Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Mi legyen a most alakuló állatmenhelyem neve? (beszélgetés)
Alapítvány esetében is lennének kiskapuk, hogy végülis ténylegesen Te gyakorolnál befolyást, de tény, hogy az Egyesület, Közhasznú Kft jobb.
a csóvál-Lak nagyon tetszik:)
Vaaaagy akkor már IMÁD-LAK?:D
Ez is aranyos:)
Nekem nagyon tetszik a Sövényen túl, Aprófalva, és Nembánt-lak is.:)
Aprótalp-falva ...falva is nagyon tetszik :-)
Sövényen túl
Angyalföld Angyalok-falva????
Csóvál-lak
Aprólelkek Aprólelkek tanyája??? Ez később még nagyon jó lehet,mert tanyát is akarok :-)))
Nembánt-lak
Holnap Pestre megyek,nem leszek csak délután.
írj ki egy szavazást
hátha segít a döntésben
Én a nembánt-lak -ra szavaznék!! :)
Még nem tudtam 3-ra leszűkíteni :-) ölyan sok jó van és csak jövőhét szerdán hív az ügyvéd,addig van időnk.
sikerült nevet választani?
mi a 3 befutó?
cicákhoz annyira nem értek :-(
köszi,neked meg szép pocakod van :-))
gratulálok
nagyon szép családod van és szépek a kutyusaid
ők is családtagok
már itt vannak 3 hete
néha kimegyünk az udvarra pár percre hagyom kint őket erre elmennek
Felraktam az adatlapomba az állataimat,kivéve a teknőst :-)))
A cicát be kell zárni,amíg meg nem szokja,nincs jobb ötletem.Mert míg a kutyák az emberhez ragaszkodnak,addig a cicák a helyhez.Nekem is be volt zárva a lakásba és most szoktatjuk ki és most már bottal sem lehetne elűzni :-)))nem mintha akarnám...
Sajna már van ilyen alapítvány :-(
hihhiii :)
SZERET-LAK :DDD
kérdésem az lenne, hogy a cicákat, hogy fogod tudni tartani?
mert én is "gyüjtöm" az állatokat, most elhoztunk 3 cicát és 2 el is ment itthonról
kerestem őket de nincsenek meg
pedig nagyon vigyázok rájuk tényleg de egész nap nem zárhatom be őket
Mindegyiknek, bár szerintem tehenet nem kell majd befogadnom :-)))) Biztosan a magvát az állatseregnek a kutyák és a macskák alkotják majd.
nem olvastam végig a fórumot, de megkérdezem milyen állatoknak szeretnél menedéket nyűjtani?
nagyon jó ez is :-)))))))
Ezek is nagyon ötletesek!!! Kiírom a papírkámra :-)
hú...de nagy vágyam ez nekem is .igaz anyuval gyakorlatilag mi is menhelyet tartunk fel hisz minden kóbor cica nálunk talál othonra amióta az eszem tudom nekem a mancs nevek tetszenek mint pl a 4 mancs,de az van ugyebár esetleg bársonymancsok?
A NEMBÁNT-LAK tetszik a legjobban
További ajánlott fórumok: