Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Micsoda szemétség! fórum

Micsoda szemétség! (beszélgetés)

29. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 28. - Michelle.r)
ma 11:53
köszönöm
28. michelle.r (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 09:29
Használd a Brave böngészőt és nem lesznek reklámok.
27. 55Judit (válaszként erre: 25. - Birebora)
tegnapelőtt 08:52

Nálam se, azt se tudom hogy kell. Még a fiamé volt ez a gép, valamikor ő rakta rá. Jobb volt míg láttam a képeket, de elfogadjuk hogy nincsenek.

A profilképemet 1 villanányi időre látom. 😉

A Youtube-on is van pici kellemetlenség. Minden videó váltásnál frissíteni kell az oldalt, de még mindig jobb mint reklámokat nézni olyan filmek közben aminek a folyamatosság megléte nélkül kuka az egész.

26. globus (válaszként erre: 25. - Birebora)
tegnapelőtt 08:15

Nálam aznap volt csak egy óráig tartó gebasz, amikor kiborult a bili.

Most minden rendben telefonon és asztali gépen is. Laptop nincs.

25. birebora (válaszként erre: 21. - 55Judit)
tegnapelőtt 08:10

Nekem sem egyszerű kikapcsolni. Ha nem látom a képeket, hát nem látom. Én nem csinálok belőle gondot. Amire szükségem van és ami miatt feljövök az még adott és elérhető.

Egyébként a nyaralóba használt laptopomnál nem volt bekapcsolva és használhatatlanok voltak az oldalak.

Na mindegy, az ember alkalmazkodik sok mindenhez.

tegnapelőtt 07:10
Amúgy már semmi se ér sokat a túlterhelt A.I. világában.
máj. 7. 21:06
Ez van nekem se tetszik.
22. andi6020 (válaszként erre: 19. - Zebegényi)
máj. 7. 19:30
"Felhívjuk figyelmed, hogy a reklámblokkoló programok tőlünk **független, harmadik fél által fejlesztett szoftverek**, melyek működésére nincs ráhatásunk. Ezek a programok gyakran **önkényesen módosítják** a weboldalak forráskódját, ami számos hibához vezethet."
21. 55Judit (válaszként erre: 20. - Zebegényi)
máj. 7. 13:58
Kapcsold ki a blokkolódat legalább arra az időre amíg hoxázol és meg is lesznek a képek.
20. zebegényi (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 7. 13:48
Nekem főleg a képgaléria képei hiányoznak!
máj. 7. 13:30

Én csak azt nem értem, hogy miért lett ez most hirtelen ekkora probléma a Hoxának!

Már a belépéskor figyelmeztethettek volna erre.

Itt valami huncutság is lehet a háttérben!

18. simple (válaszként erre: 10. - Hoxa)
máj. 7. 12:22
Azzal nem lehetne valamit kezdeni, hogy mikor bakancslista játékban szeretnék megvenni egy kártyát a közös térből, és rákattintok, akkor ugrik fel egy reklám? Mire azt bezárom, és visszamegyek, a kártya már nincs meg, mert valaki más megvette.
17. globus (válaszként erre: 15. - Regin_a)
máj. 7. 07:19
Dehogyis, ne mondj neki ilyent! :)
16. Sirga (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 7. 07:17
Múlt héten kezdődött nálunk, hogy a hoxa kártyái nem jelentek meg a reklámblokkoló miatt. Inkább kikapcsoltuk a blokkolót, de igen, így meg zavaró a sok felugró ablak.
15. Regin_a (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 6. 21:21

forduljak a telekomhoz ?"

Te PC guru lehetsz, fordulj a Telkomhoz, sőt az NMHH-hoz is

14. Regin_a (válaszként erre: 13. - Hoxa)
máj. 6. 21:16
Nem tudom beállitani, nincs AdBlockerem, amugy meg nem értek hozzá és nem zavar. Klik és eltűnik
13. Hoxa (válaszként erre: 12. - Regin_a)
máj. 6. 20:48
Azt, hogy érdeklődés alapú hirdetéseket szeretnél látni (összefüggésben a Google kereséseiddel, weboldalak látogatásával) vagy attól teljesen független hirdetéseket, azt be tudod állítani a Google fiókodban vagy a böngésződ adatvédelmi beállításainál.
máj. 6. 20:44

Megjegyzem, bizos hogy a Hoxa nem reklámozza a dietetikát/étkezési tsnácsdást

Én rákerestem olvasgttam sőt voltsm id tsnácsdáson. Most beugrott a dietetikai reklám. Mint emlitettem ráragadhat a látogatott oldalról is egy téma és megjeleink itt

11. Hoxa (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 6. 20:37
15 éve itt vagy majd minden nap és egy percig fel sem merült benned, hogy az oldal a reklámokból tartja fent magát. Hát gratulálok, hogy büszke vagy a 15 éves reklámblokkolódra, használd egészséggel és kérdezd meg tőlük, miért tiltották le nálad a képeket. A Telekom ebben nem tud segíteni. És mi sem. Sok sikert.
10. Hoxa
máj. 6. 20:28

Néhány napja a reklámblokkoló letiltotta az összes kép megjelenítését. Nem a reklámokat, azokat eddig is tiltották, hanem minden képet, képeslapot, bakancslista kártyákat, mindent.

Mi a szemétség? Mi vagyunk a szemetek?

máj. 6. 20:27

miért vannak a reklámok? A bevétel növelése miatt, hogy a web oldal olcsóbban vagy ingyen tudjon üzemelni. Ha szeződést kötök egy céggel hogy promotálom az oldalát, a temékét, íbizonyára fizet érte

Ti mennyit fizettek a Hoxának a használatáért? Nagyon régi a mondás "nincs ingyen leves"

Nyilván semmit, mert meg tudja teremteni a web oldal fentartását és élnie is kell fizetni a modikat

Sok itt a gazdasági szaGember , úgy látom

Ugyanakkor más oldalról is rádragadhat egy kép ami itt jelenik meg és azt hiszed reklámozza a Hoxa

máj. 6. 20:25
Nem szemétség. Tőlünk szemétség ha reklámblokkolót használunk.
máj. 6. 19:19

Ezt írja a hoxa:

A reklámblokkolód módosította weboldalunk forráskódját. Ez számos hibához vezethet, pl. képek nem jelennek meg számodra.

Hogyan javíthatod ki a hibákat és tüntetheted el ezt az üzenetet?

Felhívjuk figyelmed, hogy a reklámblokkoló programok tőlünk **független, harmadik fél által fejlesztett szoftverek**, melyek működésére nincs ráhatásunk. Ezek a programok gyakran **önkényesen módosítják** a weboldalak forráskódját, ami számos hibához vezethet.

Fontos képeket és grafikai elemeket tüntethetnek el.

Tönkretehetik az oldal alapvető funkcióit vagy elronthatják a designt.

Megakadályozhatják a tartalom megfelelő megjelenítését.

A zavartalan böngészés érdekében javasoljuk, hogy tedd a www.hoxa.hu oldalt kivétellistára (whitelist) vagy kapcsold ki a bővítményt az oldalunk használata közben:

Kattints a blokkoló ikonjára a böngésződ felső sávjában (ha nem látod, keresd a puzzle darab formájú ikont, vagy a menüben a Bővítményeket)!

Ha beépített blokkolóval rendelkező böngészőt használsz (pl. Brave, Opera, Safari), keresd a pajzs vagy oroszlán ikont közvetlenül a webcím mellett!

Válaszd a kikapcsolás vagy kivétellista opciót!

Frissítsd az oldalt!

A hoxa.hu weboldal minden funkciója teljesen ingyenes, mivel a reklámok megjelenítéséből tartja fenn magát. Köszönjük, ha nem használsz AdBlockert!

6. globus (válaszként erre: 5. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 6. 19:17
Nem venném annak. Valami olyasmit szoktak írni, hogy akkor nem kapok teljes körű infót, meg mivel reklámokból tudják működtetni az oldalt, kérnek, kapcsoljam ki.
máj. 6. 19:14

Hogy konkrétan ki, azt nem tudom, gondolom hogy az üzemeltető, de ilyen dumák jelentek meg :

ha nem kapcsolom ki a reklámblokkolót, bizonyos funkciókat megszüntetnek, ezt inkább tekinthetem fenyegetésnek, mint bóknak vagy normális közlésnek.

Többnyire a hoxán, de bizonyos hírportálokon is.

4. globus (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 6. 19:04
Ki fenyegetett?
3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Birebora)
máj. 6. 18:45

Mobilomon néztem a hoxát, arra jött az üzenet. A többi gépre eddig ? nem, ott OK.

15 éve vagyok hoxa tag, az első pillanattól fogva beüzemeltük a reklámblokkolót, nemcsak a mobilokra, mindenre.

Néhányszor már fenyegettek, de nem történt semmi

valamelyik nap viszont a reklámblokkoló miatt a hírkeresőn egyes hírek nem jelentek meg, de hagytam, annyira nem ér-

dekeltek.

2. birebora (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 6. 18:35
Én sem látom a laptopon.
máj. 6. 18:20

hogy a reklámblokkoló miatt nem láthatom a mobilomon a képeket.

Asztali gépen,laptopokon táblagépen igen.

De ha visszaállítom, jön újra ez az értelmetlen sok felesleges reklám. Mit tennétek ? Járt így valaki mostanában, vagy forduljak a telekomhoz ?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook