Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Mi kell ahhoz, hogy egy 46 éves nő három kamaszgyerekkel párt tudjon találni, mivel nekem ez eddig nem sikerült fórum

Mi kell ahhoz, hogy egy 46 éves nő három kamaszgyerekkel párt tudjon találni, mivel nekem ez eddig nem sikerült (beszélgetés)

1 2 3
2009. aug. 16. 17:34
Hatalmas szerencse!
59. c19f5f79fa (válaszként erre: 58. - C19f5f79fa)
2009. aug. 16. 17:31
Ha ez túl személyes nem válaszolj rá:) és nem is tartozik a fórum témához..bocs:)
58. c19f5f79fa (válaszként erre: 57. - Zsóki-móki)
2009. aug. 16. 17:26
Nekem is fontos az érzelem és ezek a kapcsolatok sem érzelem mentesek voltak..;-)Hisz akkor fabábuk lennénk:)Az más kérdés hogy nem szerelem...de van erős vonzódás és vágy is és tisztelet..ezek ugyanolyan élő érzések...,de nem akarok én erről senkit meggyőzni.Pl a férjeddel te már akkor nem is voltál együtt amikor már elmúlt a szerelem és beállt a társas magány amiről lentebb írtál?Ezt csak azért kérdem,mert hogy írtad,hogy mennyire fontos az érzelem:)
57. Zsóki-móki (válaszként erre: 56. - C19f5f79fa)
2009. aug. 16. 17:11
szerintem senkit nem akarunk elítélni, csak másképp látjuk a dolgokat, nekem például a szexben is fontos az érzelem, anélkül fabatkát sem ér az egész, a férfiaknál úgy gondolom ez másképp van, a többségnél biztos.
56. c19f5f79fa (válaszként erre: 44. - Szemmelver)
2009. aug. 16. 17:04

Én nem ítélném el azokat a nőket sem.Amikor elváltunk egyáltalán nem vágytam társra,mert idő kellett nekem hogy feldolgozzam,viszont voltak kapcsolataim amiknek leginkább a testi része volt a mozgató rugó.Nem hinném hogy zárdába kéne annak vonulni aki még nem kész egy új kapcsolatra lelkileg.Csak a nőket ezért elítélik...,mert egy nő ezt nem tehetné meg! És azok a pasik sem tárgyként használtak...és én sem őket.A mai napig jó barátok maradtunk...

Persze a pasiknál ez nem elítélendő...

2009. aug. 16. 16:49
sziasztok én is ezzel küzdok szerintem sehol a táreskeresök tele vannak hazug pasíkkal aki kép alapján itél
2009. aug. 16. 15:56
állitólag azért mert nem szerelmes belém, de nagyon kedves és aranyos vagyok, és olyan jó velem együtt lenni, hogy amikor azt mondtam, nem megyek többet vele sehová... és ne is levelezzünk tovább, teljesen kiakadt, hogy mennyire fogok neki hiányozni... sajnos ő is hiányzik nekem..(kb. négy hónapja minden nap nagyon sokat leveleztünk,, kb. hetente, kéthetente találkoztunk)
53. szemmelver (válaszként erre: 52. - Zsóki-móki)
2009. aug. 16. 15:46
miért nem akar?megkérdezted tőle?
52. Zsóki-móki (válaszként erre: 48. - Szemmelver)
2009. aug. 16. 15:45
ez igy van, tényleg van olyan aki nem azért van fenn, hogy szexpartnert szerezzen. Ezek közül alakult is egy un. "baráti" kapcsolatom.....akivel jókat szoktam túrázni, jól érzem magam, sajnos ő nem akar partnerkapcsolatot.. pedig nekem már nem lenne ellenemre..
51. szemmelver (válaszként erre: 50. - Szemmelver)
2009. aug. 16. 15:43
én most már alaposan meggondoltam kivel költözöm össze!nem alkuszom meg
50. szemmelver (válaszként erre: 49. - Zsóki-móki)
2009. aug. 16. 15:43

fontos is!de hidd el jó megtapasztalni milyen egyedül! nem rossz az! mióta vagy egyedül??

én 10 évig éltem egyedül, igaz nem társ nélkül

49. Zsóki-móki (válaszként erre: 46. - Szemmelver)
2009. aug. 16. 15:40
hát élvezem én az életet, mert rengeteg barátom van, de mégis jó, ha az embernek van azért egy társa akihez tényleg tartozik..biztos azért van, mert ezt láttam a családomban, hogy fontos a tartós kapcsolat.
48. szemmelver (válaszként erre: 47. - Zsóki-móki)
2009. aug. 16. 15:40
azért akad, hidd el! főleg olyan, aki még nem tapasztalta meg a könnyű nőszerzést a társkeri oldalakon!olyat kell találni, aki még kezdő ott
47. Zsóki-móki (válaszként erre: 44. - Szemmelver)
2009. aug. 16. 15:38
Köszi a biztatást, én is éppen ezen vagyok, hogy szétválasszam a tiszta búzát az ocsútól.. csak hát olyan kevés ebben a korosztályban a tiszta búza..
2009. aug. 16. 15:36
amúgy meg miért akarsz mindenáron társat? inkább élvezd az életet
45. mmacus
2009. aug. 16. 15:36

Akármit írjatok is rám, azért a márti2009 10. számú hozzászólásában némi igazság is van, bár a hangnem nem túl kedves. (Félreértés ne essék, nekem is három gyermekem van, csak nekem férjem is)

Az biztos, hogy a mai helyzetben 3 gyermekes anyukát nem sok egyedülálló, komolyan társra vágyó férfi vállal fel. Mert gondolom, igazi társat szeretne az anyuka.

Talán könnyebb lesz a helyzete, ha a gyermekei kirepülnek. Korából ítélve ez már nem lehet olyan messze, addig kitartás. És persze sok szerencsét, hátha előbb is sikerül.

44. szemmelver (válaszként erre: 39. - Zsóki-móki)
2009. aug. 16. 15:34

tudod miért használják a férfiak tárgyként a nőket? mert hagyják!

sok nő csak szexet akar a társkeri oldalakon is ezt kihasználják a pasik! és jól teszik, azt mondom, ha vannak erre nők!

meg kell találni az ocsúban a búzát!sok évig társkeriztem...

43. márti2009 (válaszként erre: 39. - Zsóki-móki)
2009. aug. 16. 15:23
Elfelejtettem azt még megírni,hogy ne bántsátok szegény férfiakat.Higgyétek el vannak olyan nők is akik csak a pénzre hajtanak és szegény férfi évek múlva egy szatyorral megy ki a házból.Úgyhogy 50-50%.
42. 599550b8c1 (válaszként erre: 41. - Márti2009)
2009. aug. 16. 15:18
miért is ne mondjam el a véleményemet?hm?
2009. aug. 16. 15:11

Lótuszka!

Ha te nem ebben a cipőben jársz,szerintem ne szólj bele.Ez egy nagyon komoly dolog és csak a hasonló sorsúak tudnak a másiknak tanácsot adni saját tapasztalatuk alapján.

Úgy látom beindult a beszélgetés.Zsóki-móki nagyon jól látja a dolgokat és a többiek is.Én azt tudom tanácsolni,hogy mindent próbáljatok ki/pl.internet,buli,szilveszter,séta,ismerősök útján stb./,sok idő és a véletlenen múlik.Rengeteg egyedülálló ember van aki társra vágyik,csak nem találkoznak egymással,mert nem járnak el otthonról.Egyre vigyázzatok,ilyenkor az ember képes beleugrani fejetlenül a kapcsolatba és utána nagyon nehéz kiszállni.De mindenkivel el kell menni randizni,mert csak úgy ismeritek meg.Kitartás!

40. 599550b8c1 (válaszként erre: 32. - C19f5f79fa)
2009. aug. 16. 12:51
egyetértünk
39. Zsóki-móki (válaszként erre: 38. - Pista55)
2009. aug. 16. 12:41
Igen általában a nők is bizalmatlanok, pontosan amiatt, amit mondtál, hogy őket is kihasználják. és elsősorban csak szexuális tárgyként kezelik őket...De azért úgy gondolom, hogy nem minden férfi ilyen, azért vannak kivételek, mint ahogy általában a nők többsége sem arra hajt, hogy lenyúlja a pasi pénzét, vagy kihasználja. Sokszor az az érzésem a pasik mégsem ezeket a rendes, kedves nőket kedvelik, akik nem arra vágynak elsősorban, hogy vacsorázni vigyék őket, vagy egy welness szállóba, vagy külföldi utakra.. csak szimplán vágynak egy másik ember társaságára, akivel jól érzik magukat. Én úgy gondolom, ha nekem kedvem van elmenni valahová, akkor megteszem a barátaimmal, akik vannak szép számmal és el is járunk ide-oda szinház, mozi, egy vacsora vagy kirándulás, szóval nem szükséges, hogy ezt egy pasi finanszirozza.
38. pista55 (válaszként erre: 35. - Zsóki-móki)
2009. aug. 16. 12:32

Bizony még a pasik egy része is szenved a magánytól.

Nekem is van két öcsém is akik elváltak, de inkább már a magányt választják mert félnek attól, hogy kihasználják őket.

A férfiak és gondolom a nők is ilyen korban már nagyon bizalmatlanok.

37. Zsóki-móki (válaszként erre: 36. - C19f5f79fa)
2009. aug. 16. 12:27
hát ez egy relatív kérdés... ha úgy nézem, hogy mikor váltam el, akkor egy éve, ha úgy, hogy előtte évekig társas magányban éltem.. akkor már régóta..bár még az se mondanám, hogy magányos lennék, legfeljebb azt, hogy nincs társam, végülis a kettő nem ugyanaz.
36. c19f5f79fa (válaszként erre: 35. - Zsóki-móki)
2009. aug. 16. 12:19
Mióta vagy egyedül?
35. Zsóki-móki (válaszként erre: 31. - C19f5f79fa)
2009. aug. 16. 12:10

igen ez igy van, csak azt kellene már megérteniük a pasiknak, hogy ezt nem várjuk el tőlük, mert ha valamit önként tesznek meg, az azért egész más.

Csak sokan úgy vannak vele, hogy itt egy nő x számú gyerekkel, biztos azt akarja, hogy mit tudom én eltartsam, neveljem a gyermekeit, pedig erről szó nincs. Mert ugye az is baj, ha a nő önálló, mert akkor van véleménye, meg az is ha nem önálló, mert akkor majd úgy gondolja pasi rá szakad a család gondja... ez a 22-es csapdája, közben meg mindenki még a pasik is szenvednek a magánytól.

34. c19f5f79fa (válaszként erre: 33. - Gabcsi8080)
2009. aug. 16. 11:53
Elhiszem:)De tényleg neki kell választani:))
33. gabcsi8080 (válaszként erre: 32. - C19f5f79fa)
2009. aug. 16. 11:52
Persze nem is szólok bele, az ő dolga meg azért kettőnk ízlése különböző.Csak annyira szeretném ha végre találna valakit magának.
32. c19f5f79fa (válaszként erre: 30. - Gabcsi8080)
2009. aug. 16. 11:50
Figyelj,hát ezt szerintem bízd anyudra...majd ő talál magának,csak max abban segítsd,hogyan kell regisztrálni:)
31. c19f5f79fa (válaszként erre: 29. - Zsóki-móki)
2009. aug. 16. 11:49
Persze,de ha jobban bele gondolsz,ha például én összeköltöznék egy fickóval,akkor a kislányom is velünk élne,aki most 5 éves...akármennyire nem kellene érte felelősséget vállalnia,kivitelezhetetlen,hisz akarva akaratlanul olyan szituk elé kerül ahol kell felelősséget vállalnia:S
1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook