Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Mi a vélemény, tapasztalat a KKfházi kórházról? fórum

Mi a vélemény, tapasztalat a KKfházi kórházról? (beszélgetős fórum)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
2009. júl. 25. 14:29

Szia Nusi.

Szerencsére megjött a várva-várt szombati lehülés hurráááá!!!


A párod ha bent akar lenni mondani kell, kap egy 800-ft-os hacukát azt kel felvennie.

Ahogy már azt hiszem írtam is, nekünk nagy élmény volt hogy bentvolt a férjem, pedig én is és ő is úgy voltunk ezzel, hogy nem férfinek való ez és tényleg minek lásson szenvedni, igaz szerencsére a szenvedés elmaradt és nagyon büszke vagyok rá hogy ott volt mellettem és pozitív élményként élte meg, azt mondta a következőnél is mindenképp bent szeretne lenni.

Szóval eröltetni nem szabad az biztos, de ha van meletted valaki az azért jó érzés.


Tök jó, hogy szereted a munkád, ez manapság keveseknek adatik meg.

Én egy multinál dolgoztam 7 évet az első 4 év volt álmaim munkája, de azután ez sajna megváltozott. Hát semmi sem tarthat örökké!


Hogy bírod nagy pocakkal ezt a meleget, én annak idején mindíg ettől féltem nehogy nyáron legyek nagypocis mert én nagyon nembírom ezt a ro...t meleget.


fiú-vagy lány gyerek.

Hát ez nálunk nem volt kérdés én nagyon fiú párti vagyok valahogy mondhatnámm kicsit alkatilag is az vagyok, de pöttömben pedig pláne, persze ha lány lett volna is nagyon örülnék/örülnénk neki, de az legyen csak a következő!


További jó babavárást!

361. Nusi801
2009. júl. 23. 09:02

Szia pussycatgirl!

Először is köszönöm a bíztató sorokat, olyan jó hallani, hogy végre van valaki aki nem pánikol.

Ha bele gondolunk a meleget mi felnőttek sem bírjuk úgy ahogy kellene, pedig hát mi tudjuk mi történik, ők pedig nem.

Munka: szerintem még aug. első hetében jövök, hogy hó elején még tudjak segíteni az új kolleganőnek és utána már nem. De nekem ez azért nem annyira vészes, mert szeretem is a munkám, nagyon pozitívan állnak hozzám ide bent, irodai munkát végzek ami nem is túl megterhelő fizikailag és van is légkondi, úgyhogy majdnem jobb az idő bent, mint kint:-)))

Készülődés pedig folyamatosan megyeget hétvégente, esténként, alkalomadtán. Jövő héten elvileg meglesz a faanyag a szobabútorhoz, úgyhogy apuja csinálgathatja esténként neki. Utána mindent kitakarítok, kimosom a kis ruháit, megvesszük a függönyt és már jöhet is az új lakó. De mivel aug.25-re vagyok kiírva, még van időm addig.

Apuja inkább férfiasan várja, bár, ez csak a külvilág felé látszik így. Én látom rajta sokszor az aggódást, várakozást, örömöt és büszkeséget. Ahhoz képest, hogy kislányt szerettünk volna, néha akkora büszkeséggel beszél az Ő Fiáról, hogy csak somolygok az orrom alatt. No ne is mondjam, hogy amikor megkértem vegye meg neki a kis kádat ha jár Pesten, mert az le volt árazva 1.500 Ft-ra az Ikeában, haza állított egy olyan kék káddal ami éppen csak nem magától fürdeti a gyereket. Mint kiderült nagy büszkeséggel mesélte, hogy meglátta az Baby Outletet Pesten, bement és ezt meg kellett venni, mert ez az ő fiának kell és kész...És nem hagyott ott egy Nike melegítőt sem, ami éppen le volt árazva és télire pont jó lesz, mert ő nagyobbat vett és béleltet...Szóval várja nagyon...:-))))

Apás szülés nem eldöntött. Én teljesen rá bíztam ezt a döntést. Tény ha beszélsz neki egy foghúzásról is képes elsápadni. Nagyon fél attól, hogy engem szenvedni lásson. De ugyanakkor érzem benne a bizonytalanságot ezen a téren. Tényleg: ezt kell előre kérni vagy jelezni? Hogy működik ez Félegyházán?

Juca: most olvasom! Gratulálok Neked én is és sok boldogságot kívánok Nektek:-))) A szülés történetre én is kíváncsi lennék ha nem gond és lesz egy csepp is időd:-))

Kitartást Nektek és a Picúroknak ehhez a mai iszonyatos meleghez. Hátha szombattól jobb lesz... Lassan örülünk, ha csak 30 fok van:-)))

Gyönyörű szép napot kívánok!

2009. júl. 20. 13:29

Juca: nagy nagy gratula mégegyszer!!!!!

Várjuk a szülés történetet!

Sok-sok tejcsit, erőt és még több mosolygós napot:)

2009. júl. 20. 13:28

Jó hogy ilyen pozitív vagy.

A szüléssel kapcsolatban nekem is mindenki azt mondta soha nemfájt még semmi ennyire, bevallom nekem még 10-en x évvel ezelőtt műtötték a fogamat ami gyökérkezelt volt és begyulladt, hát mondhatom az sokkal rosszabb emlékként maradt meg bennem.

Igaz én is a legrosszabbra számítottam, de szerencsére nekem nagyon pozitív élmény volt, és ha már benne van az ember valahogy tényleg megy minden a maga útján, nem is gondolsz arra hogy ú mindjárt de fog fájni, vagy milyen lessz hogy gátat vágnak-varrnak ( félegyházán nagyon profik én egyiket sem éreztem, úgyhogy efelől tényleg lehetsz a legnyugodtabb)


A hétköznapok eleinte tényleg nem egyszerűek, de ez is inkább csak a fáradtság miatt és a seb okozta nyűgök miatt van.

Mi 6 hetesek voltunk vasárnap és a sírás még mindíg kérdés néha, de nem csinálok belőle nagy ügyet, mert hát a gyerekek ilyenek sírnak néha:)


Pl. a városban mostanában nemsikerül túl sok időt eltölteni, mert egy idő után nyűgös lessz és sír mint a kissakál, de kivenni nem akarom mert csak az a baja hogy nincs kézben, így izgi a hazaút, de ez van:)


A meleget nem viselte jól szegénykém nagyon szenvedett, most a lehüléses napon szinte végig aludta az egészet, úgyhogy lehet hogy érzik a frontot, mi egyébként rossz alvók vagyunk napközben szerintem max 2.5 órát alszik cak-pakk egésznap.


Meddig dolgozol még, van időd közben készülődni?

Gondolom már te is jó izgatott vagy hogy nemsokára jön a te kis szemed fénye!

Párod hogy készül a babavárásra, sokat beszél róla vagy inkább csak olyan férfiasan kerüli a témát? Apás szülésre készültök?


Hát én sem lettem rövidebb!

Kevés munkát neked! Szép napot!

358. Nusi801
2009. júl. 20. 10:32

Szia Pussycatgirl!

Köszönöm kérdésed jól vagyok.

A meleget nehezebben bírom, de szerintem ezt most elég sokan. A legrosszabb, hogy folyamatosan szakad rólam a víz és az éjszakai alvást sem könnyít meg:-) De most nagyon jól jött ez a kis lehűlés, úgyhogy próbálom gyűjteni a kitartást az e hétvégi újabb kánikulára:-))

Igaziból 5 hetem van hátra és egyenlőre nagy nyugalom van bennem. Nem tudom, hogy vihar előtti csend, vagy marad is ez az állapot....

Tudod sokan mondják, hogy: Úristen, hogy fog fájni...Semmire nem lesz majd időd...Az első 3 hónap idegörlő.... De valahogy én ezzel nem így vagyok. Előre bepánikoltatni magam, szerintem nem éri meg és még régebben akik voltak körülöttem kisgyermekes anyukák, valahogy nem szakadtak ebbe bele. Úgyhogy persze teli vagyok apróbb kérdésekkel magamban (pl. honnan tudom majd most éppen miért sír), de úgy gondolom az idő majd mindenre megoldást hoz. Összeszokunk kicsit és a végére én leszek majd az aki egy szusszantásából is tudni fogom mit is szeretne:-)))

Szülés: Van akinek könnyen megy és van aki szerencsétlenebb vele. Én még nem tudom, hogy mi vár rám. Nyílván fog fájni, de nem erre koncentrálok. Sokkal inkább arra, hogy megszületik egy icipici emberke telis tele az élet apró csodáival... Így már nem is annyira szörnyű várni a szülést:-))))

Babaszoba: Vannak még hiányosságok:-), de alakul. Elvileg 27-én megérkezik a faanyag és apuja asztalos lévén befejezi a kis bútorát. Apróságok beszerzését is befejezem lassan. Ha pedig közben az élet másként rendelné el lesz 5 napja mindenre a páromnak:-)))(Ugyanis volt, hogy már aggódtam ezen és azzal nyugtatott, hogy akkor majd ő mindent megold)Úgyhogy nem rágódok tovább ezen, de úgy gondolom 3 hét múlvára minden meglesz.

Kistesó: nehéz ügy. Mindenképpen 2-t szeretnénk. És nagyon kislányt szerettünk volna. Erre úton van Máté kisfiunk. (Bár már most sem cserélnénk el egy lányra a kis ficergőnk)) Jó lenne kis tesó, de majd egy kicsit az anyagiak is diktálják, hogy mikor. Most picit nehezebb a helyzetünk, így lehet nem is tudok vele otthon maradni túl sokáig, de mivel nagyon rugalmas a munkahelyem és segítségbe sem panaszkodhatom, nem érzem ezt nagy tragédiának. No de ez még a jövő titka. Másrészt először úgy voltunk vele, hogy gyorsan jöjjön a másik, de tudod és még azt sem tudom, hogy milyen az ha gyermeked van. Úgyhogy megvárjuk, hogy Máté kibújjon és lássuk vele a mindennapokat, és majd utána ezt átrágjuk.

Medox hogy viseli ezt a nagy meleget? A frontokat nagyon megérzik a picik?

További Nagyon Szép Napot Kívánok Nektek! (Jól belemerültem...Mennem kell vissza dolgozni...:-))))

2009. júl. 17. 16:23

Szia Nusi. Hogy vagy?

Bírod a meleget? Agusztus sincs már messze, hogy áltok a készülődéssel, babaszoba és persze te lelkileg?

Van para vagy nyugis vagy, remélem nem rémizget senki:)

Én is baromi nagy fájdalomra készültem de nagyon-nagyon jó volt simán szülni, és nem is fájt annyira, felőlem már akkor jöhetett volna a kövi baba.

Persze most nem ezt mondom, mert azért baromi fárasztó és jólessz megvárni mire Medox betölti a 2-tőt és utánna jön a kistesó.

Ti hány babát terveztek?

356. Nusi801
2009. júl. 7. 08:25

Sziasztok!

Elnézést, hogy csak ilyen ritkán udok jönni, de munkahelyről írok és nem mindig tudok.

Nagyon szépen köszönöm a sok hasznos infót, nagyon aranyosak vagytok:-)

Mellszívóból nekem is az Aventet ajánlották, úgyhogy azt hiszem maradok is ennél.

Legyen nagyon szép napotok mára (is)! :-)

355. pussycatgirl (válaszként erre: 350. - Nusi801)
2009. júl. 5. 10:18

Szia. Bentre nem kell semmi, végig pólyában vannak, ha baba-mama szobába kerülsz ott adnak mindent ami a tisztábatevéshez kell.

Én melszívót Aventet vettem kézit nagyon megvagyok vele elégedve, és én úgy használom hogy ameddig látom hogy szépen spriccel a tejcsi addig a géppel dolgozgatom utánna kicsit leveszem és fejek kicsit kézzel, ettől nekem valahogy beindul és megint lehet géppel( persze ez csak az én tapasztalatom)


Egyébként mi is úgy indultunk hogy á apa nem lessz bent az egyik barátnőmet terveztem bevinni, mondván ő már túlvan egy szülésen tudja min megyek keresztül, ( mert én is első babás vagyok) meg apa nelásson szenvedni, de ahogy közeledett az idő egyre jobban éreztem hogy apának melettem a helye, és nagyon-nagyon jó volt hogy végül így döntöttünk, mert neki is hatalmas élményvolt és nekem is nagyon jó volt hogy ő volt mert nagyon nyugodt volt végig, végül még a köldökzsinórt is ő vágta el!!!!

Ha jól tudom apa bemehet az inkubátorhoz.

Ha van még kérdés szívesen segítek ha tudok:)

2009. júl. 4. 20:57

Oké, nagyon szorítok neked!!!!!!!!

Mindíg megy a drukk ezerrel!!!

353. Juca80
2009. júl. 4. 18:24

Úgy volt, hogy ma leszerelik a netet. Még nem jöttek. De most egy ideig nem leszek. Köttetjük a másikat, de kérdeés, hogy mikor jön össze. Írok, ha van valami Pussycat. Szia!

Szia Nusi!

2009. júl. 3. 05:33
Éjszakára elviszik, 22 kor van az ucsó etetés. Elsőnek az anyatejet másodiknak a tápszert karikáztam.
351. Juca80
2009. júl. 2. 22:53

Pussycat! Arra nem válaszoltál, hogy éjszaka Veled lehetett-e a fiad.

Mit karikáztál amúgy be? Mit adhatnak a fiadnak?


Nusi!

Van baba-mama szoba is. Én sajnos 7 éve nem tudtam oda bekerülni. :( Most remélem, sikerül. Amúgy nem kell a babának bevinni semmit.

Sajnos a babákat születés után 2 órára inkubátorba rakják. Én ezt nagyon nehezményezem. Szóval nem tudtok hármasban lenni.

Pussycat válaszol a mellszívóval kapcsolatban. Neki nagyon megy a használata. :)

Kérdezz bátran!

350. Nusi801
2009. júl. 2. 17:31

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönöm a gyors és hasznos infókat.Minden új dolog volt nekem:-)

Talán még az merült fel bennem, hogy a picurnak kell e vinnem valamit külön benntre?

Van baba-mama szoba is?

Igaz még nem döntöttünk, de ha nincs bennt az apuka, akkor a kicsit mikor láthatja? Gondolom az nem nagyon megoldható, hogy 3-asban legyünk picikét...:-(

Szavaitokból kivéve már gyakorlott anyukák vagytok. Én viszont első gyermekesként nagyon a sötétben tapogatózom ezer dologban és kismama ismerősöm sincsen. Azt szeretném megkérdezni tőletek, hogy mellszívóval kapcsolatban mi a tapasztalatotok? Melyik a jó?

Csaponganak az én kérdéseim is rendesen tudom:-)))

Előre is nagyon szépen köszönöm Nektek!

2009. júl. 2. 16:48
Most nem erőltették a fejést, vagy nekem legalábbis nem. Igen alákell írni és bekarikázni mit adjanak, nekem az orrom alá dugták és csak aztmondták írjam alá, másnap jött egy csaj hogy tökjó hogy aláírtam de nem karikáztam semmit, na mondom ez megint én vagyok:)
348. Juca80
2009. júl. 2. 15:31

Miii? Túró reszelt répával?! Jesszusom! Ez nagyon rosszul hangzik! Úgy látom, valami táplálóbb rágcsálni valót be kell vinnem magammal. Szívesebben eszek korpás kekszet (azt legalább szeretem is), mint túrót reszelt répával.

Nekem a fejés nagyon nem ment. Én lefagyasztani akartam a későbbi főzelékekhez. De kézzel sem jött semmi és géppel sem. Vagyis jött, de azért a minimális mennyiségért nem érte meg fájdalmat okozni. Tényleg! Hogy állnak a csecsemős nővérek a fejéshez? Mert annó ránk parancsoltak, hogy fejjünk. És le kellett adni a lefejt tejet.

Hú! Eszembe jutott még egy kérdés. Itt Kecskeméten adnak egy papírt, ahol be kell jelölni, hogy milyen pótlást adhatnak a babádnak. Félegyházán van ilyen? Vagy kérdezés nélkül megetetik őket valamivel? Régen nem kérdeztek semmit, csak adták. :(

Tudom, mit nem tudok még :) : baba-mama szobában éjszaka Veled lehetett a fiad? Vagy elvitték?

Hogy mikor szülök? Jó a kérdés! Már kezdek bekattanni. Megállás nélkül takarítok, kb. 1 hónapja. Már kértem az Égieket is, hogy könnyítsenek rajtam egy szüléssel, mert nem bírom tovább a takarítást. Erős késztetést érzek, hogy csináljam (a fészekrakó ösztön), de már nagyon nem bírom. Amúgy egy szavam nem lehet, mert lényegesen türelmesebb vagyok, mint az előző két terhesség végén (sőt, a mostani terhesség közepét is rosszabbul viseltem). Az éjszakai óránkénti pisilés zavaró csak. De a takarítási mániám miatt fogok az idegosztályra kerülni. Ma egy kisebbfajta nagytakarítást csinálok. És ha nem szülök a jövő héten sem, félő, hogy megint nekiállok...

Szóval kérek egy kis drukkolást, vagy valamit, mert szülni AKAROK már! :)

2009. júl. 2. 14:26

A csoki az jó kérdés, de volt hogy 1 szelet valaminápolyis csokit kaptunk, máskor meg valami 1 dl-is kis műanyag pohárba pl. túrót reszelt répával keverve, szóval elég gáz volt.

A fejőt azért írtam mert ez az én tapasztalatom, neked biztos jobban szopizott Áhim akkor meg tényleg felesleg, a lényeg hogy én a kövi szülésnél már így készülök.

Mikor szülsz JUCA, kezdek türelmetlen lenni!!!!

346. Juca80
2009. júl. 2. 09:25

Na, végeztem az olvasással.

Ami új az a csoki. Minek csoki? Egy szoptató anyának csoki? Ezen most meglepődtem. Jó, hogy nem bableves ebédre...

A másik, amit már tudok, de még mindig meglepődök (de piszkosul örülök) az az, hogy hamar hazaengednek. Én annó 6! napig voltam bent... Az Altorjay miatt. Hiába kértem, nem engedett haza az 5. napon. :( Pedig Áhimot is kiadták volna.

Még egy apróság. Én nem vittem egyik szülésemnél sem fejőt. Most sem akarok. Szerintem ez olyan, hogy valakinek bejön, valakinek nem. Én hiába próbáltam itthon fejővel nyúzni a ciciket, csak fájdalmat értem el. De hát, próba szerencse.

345. Juca80
2009. júl. 2. 08:55

Sziasztok!

Tegnap hiába próbáltam írni, nem sikerült... Rossz a netem. :(

De úgy látom, Pussycatgirl aktivizálta magát. :)

Reggeli után jövök és szemezgetek én is az irományból. Ja! És persze, ha a netem is működni fog... :)

2009. júl. 2. 07:38

Üdv nálunk Nusi!

Szóval én már szültem így van miről mesélnem, nem is tudom hol kezdjem.

Én 4x voltam Nst, ahoz hogy tudják csinálni vinned kell hálórucit meg papucsot, és elég kislukban kell átöltöznöd, mert a szülőszobán csinálják és oda nemlehet bemenni akárkinek, szóval szülőboxok vannak 4db amiből most 3 működik, ami elég othonos szerintem, akkora mint egy fél panel szoba, csak egy ágy van benne meg a gép meletted, jó világos nem az a kórházi fajta, bézs csempe halványrózsaszín ágynemű, 4 szülésznővel találkoztam ők csinálják a vizsgálatot, abból 2 első ránézésre szimpi volta a másik kettő csak ha beszélgettem vele, érdemes velük szóba elegyedni ha dumás tipus vagy hátha valamelyiket megakarod fogadni a szüléshez és lehet tudnak fontos infóval szolgálni, a naplómban van szüléstörténet abban leírtam nálam mit hogy csinált a doki.

Szóval ha megszültél 2 órát vagy megfigyelés alatt utánna elvileg felkéne álnod letusolni és kimenni a szobádba, igaz ez nálam nemjött be mert volt egy kis gebasz és én lehúztam még 1 teljes napot az alternatív vajudóban, mert szabad ágy sem volt és nemvoltam toppon.

A törpét szülés után elviszik és berakják inkubátorba melegíteni és minimum 2 óra mire leviszik vissza, ha megy a párod érdemes vinni be a szülőszobára fényképezőgépet mert apa kísérheti a babát ahol kipucolják a magzatmázból kisziporkázzák az orrát meg ilyenek.

Amíg nemvittek ki osztályra tök jó volt a helyzet mert szinte csak velem foglalkozott 1 ember, de kint az osztály az már elég gáz, most valami átalakítás van és a balaseti osztállyal van összevonva a szülészet, na ott aztán van minden fajta ember, férfiak is szóval az nekem kicsit morbid volt, a VC-sem a legtisztább, szegény idős nénikék akik lábukat törték nemigazán szertték lehúzni a klotyót, mindenképp vigyél vagy eldobható VC-ülőkét vagy nedves popsitörlőt én legalábbis szorgalmasan mosogattam az ülőkét mert baromira féltem a sebbegyulladástól, a kaja elég szolíd mindennap ugyanolyan ízű leves, 10 óraira egy szelet csoki vagy más hasonló kalóriabomba, szóval attól a koszttól sok tejet ne várj!

Nekem a szoptatás nemment mert ha lehozták a törpét mindíg jól bevolt etetve és úgy elég nehéz szoptatni, a csecsemősöktől túlsok segítséget nevárj mert most sajna baromira nemérnekrá az emberrel foglalkozni mert a folyósó legtulsó felén vannak a babák, ja ha majd érdekel hogyan fürdetik belehet menni megnézni 5-6 között van a nagyfürcsi én is az utolsó napon estem be véletlen és pont Medoxot fürdették.

Fejőt mindenképp vigyél be és ha neked sem szopik a baba akkor ess neki, az elsőtejet mi buktuk mert buta voltam és csak a 3 napon vitettem be a fejőmet!

6 kor viszik a hőmérőt, és 8 kor van nagyvizit de semmit nemnéznek csak megkérdik van-e panasz.

Az Altoryai fog majd hazaengedni, 4 nap múlva mehettem, a pöttömöt az 1 órás kaja után adják ki, nekem 1 hét múlva szedett varratot a magánrendelőjében vasárnap, nemkért érte pénzt, amúgy 40eft adtunk neki.

Hát kicsit lehet csapongott a gondolatom, de remélem azért világos ha van kérdés vagy valami érthetetlenül írtam le szólj!!!

Remélem Juca neked is szolgáltam valami új hasznos infóval!!!

343. Juca80
2009. júl. 1. 19:11

Szia Nusi!

Gratulálok a pocaklakódhoz!

Most hirtelen az nst jut eszembe, amit leírhatnék Neked. Az első két nst-re Kecskemétre kell menni, utána Félegyházára. Én viszont megúsztam a 2 kecskemétit is, mert irtózok ettől a kórháztól és egyből Félegyhá

342. Nusi801
2009. júl. 1. 16:47

Sziasztok!Most találtam erre a fórumra és a véleményetek szeretném kérni.Én augusztus végén fogok ott szülni,ha minden jól megy:-)))De egyáltalán nincsen olyan ismerősöm, aki tudna nekem segíteni a KKfházi kórházzal kapcsolatban.

Mi a tapasztalatotok?Esetleg kell e valamit magammal vinnem a "szokásos"csomagon kívül?Az Altorjay doktor úr az orvosom nekem is. NST-re oda kell majd járom ugye?Igaziból bármi éárdekelne amit fontosnak tartotok:-)

Előre is nagyon szépen köszönöm Nektek!

Remélem nem zavartam...

341. Juca80
2009. júl. 1. 10:03

Na! Akkor nincs már tápszer? Az jó! Kíváncsi leszek, nekem a szoptatás hogyan fog menni.

Gondolom, mennyire fáradtak lehettek. Hát, ki tudja venni az ember erejét és borúlátóvá tudja tenni, ha nem aludhatja ki magát.

Tegnap voltunk nst-n. 2110-es a méhszáj. Szóval szűk 1 ujjnyira nyitva vagyok. Volt 3 pici fájásom is. De megnéztem itthon a régi kiskönyveimet. A fiammal is 2110-es voltam a 38. és a 39. héten is. És őt a 42. hét második napján szültem... Szóval akár még 3 hétig is húzhatom. :(

2009. jún. 29. 12:33

Jól vagyunk, kicsit kezdek kimerülni, de gondolom majd megszokom, nemnagyon megy az éjszakai alvás, van hogy 22 kor lefekszik kel 1 kor 3 kor 5 kor és utánna 8-9 ig nem alszik vissza, szerencsére a férjem még itthon van így néha bevállaja a reggel 5 öt meg iccaka ha 3 körül kel a pöttöm ő eteti én meg lefejek. A cumisüvegből most megy a dolog cicit csak akkor kap ha igényli ill. ha nyűgös, tejcsi úgytűnik (lekopogom) vagyogat, fagyasztani nem kell de legalább van.

Apa nagyon aranyos a pöttömmel szerintem szereti nagyon, jobban aggódik mint én, multkor elmentünk dm-be és ó úggy takargatta mintha min -10 fok lett volna, bent a boltban is ő toligálta szóval szereti, csak kicsit ő is nhehezen viseli ha éjszaka fel kel kelni, de hát végülis ketten vállaltuk:)

Örülök ha van kedved találkozni majd visszatérünk rá!

339. Juca80
2009. jún. 28. 20:24

Szió! "Sajnos" még jól bírom ezt a hülye időt... Jóslóim szépen vannak, de amúgy semmi. Kedden megyek megint nst-re. Akkor hátha mond valamit a doki is. De idáig zárt méhszájat mondott... Ma voltunk anyósoméknál és mindent összepakoltam, mert onnan egyenesen menni akartam szülni. Szóval tényleg minden, de minden kész van... De Noé nem akar jönni. :( Ha lesz valami, írok sms-t.

Én is gondoltam arra, hogy összefuthatnánk, ha én is megszültem. Ez jó ötlet. :)

Ti hogy vagytok? Szopizásba belejöttetek? Párod hogy áll a fiához?

2009. jún. 28. 12:16

Szia. Hogy bírod ezt a jó kis változékony időt, doki mitmond mennyi van még hátra, várod már a nagy találkozást, készvagy mindennel?

Ha lessz valami ki ne haggy, már nagyon izgulok érted, és remélem jó élmény lessz a szülés neked is:)

Az jutott eszembe, hogyha majd már megvan Noé baba és beáltatok és nem zavarok egyszer szívesen összefutnék veled ha neked is lenne kedved, persze nem erőszak csak egy ötlet:)

337. Juca80
2009. jún. 24. 15:24

Nem tudom, mi a fene lett a vérnyomásommal. A védőnőnél volt már magas, de utána helyreállt. Mondtam a szülésznőnek, hogy izgulok, de azt mondta, hogy egy egészséges embernél nem szabadna, hogy izgulásra felmenjen. De hogy nincs fehérje a vizeletemben, így nem csinálnak vele semmit. Pedig a bokám is, ahogy kinéz...

Sajnálom, hogy áttértek cumisüvegre, de ha úgy megnyugszol, akkor inkább térjetek át. Amúgy szerintem az a lényeg, hogy hízik a fiad, nem az, hogy mennyit. A lányom sosem volt nagyétkű babának, de elfogadtam, hogy ő ilyen alkat. A mai napig vékonyka és kisebb, mint a többiek.

Gondolhatod, amikor olvastam én is Barbit... Alig várom már ezek után, hogy megszülessen Noé.

2009. jún. 24. 15:10
Láttam mi történt Barbival nagyon sajnálom, körbe is csókolgatom az én kis Medoxomat!!!!
2009. jún. 24. 15:10

Szia. Hogy lett olyan magas a vérnyomásod? Kell rá szedned valamit vagy mérni?ű

Nálunk minden ok holnap jön a védőnő és lemázyálja a törpét, kicsit félek hogy mennyit hízott mert nekem úgytűnik hogy nemszopizik túl sokat, ma megbeszéltük a férjemmel, hogy ha túl keves hízott nem szenvedünk a szopival hanem inkább lefejem és üvegből adom oda neki, mert annyit nem ér a szopi hogy amiatt esteleg ne jusson elég táplálékhoz, kicsit el is pityeregtem közben magam amikor beszéltük mert cici párti vagyok, de szokták volt mondani hogy ami nem megy nem kell erőltetni, a pici egészsége a fontos!!

334. Juca80
2009. jún. 24. 11:47

Na, helló! Tegnap voltunk nst-n. Nagyon aranyos szülésznőt fogtam ki. A doki morcosan érkezett, de aztán tök jó kedve lett. Az nst-n semmi fájásom nem volt. A vérnyomásom viszont 150/100. Meg is ijedtem, de szerencsére a vizeletemben nem volt fehérje. Méhszáj zárt. :( Úgyhogy jövő hét kedden megyek újra nst-re.

Nálatok mi újság? Hogy vagytok?

333. Juca80
2009. jún. 19. 17:16
Barátnőm babája 5 hónapos. És még mindig ezt csinálja, amit a Te fiad: bealszik kaja közben, alszik 10 percet és ordít, mert éhes maradt. Szerintem 3 hónap kell, hogy a nyűgösebb babák beálljanak szopi terén is. Viszont, ha kiváltod a szopit, akkor csökkenni fog a mennyiség. Minél többször rakod mellre, annál több tejcid lesz. És ha hirtelen nő, vagy hízik a bébi, akkor besűríti az evést. Türelem kell hozzá, az biztos. De ha sokszor rakod mellre, azzal nem teszel semmi rosszat.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook