Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Mi az, amit a férfiak szerint a nők szeretnek, de pont ellenkezőleg van? fórum

Mi az, amit a férfiak szerint a nők szeretnek, de pont ellenkezőleg van? (beszélgetés)

jún. 23. 11:21
Nincs olyan, hogy a férfiak és a nők ... Emberek vannak. Nem értenek nemük szerint mindenben egyet.
17. srcrss (válaszként erre: 16. - Fatalista)
jún. 23. 07:49
Összecsaptam. 😄 De nem baj, majd kibogozod, mert nagyon ráérsz, úgy látom.
jún. 22. 14:55

"Nagyon szeretünk lelkizni. Néha szükséges, de nem rendszeresen. Igényeljük a nyálas szerelmi vallomást."

Ezt a férfi is gondolhatja.

"Inkább tettekkel bizonyítson."

Ezt már a nő, vagyis te.

"Különb lesz a szememben, ha azt mondja, hogy ő nem akar megdönteni, mint a többi férfi."

Ezt a férfi is gondolhatja.

"Miért nem akarsz, nem áll fel? 🤣"

Ezt már a nő, vagyis te.

Igen, nem egy értelműen fogalmaztál.

15. fatalista (válaszként erre: 14. - Srcrss)
jún. 22. 14:50
Nem érthető, mert ezt a férfiak is gondolhatják így. Kétértelmű a megfogalmazásod.
14. srcrss (válaszként erre: 13. - Fatalista)
jún. 22. 14:48
Szerinted? Nem az volt a kérdés? Nem fogalmaztam érthetően, vagy kötekedni szeretnél? Esetleg szólj hozzá a témához, számolj be a saját tapasztalataidról.
13. fatalista (válaszként erre: 12. - Srcrss)
jún. 22. 14:38
A férfiak gondolják ezt amit írtál?
12. srcrss (válaszként erre: 11. - Fatalista)
jún. 22. 14:35
Hm?
11. fatalista (válaszként erre: 4. - Srcrss)
jún. 22. 14:28
Ezt most te gondolod így, vagy szerinted a férfiak?
10. Amaunet (válaszként erre: 7. - Regin_a)
jún. 22. 00:17

Nekem is volt egy motoros barátom és nagy biztonságban éreztem magam mögötte. Gyermekkora óta versenyzett, de civilben soha nem ragadtatta el magát. Főleg nem, ha utasa volt. Sok motoros/sátras túrát tettünk itthon. Néha 20-30 résztvevővel.

Ma már kényelmesebb vagyok.:) A sátrazást még bevállalnám, de az órákon át motorozás már nem menne.

jún. 22. 00:03

Nem hiszem, hogy ez nő/férfi téma manapság. Személyiségek.

Baráti házaspár férfi tagja mániákus takarító és rendrakó.

Nem hinném, hogy a mai felvilágosult férfiak bérmi szerepbe besorolnák a nőket.

Van ismerős házaspár, ahol a közös vállalkozásban a férfi tag tl. a háztsrtádukst tartja fent és a női tag az, aki a pénzt "termeli".

Nem lehet ma már ilyen végletekben gondolkodni, mint nő vagy férfi. Mindnre van nagyaon sok ellenpélda.

8. Regin_a (válaszként erre: 5. - Fenevigye)
jún. 21. 17:46
Höhö, jóóóó!
7. Regin_a (válaszként erre: 2. - Boldogabban)
jún. 21. 17:45

Anno volt egy barátnőm és egy motorom. Kétszer voltunk motorral Jugoszláviában. Normál úton előrehajolt és hagytam hogy húzza a gázkart. Igen szerette motorozást nem lassú tempóban

És nem ő volt az egyetlen aki motoron vagy autóval szetett gyorsan hajtani vagy utazni

Azt nem tudtam hogy te képviseled a magyar nőket!

6. Tai (válaszként erre: 2. - Boldogabban)
jún. 21. 17:34
Én is utálom a száguldást, ez egy jó érv :)
jún. 21. 16:33
Ááááá, sex közben a sebességhatár 68, mert 69-nél váltani kell.
jún. 21. 16:27
Nagyon szeretünk lelkizni. Néha szükséges, de nem rendszeresen. Igényeljük a nyálas szerelmi vallomást. Inkább tettekkel bizonyítson. Különb lesz a szememben, ha azt mondja, hogy ő nem akar megdönteni, mint a többi férfi. Miért nem akarsz, nem áll fel? 🤣
jún. 21. 16:10
Vagy ha megcsinálnak valami házimunkát, amit egyébként nem szoktak és akkor ez egy NAAAGY gesztus a nő felé. Azt hiszik, a nők ezt szeretik, pedig inkább az tetszene, ha nem lenne felfújva, hogy összeporszívóz, vagy elmosogat egy férfi magától. Nem így van?
jún. 21. 16:07
Senki? Írok egy példát. Szerintem a pasik meg vannak győződve róla, hogy a nők imádják a száguldást, a sebességet. Pedig nem. Legalábbis én biztos hogy nem.
jún. 21. 15:45
Szerinted?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook