Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Mi a véleményetek arról, ha valaki gyereket szül egy rossz házasságba? fórum

Mi a véleményetek arról, ha valaki gyereket szül egy rossz házasságba? (beszélgetős fórum)


1 2 3
8. c73db520ef (válaszként erre: 1. - F501fbeee6)
2016. szept. 1. 12:10

O szegeny aggodo!

Nem tartozik rad az eletuk.

Neked mi a szereped ebben a tortenetben - netalan te vagy a 3.?

7. spinneli (válaszként erre: 1. - F501fbeee6)
2016. szept. 1. 12:07
Sokan hiszik azt, hogy egy új gyerek renderakja az alapból szar házasságot, lelkük rajta, nem lehet mindenkit megmenteni magától-ez az élethelyzet egyébként nagyon alap, soan csináljá, hogy rossz házasságban elköteleződnek gyerekkel, hitellel házzal, és majd lesz valami alapon próbálják túlélni az életet.
6. syria (válaszként erre: 1. - F501fbeee6)
2016. szept. 1. 12:06
Mi közöd a történethez, és a benne szereplőkhöz?
2016. szept. 1. 12:05
Jaj ne legyetek már álszentek! :D Ezen az oldalon mást sem csinál mindenki, mint más dolgába üti az orrát :D
4. b4b1d52444 (válaszként erre: 1. - F501fbeee6)
2016. szept. 1. 12:02

Vagy Te annak a gyereknek valakije, hogy féltsed? Attól még, hogy a szülők egymást nem szeretik a gyereküket szeretni fogják, ezt hidd el nekem. Tipikus példája vagy a magyar mentalitásnak, beleütöd az orrod mások dolgába. Láttam én már karón varjút, láttam olyat, hogy helyre tette a rossz házasságot egy gyermek érkezése a családba. Persze ez a ritkábbik, tízből egy. A legtöbb esetben nyilván nem ez a megoldás, de attól még élhet a gyerek kiegyensúlyozottan, egészségben, szeretetben. Láttam olyat is, hogy a pár bár nem utálta egymást, nem bírt együtt élni, de a gyerekek előtt mindig szépen, türelmesen beszéltek egymással, nem éreztették, hogy itt most valami nem oké.


Szerintem ne üsd bele az orrod mások dolgába, mert ez egy hihetetlenül undorító viselkedés. Nem ismered a feleséget, maximum az egyik oldal életébe látsz bele MINIMÁLISAN. Nincs neked saját portád, ahol söprögethetsz? Tudod én még olyan házat nem láttam, ami előtt ne lett volna elég mocsok.

2016. szept. 1. 12:01
Nem szép dolog mások magánéletét kiteregetni...az egy dolog ha sajátodból osztasz meg dolgokat,de másokét,főleg hogy nem is ismered őket. Minden kapcsolat mögött van valami amit a külsősök nem látnak igazán, és csak az tudja mi a valóság aki benne él.
2016. szept. 1. 12:00
Szerintem a nő 40körüli és gyereket akart minden áron. Pár év múlva egyedül fogja nevelni.
2016. szept. 1. 11:58
A konkrét szituáció az, hogy hosszú évek óta együtt van a pár, talán egy éve tart a házasság. A feleség egy kicsit a "pipálós" fajta, aki szereti kipipálni az életfeladatokat, a házasságot már kipipálta és most a gyereket is. A férj pedig már a házasság előtt próbálkozott külső kapcsolatot szerezni, aztán addig udvarolgatott, hogy össze is gabalyodott egy lánnyal a munkahelyén, akivel rendesen egymásba zúgtak. A pasinak esze ágában sincs elhagyni a biztos kis "hátországát", hogy a "szerető" miben reménykedik, azt nem tudom, de rendesen összegabalyodtak. Mindeközben otthon a feleséggel annyira össze tudnak veszni, hogy a nő nem szól hozzá napokig, előfordult, hogy több napra kitiltotta a lakásból egy veszekedés után... A pasi nem túl szépen beszél a nővel, ha felhívja munka közben: "ne zaklassál, dolgozom!" és hasonlók... Most pedig összehoztak egy gyereket, mert a nőnek ez még hiányzott a tökéletes élethez. Mi a véleményetek? Én féltem azt a még meg nem született gyereket a saját szüleitől.
1 2 3

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2022, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook