor fodrászhoz se menjen az ember mert újra kinő a haja?:)

59. b29a6bca0c (válaszként erre: 57. - Edo13)
2009. okt. 1. 08:40

Azért Edo nem ér annyit az egész, hogy felkapd a vizet. Azért olvass vissza mégegyszer ,mert én nem vettem észre, hogy veszekedést provokáltam volna. De ha közvélemény kutatás lenne, azért nem bizti, hogy a te álláspontod igazolódna a tartósságot érintő megelégedettséget illetően. Csak nézd meg a fórumozók véleményét, sokkal kevesebb az, aki elégedett. Azért ezen is el kellene gondolkodnod. Naív vagy és nem szakmai téren, hanem az üzletpolitika terén. Nem megyek bele ebbe, mert ehhez viszont én értek jobban kettőnk közül, mivel ebben az ágazatban dolgozom. A gyártók célja az, hogy fogyjon a termék. Minden - és nem csak kozmetikai - cég a törzsvásárlóira épít elsősorban és utána az újabb vevőkre. A ti dolgotok az, hogy szépen , a vendégetek megelégedésére dolgozzatok, hogy az visszajöjjön, ha nem is hozzád.. akkor másokhoz. A régi több éves tetoválásom nekem is meglenne 10 év múlva is, csak már nem olyan minőségben, hogy ne igényelt vonna folyamatosan korrekciókat.

Amúgy nem értem továbbra sem, hogy miért veszed ezt magadra. Ti azzal dolgoztok ami van. Az én kozmetikusom is gyönyörűen dolgozik, van szépérzéke, kézügyessége. Ha meg nm megy vissza a kuncsaft, akkor azért valami csak nem tetszett neki nem?! Főleg ilyen kényes területen végzett beavatkozásnál, ha meg vagyok elégedve mindennek, csak oda megyek vissza.. ugyanis ez a logikus. Sok kuncsaft nm tér vissza reklamálni, egyszerűen csak keres mást. Nincs visszacsatolt információ minden esetben.

Részemről téma off. Nem venném a szívemre, ha miattam idegesítenéd fel magad, ugyanis az egész téma baromira nem ér annyit. Minden szakmát érhet negatív kritika, mivel semmi sem tökéletes. Egyszerűen csak tudomásul kell venni, vagy figyelmen kívül kell hagyni. Ennyi a teendő, semmi más.

Sok sikert a további munkádhoz:))

58. Edo13
2009. szept. 30. 09:40
Ja és hozzátenném,hogy az ár nem mindíg van összefüggésben a minőséggel...Azért mindenesetre várom a tapasztalataidat kaktuszkaaa,hogy kb 1 év után mit látsz!Sok sikert!
57. Edo13 (válaszként erre: 53. - B29a6bca0c)
2009. szept. 30. 09:37
Akkor szerinted miért van az,hogy valakinek 10 éve nagyon jól látszik a tetoválása(csak egy picit bevörösödött),valakinek meg 1 év után nem látszik semmi?10 éve még nem volt LTL!!!Nem fogok leállni egy laikussal veszekedni szakmai dolgokról,látom jól behülyítettek!Engem nevezel naívnak,amikor nem vagy képes felismerni,hogy csak magát reklámozza az illető!?Mit gondolsz,megmondaná,ha az egész egy nulla lenne?!Egyébként senki nem akart lebeszélni semmiről,és senki nem mondta,hogy a sminktetoválás végleges!
56. b29a6bca0c (válaszként erre: 55. - Ében11)
2009. szept. 30. 08:41
Persze szeretnék. Sokan anyagiak miatt sem engedhetik meg maguknak. Egyszer még csak összehozzák az árát, de folyamatosan nem biztos. Mert azért a minőségi technológia nem olcsó.
55. ében11 (válaszként erre: 54. - B29a6bca0c)
2009. szept. 29. 16:45
LTL technológiával sem lesz végleges...mivel a kozmetikai terület(szemhéj száj szemöldök) sajátossága hogy nem marad meg a bőrben a festék100%-osan.ilyen a száj-satír,de ilyen terület a tenyerünk a talpunk lábfej széle...ezeken másfajta a bőr-sokat mozog stb. nincs egy módszer sem hogy örökre megmaradjon a tetoválás ezeken a részeken.egy szemöldök már lehet más...és a nők már csak ilyenek...ezeken a részeken szeretnék a tartósat,a szépet.
54. b29a6bca0c (válaszként erre: 49. - Ében11)
2009. szept. 29. 14:22
Ében. Én csak azt mondom, hogy hadd én dönthessem el, hogy pl. LTL technológiával - ami szerintem az egyik legjobb - véglegeset csináltatok e vagy még variálgatni akarok. Van rendes tetkóm is. 10 éves, semmit sem kopott. De ezekben nem bízom, az arcomra nem merném alkalmazni. A minőségi végleges megoldást hiányolom továbbra is, aztán döntsön mindenki, ki mit vállal be.Azért fogadjunk lenne rá igény.
53. b29a6bca0c (válaszként erre: 48. - Edo13)
2009. szept. 29. 14:17

Edo. Nem neked üzlet ez.A gyártónak. Ne légy már naív. LTL az nem jó szerinted? Nem kell itt a szöveg a "bőrtípustól függ" duma. Akinek befogadja a bőre azé sm végleges mert ilyen az anyag. Az infóm pedig az egyik legnagyobb szalonon tetoválóján alapul. Pár százat megcsinált már és ez a tapasztalak. A kozmetikai tetoválás nem végleges, és legkevésbé sem az vevő esetleges hezitálása miatt.

Ti kozmetikusok kis halak vagytok, ez nem rólatok szól, és legkevésbé rólunk alanyokról.

52. ében11 (válaszként erre: 50. - Edo13)
2009. szept. 23. 12:18

hát nálunk megkapja!

elmondjuk szóban előtte-utána.fent van a neten is olvashatja és írásban is+két hét múlva vissza kell jönnie...ennek ellenére mindig van olyan hogy nem úgy csinálja :(

51. Edo13
2009. szept. 23. 11:52
...persze olyan is van,aki tudja mit nem szabad,csak nem tartja be...
50. Edo13 (válaszként erre: 49. - Ében11)
2009. szept. 23. 11:49
Pont ezen vagyok kiakadva,hogy a páciensek nagy része nem kap megfelelő tájékoztatást sem az utókezelésről,sem az ellenjavallatokról!
49. ében11 (válaszként erre: 48. - Edo13)
2009. szept. 22. 17:04

nem ők fejlesztették ki-de nekik készült.a gépek gyengébbek nem ütnek olyan mélyre és a festékek sem olyan tartósak-nem bírják a napfényt stb.annyira mint a sima tetováló festékek.

nem a pénz miatt fejlesztették ilyenre.inkább azért mert 2-3 évente át lehet ütni, ha jobban kopik akkor más színre-ami praktikus gondolom ha valaki egy ideig szőke aztán meg pár évre barna a sminktetkó is igazítható hozzá.meg a szájkontúr a sima géppel is megkopik-vannak a testen olyan részek ahol kopik a tetoválás mindegy milyen géppel festékkel készítik el-pl.tenyér, talp,ajak.

a reakciókat egy jó utókezeléssel lehet kiküszöbölni.

néha hihetetlen miket mesélnek a vendégek-hogy mi minden belekerül a frissen tetovált sérült bőrbe!

kozmetikumok(testápoló,tusfürdő) spray parfüm és az összes házipatikás szer-ami éppen otthon van.+szolárium szauna strandolás-ezek után nem lehet csodálkozni ha gyógyulás után teljesen máshogy néz ki!Sajnos nem veszik komolyan hogy erre vigyázni kell-mert ott sebes a bőr.azt hiszem azért nem tudatosul bennük, mert a mintát látják és nem a sebet.ha festék nélkül készülne el egy darabon akkor látnák milyen ott a bőr.

48. Edo13 (válaszként erre: 46. - B29a6bca0c)
2009. szept. 22. 10:04

Nem tudom mi ebbe az üzlet politika!

1:Nem a sminktetoválók fejlesztették ki sem a festékeket,sem a gépeket,

2:senki nem ugyanahoz a kozmetikushoz megy vissza,akinél az első tetkó készült.

Nagyon sok múlik azon is,hogy a vendég bőre és szervezete milyen,találkoztam elég érdekes "reakciókkal".

Lehet,ha kitanulnád ezt a "mesterséget" rájönnél,hogy nem is olya egyszerű ez a tetoválás,mint amilyennek gondolod.

47. ében11 (válaszként erre: 46. - B29a6bca0c)
2009. szept. 21. 11:32
keress egy tetoválót aki a rendes gépével és festékkel megcsinálja...az nem fog kikopni.
46. b29a6bca0c (válaszként erre: 44. - Ében11)
2009. szept. 21. 10:50

Én úgy gondolom, hogy ez a folyamatos frissítgetés semmi másról nem szól, mint üzletpolitikáról. Azért csinálják felszívódó anyagból, hogy újra és újra meg kelljen csináltatni.Hülyeség az a duma, hogy azért van így, mert lehet, hogy később meggondolom magam és már nem tetszik.Kérdem, miért nincs alternatíva annak, aki nem akarja meggondolni magát?

Hadd legyen már az én felelősségem, hogy melyiket választom.

Nekem pl. van egy teljesen hiányos szemöldököm, ami ugyebár már nem is fog kinőni. Szerintetek 10 év múlva meggondolom magam és úgy döntök, szemöldök nélkül szeretnék élni??! Vagy van egy teljesen természetes hatású szájsatírom ( volumen nagyobbíttással)Tök idiótán néz ki ha a túlhúzás egy kicsit is halványodik. Így akinek hozzám hasonlóan ilyen van az továbbra is öli bele- akár évente - a pénzt és viseli el a fájdalmat. Ha tudnám azt, hogy valaki ugyanilyen szépen megcsinálja véglegesre, biztosan nem hezitálnék.

2009. aug. 30. 12:59

Sziasztok!

Nem tud valaki Győrben egy jó kozmetikust ajánlani aki csinák sminktetoválást?

Szeptemberben szeretném megcsináltatni, és érdeklődöm, mert nem szeretném ha elrontanák.

A szemhéjamat szeretném megcsináltatni.

44. ében11 (válaszként erre: 39. - Edo13)
2009. jún. 7. 20:39
persze, csak ezt akkor is zokonveszi a vendég ha elmondták neki hogy ilyen lesz,és frissíteni kell .De lehet nem akar újra tetováltatni, fizetni, az én barátnőm is azt mondta reméli sokáig bírja mert egy ideig nem ülne be(a kellemetlen érzés miatt).
43. ében11 (válaszként erre: 33. - Edo13)
2009. jún. 7. 20:36

ez teljesen igaz, én is láttam hogy egy lány kérte a szögleteset és szinte összeért a szemöldöke az orra fölött és ő ehhez ragaszkodott, mert szemöldökceruzával is mindig így sminkelte magát.

Nem mindenkit lehet meggyőzni.

42. bared (válaszként erre: 30. - Ében11)
2009. jún. 7. 20:13
nem nagyon értelek..az első mondatoddal megcáfolod amit írtam, az utolsóban pedig megismétled azt amit én)))
41. Edo13 (válaszként erre: 28. - Bared)
2009. jún. 7. 19:24
Jól beszélsz:)
40. Edo13
2009. jún. 7. 19:21
Jaaa...és ez nem üzlet!Általában senki nem ugyanoda megy vissza évek múlva átüttetni a tetoválást!
39. Edo13 (válaszként erre: 20. - Ében11)
2009. jún. 7. 19:19

Mint ahogy a legelején említettem a sminktetoválás nem egy életre szól,gondoljunk csak bele: biztos,h szívesen viselnénk 70 évesen szájtetoválást???Én biztos nem(még most sem):)

Azt kell megérteni,hogy a smink és a testtetoválás 2 külön dolog,utóbbinál sokkal mélyebbre viszik a festéket!

1 2 3 4

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2023, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook