Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Mi a "legnagyobb" problémád jelenleg? (beszélgetés)
Le kellene szednem végre a karácsonyfát.
Helyette itt ülök.
Részemről nem félelemről van szó.
Hanem arról, hogy ami nekem - esetleg - "legnagyobb probléma", az ha mások hallanak, olvasnak róla, csak valami csip-csup apróság.
(Egyébként nem hiszem, hogy egymás problémáin rágódva messzire jutunk itt. Ritka kivétel az ilyen.)
Mitől félnének? Szerintem csak nem akarják nyilvánossá tenni, ahogy Panna33 (#15) írta, nem akarnak tocsogni benne.
Éppen ők azok akik nem félnek megbírkózni a problémáikkal mások "jótanácsai" nélkül.
Nincs kedvem tocsogni bennük.
Nem tudok választani, nincs olyan pontja az életemnek ami rendben lenne.
Sziasztok!
Az, hogy az új év eddig csak rosszat hozott.
Eltaláltad :)
De nem trollkodok bele a fórumba, csak poénnak szántam.
Köszönöm akik nem félnek elmondani a problémájukat:)
Az én problémám sajnos "kicsi".
(Nyugi nem írok többet, de nem tudtam kihagyni)
Egyetértek. Sajnos, van "legnagyobb" problémám, de nem fogom elmondani.
Nem biztos, hogy majd valaki is a regisztrációs nevével a legnagyobb problémáját megosztja mindenkivel, ha anonim is nyithat fórumot vagy vallomást.
Nekem nincs problémám amiben mások tanácsára szorulnék. Ha lenne sem tenném közzé még anonim sem. Megoldom.
Nagyon sajnálom a kutyáidat😔 Mielőbbi gyógyulást kívánok
Jelenleg az a legnagyobb bajom, hogy beteg az összes kutyám. Az egyik "csak" fosik (plusz nyaki gerincsérves), de a másik limfómás, és már a kemoterápiát sem tudjuk tovább csinálni, nem bírja a gyomra. Szóval pár hét és altatás...
Az, hogy nem tudom klónozni magam.
Tudom, hogy mindenkinek vannak problémái, de engem most kifejezetten az érdekelne, hogy jelenleg kinek mi a legnagyobb problémája. Esetleg elmondhatja és hátha, mi tudunk neki tanácsot adni, segíteni.🌷😊
További ajánlott fórumok: