Micsoda szemétség! (beszélgetés)
Nálam se, azt se tudom hogy kell. Még a fiamé volt ez a gép, valamikor ő rakta rá. Jobb volt míg láttam a képeket, de elfogadjuk hogy nincsenek.
A profilképemet 1 villanányi időre látom. 😉
A Youtube-on is van pici kellemetlenség. Minden videó váltásnál frissíteni kell az oldalt, de még mindig jobb mint reklámokat nézni olyan filmek közben aminek a folyamatosság megléte nélkül kuka az egész.
Nálam aznap volt csak egy óráig tartó gebasz, amikor kiborult a bili.
Most minden rendben telefonon és asztali gépen is. Laptop nincs.
Nekem sem egyszerű kikapcsolni. Ha nem látom a képeket, hát nem látom. Én nem csinálok belőle gondot. Amire szükségem van és ami miatt feljövök az még adott és elérhető.
Egyébként a nyaralóba használt laptopomnál nem volt bekapcsolva és használhatatlanok voltak az oldalak.
Na mindegy, az ember alkalmazkodik sok mindenhez.
Én csak azt nem értem, hogy miért lett ez most hirtelen ekkora probléma a Hoxának!
Már a belépéskor figyelmeztethettek volna erre.
Itt valami huncutság is lehet a háttérben!
forduljak a telekomhoz ?"
Te PC guru lehetsz, fordulj a Telkomhoz, sőt az NMHH-hoz is
Megjegyzem, bizos hogy a Hoxa nem reklámozza a dietetikát/étkezési tsnácsdást
Én rákerestem olvasgttam sőt voltsm id tsnácsdáson. Most beugrott a dietetikai reklám. Mint emlitettem ráragadhat a látogatott oldalról is egy téma és megjeleink itt
Néhány napja a reklámblokkoló letiltotta az összes kép megjelenítését. Nem a reklámokat, azokat eddig is tiltották, hanem minden képet, képeslapot, bakancslista kártyákat, mindent.
Mi a szemétség? Mi vagyunk a szemetek?
miért vannak a reklámok? A bevétel növelése miatt, hogy a web oldal olcsóbban vagy ingyen tudjon üzemelni. Ha szeződést kötök egy céggel hogy promotálom az oldalát, a temékét, íbizonyára fizet érte
Ti mennyit fizettek a Hoxának a használatáért? Nagyon régi a mondás "nincs ingyen leves"
Nyilván semmit, mert meg tudja teremteni a web oldal fentartását és élnie is kell fizetni a modikat
Sok itt a gazdasági szaGember , úgy látom
Ugyanakkor más oldalról is rádragadhat egy kép ami itt jelenik meg és azt hiszed reklámozza a Hoxa
Ezt írja a hoxa:
A reklámblokkolód módosította weboldalunk forráskódját. Ez számos hibához vezethet, pl. képek nem jelennek meg számodra.
Hogyan javíthatod ki a hibákat és tüntetheted el ezt az üzenetet?
Felhívjuk figyelmed, hogy a reklámblokkoló programok tőlünk **független, harmadik fél által fejlesztett szoftverek**, melyek működésére nincs ráhatásunk. Ezek a programok gyakran **önkényesen módosítják** a weboldalak forráskódját, ami számos hibához vezethet.
Fontos képeket és grafikai elemeket tüntethetnek el.
Tönkretehetik az oldal alapvető funkcióit vagy elronthatják a designt.
Megakadályozhatják a tartalom megfelelő megjelenítését.
A zavartalan böngészés érdekében javasoljuk, hogy tedd a www.hoxa.hu oldalt kivétellistára (whitelist) vagy kapcsold ki a bővítményt az oldalunk használata közben:
Kattints a blokkoló ikonjára a böngésződ felső sávjában (ha nem látod, keresd a puzzle darab formájú ikont, vagy a menüben a Bővítményeket)!
Ha beépített blokkolóval rendelkező böngészőt használsz (pl. Brave, Opera, Safari), keresd a pajzs vagy oroszlán ikont közvetlenül a webcím mellett!
Válaszd a kikapcsolás vagy kivétellista opciót!
Frissítsd az oldalt!
A hoxa.hu weboldal minden funkciója teljesen ingyenes, mivel a reklámok megjelenítéséből tartja fenn magát. Köszönjük, ha nem használsz AdBlockert!
Hogy konkrétan ki, azt nem tudom, gondolom hogy az üzemeltető, de ilyen dumák jelentek meg :
ha nem kapcsolom ki a reklámblokkolót, bizonyos funkciókat megszüntetnek, ezt inkább tekinthetem fenyegetésnek, mint bóknak vagy normális közlésnek.
Többnyire a hoxán, de bizonyos hírportálokon is.
Mobilomon néztem a hoxát, arra jött az üzenet. A többi gépre eddig ? nem, ott OK.
15 éve vagyok hoxa tag, az első pillanattól fogva beüzemeltük a reklámblokkolót, nemcsak a mobilokra, mindenre.
Néhányszor már fenyegettek, de nem történt semmi
valamelyik nap viszont a reklámblokkoló miatt a hírkeresőn egyes hírek nem jelentek meg, de hagytam, annyira nem ér-
dekeltek.
hogy a reklámblokkoló miatt nem láthatom a mobilomon a képeket.
Asztali gépen,laptopokon táblagépen igen.
De ha visszaállítom, jön újra ez az értelmetlen sok felesleges reklám. Mit tennétek ? Járt így valaki mostanában, vagy forduljak a telekomhoz ?
További ajánlott fórumok:
- Mi micsoda kötetei
- A párom sok szemétséget csinált régebben, én még nem vagyok túl ezen, így sokszor kiakadok. Mit tegyek?
- Na akkor most már döntsük el, hogy micsoda Yoda
- Fülgyertyázás után a gyertyát szétbontva, az abban található sárga színű por és az a barna micsoda?
- Milyen szemétség: a Covid segéllyel átvernek embereket?!
- Hol találok egy jó kis cikket, blogot arról, mekkora szemétség, ha egy férfi egy nőt válasz nélkül hagy?