Miből, hogyan lehet megtudni, ha egy férfi igazán szerelmes? (beszélgetés)
Igen, elég kíváncsi természetnek mondanak:DDDDDDD
Valóban minden lejön a sorok között.
Kis kiváncsi!!!
Sokmindenben hasonlóan gondolkozunk...s a kezdetektől fogva volt köztünk valami...megmagyarázhatatlan...valami nagyon erős vonzódás...ezt nem tudom elmondani...de mint mondtam...minden lejön a "sorok között"...
Mert olyan, amilyen...
:-DDDDD
Hát az enyém nem az, úgyhogy ezt kiveséztük...
:-))))
Hát ilyesmit már kiveséztünk másik fórumon, nem igazán lehet megbízni benne, a valóságnál jól pofira eshetünk :)
Addig, míg nem találkozunk, inkább óvakodjunk a vehemens megnyilvánulásoktól :))
:DDD
Következő kérdés:
Szerinted miért fél/félénk a szerelmes férfi?
Igen:DDD
Még valami észrevételezés?:D
Folyton szerelmes leveleket írogat, alig győzi kívárni, hogy Te válaszolj...tudod, mert ÉRZED!!!És ha nem írsz egy napig, és ezt nem tudtad vele előre közölni, aggódik érted, és másnapra legalább 3 levél, két vers és legalább egy dal a zeneoldalról az e-mailjeid között van... Ha beszéltek telefonon, hallod, hogy remeg a hangja...a tiéd is...pedig próbálsz nyugodt maradni...közben remeg a kezed, majd kiesik belőle a telefon, mert tudod,ÉRZED, hogy a "túloldalon" ugyanaz a helyzet...és ha végre találkoztok...
Megfelel a válasz???
:DDDD
Akkor majd találkozunk egy másik topikban.
De előbb erre válaszolj:
Miből, hogyan lehet megtudni, ha egy férfi igazán szerelmes?
Hasonlóan gondolkozunk...és téged idézve: "van amiről nem beszélhetek"...akkor örülök, hogy talán més is olyan cipőben jár, mit én...
De ha nem beszélhetünk erről miért maradjak? Hisz ez a téma nem?
:-DDDDDDDDDDDDDDDDD
Lehet, hogy többet sejtek mint kellene, vagy hasonló a sorsunk?
..pedig el akartam menni, gondoltam már úgysincs szükséged rám...
:DDDDDDDDDDDDDDDDDD
El ne menj:DDDDDD
Kívánom Neked, légy (vele) olyan boldog, amilyen én vagyok... :-)
Ha ő is itt van a Hoxán, mondd meg neki, hogy üdvözlöm... :-DDDDDDDD
Ha jól vettem le, még nem találkoztatok...
Tudjátok, hogy néz ki a másik?
Vagy csak a levelekből ismeritek egymást?
Nekem is szokott szólni.
"Én már attól megőrülök, ha egy napig nem jön tőle semmi...pedig még szokott is szólni előre, hogy másnap, vagy két napig most nem lesz...tudod, milyen hosszú olyankor egy-egy nap?"
Nekem mondod?:DDDD erről jobb nem is beszélni:D
mi minden nap többször is elmondjuk egymásnak ,hogy szeretlek.
Ma reggel is mikor fölkel, puszilgat, és mondja :) Olyan jó :)
És ezek nem üres szavak..szerencsére mindketten ilyenek vagyunk :)
el se tudnám képzelni, ha kihagyna egy napot..ha nem mondaná.. én se birom ki,hogy ne mondjam _:D
Az sz@r...s akkor napokig nem tudsz róla semmit? Én már attól megőrülök, ha egy napig nem jön tőle semmi...pedig még szokott is szólni előre, hogy másnap, vagy két napig most nem lesz...tudod, milyen hosszú olyankor egy-egy nap? :-)))
Hol ismerkedtetek meg?
:-P, nekem így is jó, akkor én még többet is, mint kellene :-DDDD
Hogy érted azt, hogy "néha van amikor visszavonulót fuj"...?
További ajánlott fórumok:
- "Egy igazán szerelmes férfi soha nem lépne félre". Ki mit gondol erről az állításról?
- Miből tudod, hogy szerelmes vagy?
- Szerintetek, ha azt érzem, hogy soha nem leszek igazán szerelmes, az valóban így is lesz?
- Szerintetek mi a jele annak, ha valakinek tetszel úgy igazán, vagy esetleg szerelmes beléd?
- Miből szűröd le, hogy egy férfi játszik Veled, komolyan vesz, vagy éppen fülig szerelmes Beléd?:))
- Miből lehet azt tudni ha szerelmes vagy?