Mi lett volna ha.....avagy az elszalasztott lehetőségek!!! (beszélgetés)
nem csak a multon valo rágodásra gondolta mhanem olyan dolgokra is hogyha kinéztél magadnak egy klassz cipőt vagy ruhát és még elötte átszaladtál a szomszéd boltba megnézni ott mi van és mire visszaértél már elvitték.szoval nem csak ilyen nagy dolgokra hanem apro kis elmulasztott perceker.
vagy egy elmulasztott csokra esetleg...:)
ugye,ugye...:)
szerintem nincs olyan ember akinek ne lennének ilyen álmai amik csak az övék!!
én is mindig ráébredek hogy felesleges gondolkodnom tovább azon ami elmult de hiába határozom el magam mégssem megy,ha napközben nem is jut eszembe éjszaka vele álmodom.tudom hülyeségnek hangzik.
köszönöm hogy drukkolsz nekem még igy ismeretlenül is!!
Látom;)
NEm kellett "dolog", csak az ember rájön, hogy teljesen felesleges...én simán rágódtam dolgokan hetekig, hónapokig és semmit nem értem vele. Ennyi:)
Drukkolok sulihoz!!!
biztos megvolt az oka amiért ugy gondoltad hogy nem foglalkozol többet azzal a dologgal de a te életedben i ott volt ez a "dolog".
de biztos hogy örökre nem lehet nem foglalkozni a másként is csinálhattam volna gondolottal.
hú ebbe kezdek belegabajodni....:)
Tévedés. ÉN nem.
Sokáig igen ez igaz, de már nem (több oka is van).
igen,nagyon sajnálom hogy igy alakult,persze ezt igazábol nem lenne szabad mondanom mert kaptam egy gyönyörű babát,de mégis sokszor keltem arra hogy az iskolával álmodtam.nem könnyű,de bele kell törődnöm hogy már nincs lehetőségem rá!
bár biztos vannak mindenkinek olyan dolgok amikre ugy gondolnak hogy csinálhattam volna máshogy is.
Szia!
Hát nem mindig szabad visszanézni... de néha érdekes lehet..pontosan úgysem fogjuk sajnos tudni hogy jól csináltuk vagy nem jól csináltuk...
Ahogy éreztem a hangvételen te megbánhattad..nem a baba miatt gondolom..hanem a lehetőségek miatt...jól gondolom?
További ajánlott fórumok:
- "Jaaa és szerintem ma már nagyon ritka az olyan felnőtt nő, akinek ne lett volna minimum egy abortusza. . . "
- Milyen lehetőségek vannak 40 felett hatékony, látványos ránctalanításra?
- Életben adódó egyszeri lehetőségek, akik elszalasztották valami miatt...
- Most lett elegem! Mik a jogaim és a lehetőségeim vásárlóként? Légyszi segítsen aki tud!
- Minden kórházban van lehetőség, hogy a szülő a gyermeke mellett maradjon?
- Gyes mellett lenne lehetőségem dolgozni, de nem ott, ahonnan Gyesre jöttem. Mehetek így is?