Mi az, amit a férfiak szerint a nők szeretnek, de pont ellenkezőleg van? (beszélgetés)
"Nagyon szeretünk lelkizni. Néha szükséges, de nem rendszeresen. Igényeljük a nyálas szerelmi vallomást."
Ezt a férfi is gondolhatja.
"Inkább tettekkel bizonyítson."
Ezt már a nő, vagyis te.
"Különb lesz a szememben, ha azt mondja, hogy ő nem akar megdönteni, mint a többi férfi."
Ezt a férfi is gondolhatja.
"Miért nem akarsz, nem áll fel? 🤣"
Ezt már a nő, vagyis te.
Igen, nem egy értelműen fogalmaztál.
Nekem is volt egy motoros barátom és nagy biztonságban éreztem magam mögötte. Gyermekkora óta versenyzett, de civilben soha nem ragadtatta el magát. Főleg nem, ha utasa volt. Sok motoros/sátras túrát tettünk itthon. Néha 20-30 résztvevővel.
Ma már kényelmesebb vagyok.:) A sátrazást még bevállalnám, de az órákon át motorozás már nem menne.
Nem hiszem, hogy ez nő/férfi téma manapság. Személyiségek.
Baráti házaspár férfi tagja mániákus takarító és rendrakó.
Nem hinném, hogy a mai felvilágosult férfiak bérmi szerepbe besorolnák a nőket.
Van ismerős házaspár, ahol a közös vállalkozásban a férfi tag tl. a háztsrtádukst tartja fent és a női tag az, aki a pénzt "termeli".
Nem lehet ma már ilyen végletekben gondolkodni, mint nő vagy férfi. Mindnre van nagyaon sok ellenpélda.
Anno volt egy barátnőm és egy motorom. Kétszer voltunk motorral Jugoszláviában. Normál úton előrehajolt és hagytam hogy húzza a gázkart. Igen szerette motorozást nem lassú tempóban
És nem ő volt az egyetlen aki motoron vagy autóval szetett gyorsan hajtani vagy utazni
Azt nem tudtam hogy te képviseled a magyar nőket!
További ajánlott fórumok:
- Gyermeket szeretnék...de mire? Akinek nincs munkája az mire is tudna vállalni egy kisbabát? Szerinted?
- Miben nyilvánulhat meg az a gondoskodás, amit állítólag a férfiak nagyon szeretnek, elvárnak?
- Chippendale fiú szeretnék lenni. Szerintetek hol tudnék ilyen munkára jelentkezni?
- Szeretnék oroszt tanulni. Szerintetek érdemes?
- Kiskutyát szeretnék, szerintetek meg lehet bízni a hirdetésekben leírtakban?
- Milyen nőt szeretnek a férfiak?