Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Mi rontjuk el a pasikat? fórum

Mi rontjuk el a pasikat? (beszélgetés)

1 2
2014. aug. 12. 16:50
Hát végig hallgatom itt a különböző elméleteket, pedig a 3. hozzászólás, annyira önmagáért beszél. :DDDDDDDD
27. 3d787b167a (válaszként erre: 2. - 4740439ec6)
2014. aug. 12. 15:46
:DDD
2014. aug. 12. 15:40
ehh, így születnek.
25. gribedli*** (válaszként erre: 23. - 552ff9d9b8)
2014. aug. 12. 15:30

Csak azt tudod félvállról venni, akiről már tudod, hogy bejössz neki. Akinek nem jössz be, annak hiába félvállaskodsz, tojik rá és nem fog jobban pedálozni. A flegmasággal nem lehet felkelteni az érdeklődését valakinek, akinek nem tetszel. Nem fogsz ettől jobban tetszeni.

De ha kölcsönös a vonzalom, akkor meg nem jó megbántani azt az embert, akihez vonzódsz, felesleges játszmázással (... félvállról kell vennem, mert így jobban fut utánam, bla bla). Miért bántanánk meg valakit ezzel, ha szeretjük. Ezt azzal tudod megcsinálni, aki neked nem tetszik de neki te nagyon bejössz és akkor szadizhatod egy ideig, mert imponál, hogy fut utánad, de nagyon fasza, csupa olyanból kell választani, akihez nem vonzódsz igazán...

Én úgy vagyok vele, hogy aki nem tetszik, azt nem is hülyítem. Aki meg igen, azt meg azért nem hülyítem;)))

24. gribedli*** (válaszként erre: 18. - Nekemmindegy)
2014. aug. 12. 15:21

Igen, igazad van, de ez annak a csajnak a saját kis drámája, hagyd rá. Úgyis ha ő nem lát tovább az orránál, nem fogja abbahagyni. És persze, ebből adódik, hogy ha sok nő hagyja az ilyet, akkor némelyik bunkó pasi elvárja a többi nőtől is. Mondván, ha neked ennyi nem elég, lehet tiplizni, úgyis találok holnapra már másik tizet a helyedre, akiknek ennyi is elég belőlem.

Ettől függetlenül vannak normális pasik, akik normális módon szeretik élni a párkapcsolataikat, szóval a bunkóbbját nyugodtan meghagyhatjuk a buta nőknek, tök jól kiegészítik egymást. Amíg nem érint személyesen, addig ne szólj bele, az ő baja. Ha nem a te pasidról van szó, hagyd csak, hadd foglalják le egymást, így nem rontják az átlagot és szabadon hagyják a normálisakat:))))

Megértem, ha zavar téged de mint barátnő sem szólhatsz bele, mindenkinek joga van elcseszni a saját magánéletét. Neki is. Azt meg nem hiszem, hogy valaki csak bunkókat fog ki. Ilyen nincs. Lehet azért válogatni. Ha rosszul választ és nem tanul belőle, legközelebb is rosszul választ, kész, passz, slussz.

23. 552ff9d9b8 (válaszként erre: 18. - Nekemmindegy)
2014. aug. 12. 15:15

Talán a barátnőd önbizalmával van gond.

A tapasztalatom az, hogy a pasi, ha kell neki valaki, akkor megy utána, még akkor is, ha nem is annyira független. A másik tapasztalatom pedig az, hogy ha a nő félvállról veszi azt a pasit, akkor annál inkább megy utána.

A pasik kényelmesek. Ha biztonságban érzik magukat, nem tepernek, sőt.

22. nekemmindegy (válaszként erre: 19. - Gribedli***)
2014. aug. 12. 15:12
bár ezek után lehet annak örült, ha ember inkább máshoz vagy a kocsmába ment este...
21. nekemmindegy (válaszként erre: 19. - Gribedli***)
2014. aug. 12. 15:11
jó, belevettem a háztartásba mindent...
20. nekemmindegy (válaszként erre: 18. - Nekemmindegy)
2014. aug. 12. 15:10
és miért is várna többet, ha neki ez is elég... és ezt nem tudom vele megértetni...
19. gribedli*** (válaszként erre: 15. - Nekemmindegy)
2014. aug. 12. 15:09

Nem csak háztartásban dolgoztak, ez hülyeség. Ki? Az úrinő max. A többi ugyanúgy ment a férfiakkal a földekre dolgozni, ugyanúgy majd kipurcant, de este a fizu(napszám) kevesebb volt mert ő nő. De ugyanolyan keményen melózott mint a férfi.

Még nagy családokban is csak 1 ember maradt otthon, rendszerint egy kislány. Mivel 20 emberre is tud főzni 1 ember, felesleges volt, hogy otthon maradjon több nő, ezért úgy nézett ki, hogy mindenki ment melózni, a kislány, aki meg otthon maradt kora miatt (pl az 50-es években ugye tilos volt a gyerekmeló), megetetett 20 disznót, kitakarította az egész házat, kimosta az aznapi mosnivalót és megfőzött az egész családra. Ennyi. Nehogy azt gondold, hogy a nők otthon maradtak hímezgetni, ezt melyik mesekönyvben olvastad? A nők mindig is úgy dolgoztak mint a barmok csak nem kaptak érte annyi pénzt mint egy férfi. Ja, este, fájó végtagokkal még nekiálltak hímezni, tényleg!:))) kis kikapcsolódás az kell...

18. nekemmindegy (válaszként erre: 16. - Gribedli***)
2014. aug. 12. 15:08

a rinyálásom abból fakad, hogy van nekem egy barátnőm, aki szerintem egy kifejezetten szép és értelmes nő...

(legalábbis eddig azt hittem róla)

belenyúlt 1-2 idiótába, jó ... megesik...

Erre most is talált egy megfelelőt...

akiről kiderült, hogy nem is annyira független, mint mondja. és még ezután is a nő fut utána, és hiába mondom én, és még sokan mások, hogy hagyja már, ne alázza meg magát...

hozza a példákat, hogy de ez is, meg az is ugyanígy járt.

gyakorlatilag kiakadt a pasi, hogy miért nem elég a csajnak, ha csak mikor kedve van megd..ja azt' rá se bagózik, míg újra nem támad kedve egy kis szexhez.

2014. aug. 12. 15:04
Igen, a nők rontják el a pasikat. A pasik annyit csinálnak meg, amennyit egy nő megenged nekik.
16. gribedli*** (válaszként erre: 12. - Nekemmindegy)
2014. aug. 12. 15:00

Én az "életképesebb" egyedekről beszéltem. Kor és családi állapot kérdése is. Azok a pasik, akik családalapító korban és anyagi helyzetben vannak, nagyon kevesen vannak azokhoz a nőkhöz képest, akik erre vágynak. Mert egy férfi egy bizonyos kor után éri csak el azt a fajta érettséget, a nők hamarabb, tehát egy korosztály pasira több korosztály női zsúfolódnak rá.

De mondok egy példát is a nők önzésére és arra, hogy miért nem képesek csapatmunkát végezni, míg a férfiak igen:

Tegyük fel, hogy egy bordélyban az egyik nő olcsóbb. Emiatt a többi is olcsó kell, hogy legyen, mert az olcsó nő elviszi előlük a klienseket. Tegyük fel, hogy olyan egyformán jó nők kb.

Ha fel akarják vinni az árat, ahhoz az kell, hogy mindenki felvigye, és ehhez össze kell fogni. Namost ez műkszik egy rövid ideig, feljebb viszik az árat, a pasik kénytelenek többet fizetni, mert nincs olcsó variáció, így minden qrva elégedett lesz. Francokat! Egy rövid idő után a leggyengébb láncszem, vagy több, akik önzőbbek és több klienst akarnak, titokban lejjebb fogják vinni az árakat, és a többi elől elviszik a klienseket. Miután a többi is ismét lejjebb viszi az árat és megint mindenki olcso qrvává visszafokozva....

Mondhattam volna piaci kofákat is vagy bármi mást, a "pénz" mondjuk legyen az "elvárás", éles példa volt a bordélyos de a való életben ez megy a nők között a pasikért folyó harcban. A férfiak nem ennyire önzőek mint a nők. De logikus, ha a piacon te vagy, aki választ, nyilván azt fogod választani, akiért kevesebbet kell erőlködnöd és mégis többet nyújt. Ők is úgy vannak vele, hogy a semmilyen nők közül a legjobb partit választják, a top csajok (számukra top csaj, nem aszerint, hogy mi mit tartunk annak) közül meg mérlegelnek, ha meg kell érte dolgozni, először mérlegelik, hogy megéri-e, ha nem éri meg, akkor inkább nem erőlködnek, ha megéri, akkor igen.

Értelmetlen dolog ezen rinyálni...

15. nekemmindegy (válaszként erre: 11. - C4851bb5de)
2014. aug. 12. 14:46

igen, de ha egy nagyanyánk korabeli nőt megkérdezel erről...

mondjuk én csak a sajátomat ismerem... de nem adtak ennyit szexben (ezt nem is kommentálom), pénzben (a ffi tartotta el a családot), munkában sem (háztartásban dolgoztak azért nagyrészt), talán nem volt akkora konkurencia...

2014. aug. 12. 14:44
Amúgy van egy olyan érzésem, hogy akik fizikai munkát végeznek, azok szeretnek otthon inkább dögleni. Mert aki egész nap kénytelen ülni, szellemi tevékenységet végez, annak nem kikapcsolódás hazamenni és a fotelbe huppanni. Saját tapasztalatom az, hogy inkább mozgásigényes dolgokkal szeretnek foglalkozni az utóbbiak, szóval pont nem a lustább tevékenységek. Teszem azt, eszébe nem jutna, hogy 10 óra a pc előtt seggelés után itthon nekiálljon playstationozni. Bármi ami mozgással jár.
13. f0bf1f8ebd (válaszként erre: 4. - Arrival)
2014. aug. 12. 14:44

Máshogy is ki lehet fejezni a szeretet, nem csak a mosás-főzés-takarítás kombóval.

Én már az elején megmondtam az embernek, "ha én főzök te mosogatsz" (de ez fordítva is igaz). Mi minden feladatot megosztunk, nincs az, hogy porszívózni vagy bármit csak az egyik embernek kell. Én ezt már az elején elmondtam neki, és tartottam magamat hozzá, nem csináltam segget a számból.

Pedig olyan családból jött, ahol az anyja mindent a férje és fia segge alá tett, szóval még azt sem lehet mondani, hogy jó példát látott már alapból.

12. nekemmindegy (válaszként erre: 8. - Gribedli***)
2014. aug. 12. 14:41

nem tudnék arányokat mondani, de azért annyira nem vagyunk fölényben...

mennyi lehet 60-40?

semmiképp se 10-90... és néha tényleg úgy viselkedünk, mintha így lenne

:(

11. c4851bb5de (válaszként erre: 7. - Nekemmindegy)
2014. aug. 12. 14:40
Szerintem nincs, nagyanyáink is kiszolgálták a férfiakat, sőt talán még jobban, mint mi.
10. 22faff5807 (válaszként erre: 3. - Zebra25)
2014. aug. 12. 14:38
Magam sem írhattam volna szebben! :-D
9. gribedli*** (válaszként erre: 3. - Zebra25)
2014. aug. 12. 14:37
:DDD
8. gribedli*** (válaszként erre: 1. - Nekemmindegy)
2014. aug. 12. 14:35

Ez az egész onnan is jön, hogy a nők számbeli fölényben vannak, ezért hogy garantáljanak maguknak egy hímet, úgy akarják megtartani, hogy többet és többet nyújtanak. Mivel mindenkit lehet fölözni ebben, a többi nő elkezd sodródni ezekkel az elvárásokkal, és beleszületik, belenevelik. A fiúkba meg azt nevelik bele, hogy ők kevesebben vannak, amiből kevesebb van, az "drágább", szóval ha kevesebbet nyújt, akkor is mindig talál magának valakit.

A nők ebben soha nem fognak összetartani, mert szoros a verseny, szóval ne várd, hogy egyszer majd a nők összefognak, hogy hát nem...Vigyük le az elvárások szintjét de akkor te se csináld, meg te se, és a pasik le fognak szokni arról, hogy kiszolgáltassák magukat. Ilyen nem lesz, ezért csak egyéni fronton változtathatunk ezen. Egyetértek Zebrával, nem kötelező érzelmi fogyatékost játszani és olyan pasit kell választani, aki normális. Ha meg nem normális, otthagyni a picsbe. Még mindig jobb egyedül mint rossz társaságban:)

Mondom ezt úgy, hogy én kifogtam egy olyat, aki sokat segít, mert rendszerető és a rendet, amit csinálok, megtartja, őt meg erre nevelték.

Kiszolgálni? Amikor pici babáim voltak, egy csomószor főzött rám és ágyba (díványra) hozta a kaját. De pl ha hazajön a melóból és jojóznak a szemei, egyértelmű, hogy leültetem, sürgök-forgok. Imád főzni és főzés után el is takarít maga után, imád grillezni, a grillt ő suvickolja ki. Számára egy séf akkor jó séf, ha tisztán is tartja a környezetét, nem abból áll a főzés, hogy otthagyunk 10 koszos edényt, erre mindenki képes (amúgy nem séf a szakmája, csak mindig ezt mondja, amikor főz:DDD)

2014. aug. 12. 14:22
Köze van ennek a felgyorsult világhoz? Hogy ha neked nem jó így, majd bevállalja valaki más...
2014. aug. 12. 14:20
Igen
5. 0a13a7d41c (válaszként erre: 1. - Nekemmindegy)
2014. aug. 12. 14:19
Az lenne a legjobb, ha minden kapcsolatban élő törekedne arra, hogy a társa jól érezze magát a kapcsolatban.
4. arrival (válaszként erre: 1. - Nekemmindegy)
2014. aug. 12. 14:15

Tuti, hogy mi is ...

Eloszor ugye kiszolgaljuk oket, fozunk, mosunk, takaritunk kedvessegbol, aztan egyertelmu, hogy eszebe sem jut majd segiteni.

Aztan ugye erzik, mikor mar vagyunk nekik, nem kell tenni semmit. Nem csak az elso par randin kellene viragot hozni!

2014. aug. 12. 14:14
Sok nőből hiányzik az érzelmi igényesség, ami megóvná Őket a fackalap fasziktól.
2014. aug. 12. 14:12
Az anyjuk.
2014. aug. 12. 14:11

Szerintetek igaz ez így? Gyakorlatilag bármit megtehetnek, szinte semmi az elvárás feléjük egy kapcsolatban.

Rengeteg nő belemegy őt megalázó helyzetbe...

Mi lehet ennek az oka? Így van egyáltalán, vagy csak én vagyok rossz környezetben?

1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook