Mi dühít most? (ne írd be, ha semmi) (beszélgetés)
Blabla.. ki dönti el, hogy mi a "valós"?
Csak nem te?! 😂
Amúgy ez annyira jellemző.
Kaptál egy tükröt, hogy mennyire gáz, ahogy itt a népnevelő/népokító köntösben tetszelegsz, magadat valami feljebbvalónak képzelve bárki másnál, aztán ha ez nem tetszik neked, rögtön utálatról kezdesz beszélni.
Ezt kellene tanulni tőled?
Számomra ismeretlen fogalom az utálat. A pacalpörkölt iránt is csak közömbös vagyok. Hát még egy nicknév! ... Érted ...
Néhány gondolatod még szimpatikus is lehetne, ha nem áradna belőled az a fennhéjázás.
Jah, megdicsérlek, hogy most az utolsó pohár előtt még le tudtál állni 😇
A "korrigálni" - amit kiemeltél - az arra vonatkozik mindig, ha valaki másként tud valamit, mint ami annak a "valós" háttere.
Én is örülök annak, ha engem korrigálnak, ha adott témában nem jól látok valamit.
Ezt úgy hívják, hogy tanulunk egymástól :))).
Nem kell most megsértődnöd.
Nem ismersz, és fogalmad sincs arról, hogy amit írok, azt jó szándékból írom.
Bár a feltételezés jól esne .. 😊 Na de nem lényeg. . :)
Szóval ... Tudod, hogy ha nem írsz le konkrétan valamit, attól még más kifejezések utalhatnak ugyan arra.
Itt van pl. ez a "korrigálni" ...
Nem kell!
Senki nem tanítója a másiknak alapvetően. Ez itt nem az a közeg.
Szerintem egy hozzászólás magába foglalja azt, hogy "én így gondolom".
Mondtam én valaha is, hogy "ez így van."?
Mindig kihangsúlyozom, hogy a véleményem szerint, én így látom....
Innen okafogyott ez a hozzászólásod.
Ismeretei másoknak is vannak.
Talán a korrigálásból nem kér itt senki.
Elég, ha elmondod, hogy te mit gondolsz erről vagy amarról, bárki el tudja dönteni, hogy magáévá teszi e a te ismeretedet vagy sem.
Mert tanulni sose szégyen.
De az angyalos égies fennsőbbség az sok(K)
Értelek.
Valóban, amit az ismereteim alapján szeretnék korrigálni, azt tényleg időnként leírom.
De szeretsz te is a figyelem központjában lenni, és olyan dolgokról nyilatkozni, amikről azt gondolod, hogy az mások számára meggondolandó, megfontolandó lehet.
Nem szégyen az.
Más meg aszongya ossza az észt.
C'est la vie, Versember 😊