Mi történhetett? (beszélgetős fórum)
Az tuti, hogy nekem nem lenne a betegem többé, megkérném, hogy keressen másik orvost...szinte hajtóvadászatot rendez, és tényleg úgy, hogy bizony a magánéletéből hoz nyilvánosságra dolgokat.
Az viszont cseppet sem vicces, hogy eléggé megsértetted a személyi jogait. A helyedben megkérném a moderátort, hogy tüntesse el a fórumot.
Én speciel minden rossz indulat nélkül írtam...De tény,ha nem találok egy dokit,akkor hívom az aszisztensnőjét,a kórházat,ahol dolgozik,vagy a rendelőt..
Most őszintén..Milyen logika mutat arra,hogy itt egy rakás ismeretlen majd tudni fogja??Úgyértem,jobban,mint a doki munkahelye,ahol kötelezően be kell számolnia,hogy hol tartozkodik???
Ha nem azt kérdezi "mi történhetett?" , mert erre , ha ő mint, mint V.I.P. beteg sem nem tudja a választ, akkor, adhatunk tippeket egy fórumon.
Amúgy nem értelek benneteket, miért vagytok ilyen rosszindulatúak?!
Itt egy kérdés és holmi hülyeségeket írtok. Nem poénkodni akar a kedves kérdező. Ha poénkodni akarna vicc oldalakon lógna, és nem itt.
Semmi konkrét dolgot nem írtam benne. Ettől még bármi gondja lehet.
Akkor most nekünk is keresnünk kell gyorsan egy orvost.
Orvost!!!
Ha sokan gondolják magukat kiemelt betegnek, akkor valamit jól csinál.
Mondjuk az 52-es hozzászólásod sem éppen vip beteghez méltó, de mindegy. Megírhattad volna azt is privátan.
Nyugodtan. A kérdezőnek priviben leírtam. De itt nem mondok semmit.
Pedig ezek után kilukad az oldalunk, az tuti.
Nem mesélek. És nem is lett elege.
Na, itt a várva várt válasz. Elege lett. Mondtam én.
Mesélj! Kezd érdekessé válni a sztori.
Na igen.. Mindjárt megtudjuk azt is, hogy hol és mikor praktizál, van-e felesége, gyerekei, stb. Azt már tudjuk, hogy nem szokott ilyenkor szabira menni, nem szokott síelni sem, és amúgy egyébként mindig rendelkezésre áll bárkinek. Most nem. Elege lett.
Egyébként ha ennyi mindent tudsz róla, azt nem tudod, hogy hol lakik?
Szia! Én ismerem őt, vip betege vagyok. Történt vele valami az elmúlt hetekben és nagyon nagyot változott. Nem egészségi probléma.
A magam 40 valahány évével a kérdést tartom gyerekesnek. Vagyis a kérdés akkor állta volna meg a helyét, ha esetleg nem szombat este teszed ki, hogy SOS...mindenkinek van magánélete...még akkor is, ha Te megfizeted, hogy Neked pattanjon.
Hát most nem pattant. Illetve Te is csak azt a telefonszámát kaptad meg, amit a többi több száz betege...amit ha akar, kikapcsol.
És hova valósiak a szülei, él e már a nénikéje, stb....
Normális felnőtt NEM adna ki ilyesmit egy nyilvános fórumon. Senkinek semmi köze hozzá, hogy hol van, és mit csinál.
Ha csak csitri hsz-ket tudtok írni, azt tartsátok meg magatoknak. Normális, értelmes hozzászólást várok. Tisztelet a kivételnek.
Én meg vadászkutyákat küldenék a nyomába, mert milyen dolog az, hogy nem veszi fel a telefont egy betegnek, aki hétvégén folyamatosan hivogatja.
Meg az erdészeti főfelügyelőséget. Mégis csak ők illetékesek első sorban a vérmókus és -bagoly ügyekben.
Nem mondtam semmi konkrétumot, nem teregettem semmit.
Én felhívnám a kórházakat, rendőrséget nem történt-e valami baja?
Ez szuper, de azért hagyd meg neki a magánéletét. Ne zaklasd!!! Boztosan AKOA VAN ANNAK, HOGY NEM ELÉRHETŐ! . Tiszteld meg azzal, hogy békén hagyod egy kicsit legalább.
Nem nézek. Azt sem tudom, mi az.
Nem néztél túl sok 24-et? Amúgy marha vicces.
És gondolom felhatalmazott arra, hogy kiteregesd a magánügyeit egy netes fórumon.
További ajánlott fórumok: