Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Mi a "legnagyobb" problémád jelenleg? fórum

Mi a "legnagyobb" problémád jelenleg? (beszélgetés)

1 2
jan. 27. 08:15
Fáradtság
47. globus (válaszként erre: 46. - Fincsi5)
jan. 27. 06:12
Nem bírnám, mi állatok ellen be vagyunk oltva :)
jan. 26. 22:21
Hogy a cica most ment ki, vajon meddig kell várjam.:))
jan. 26. 22:18
Nincs olyan jelenleg
jan. 26. 18:14
Holnap megint korán kell kelni :(
jan. 26. 16:58
Nagyon sajnálom:(
42. andi6020 (válaszként erre: 3. - Andi6020)
jan. 26. 16:54

A pár hétből lett 7 nap.

Mondanám, hogy a probléma megoldva, de ez így nem igaz :(

jan. 22. 13:22
Még a köhögés
jan. 22. 08:30
Menni kéne vásárolni és semmi kedvem hozzá.
39. ~ Luna ~ (válaszként erre: 38. - Globus)
jan. 21. 21:40
Nekem most nem cukor lesz, hanem allergia miatt megyek. Arra ugye nem kell éhgyomor? Elfelejtettem megkérdezni.
38. globus (válaszként erre: 37. - ~ Luna ~)
jan. 21. 21:13
Nekem is indulni kellene, pár nap múlva szakrendelés. Jövő héten ráveszem magam...
jan. 21. 21:01

Az, hogy reggel vérvétel. Meg tűfóbia.

És a hidegben el fognak tűnni az amúgy is láthatatlan ereim, és megint meghalok, mint tegnap! Bár a kedvenc vérvételes nénim simán eltalálja, pedig nincs is ott a vénám, lehet csak jól tippel 🤣

jan. 21. 16:15
Sok abált szalonnát ettem, nem kellett volna csak a fele, de olyan finom volt
35. globus (válaszként erre: 33. - Komor)
jan. 21. 10:57

Nekünk sörpadunk is van asztallal úgy, hogy nincs is kert, ahol kinyithatnánk. Azért pár dolgot sikerült Jófogáson elkótyavetyélni, de nem szeretek bíbelődni vele.

Kijelentettem, ha valaha egyedül maradok, konténert fogok rendelni.

jan. 21. 10:47
Még a köhögés car
33. komor (válaszként erre: 32. - Globus)
jan. 20. 18:35

Jellemző, hogy régen még középen terpeszkedett egy ping pong asztal. A gyerekek jókat játszottak rajta.

Most is középen van az asztal, de csak lapjával felállítva, hogy ne foglaljon sok helyet.

A sógoromnak adtam oda egy üveg pálinkáért, de a nyár óta halogatja, hogy elviszi. Most tavaszra ígérte a szállítást. Szerintem nem lesz belőle semmi, mert a sógornőm nem engedi, hogy kacatnak odavigye...

32. globus (válaszként erre: 31. - Komor)
jan. 20. 18:13
Nekünk 2 garázs van erre a célra tartva. Telített, kéne venni még egyet 😂
31. komor (válaszként erre: 30. - Globus)
jan. 20. 18:10

Nincs fészerem, minden fölösleges, meg nem fölösleges cuccot ide hordunk a pincébe. Most még fával is fűtök, annak minden szemetelésével, sejtheted mi van ott.

Egy konténerrel tudnám csak megoldani a dolgot.

A vejemet a nyáron levittem, hogy találkozzon ezzel is, ne csak a fenti konszolidált viszonyokkal. A lányomnak csak annyit mondott, rendet kellene rakni...

30. globus (válaszként erre: 26. - Komor)
jan. 20. 14:45
Csak keményen, lomizás :)
29. ~ Luna ~ (válaszként erre: 25. - Egnisz)
jan. 20. 14:12
Jobbulást!
jan. 20. 14:12

Az, hogy én is a fogorvosnál ülök 😆

Mindjárt bemegyek 💀

jan. 20. 14:09
-6 fok van, ezért nem tudok kimenni kocogni.
26. komor
jan. 20. 13:40
Hogyan tudom délután a pincémet olyan rendezett állapotba hozni, hogy a kéményseprő ne meneküljön ki belőle riadtan, amikor a kazánom kéményét vizsgálja...
25. Egnisz
jan. 20. 13:19
2 órája húztak ki egy fogamat, egy másikat meg betömték. Nagyon fáj az egész fejem. :(
24. Sirga (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 20. 11:47

Per pillanat a beteg(nek tűnő) cicám miatt aggódom. (Még ma eljut dokihoz, de akkor is.)

Nyilván vannak nagyobb gondjaim - amik közül 1 még ma fejtörést fog okozni -, de most ez a legnyugtalanítóbb.

jan. 20. 10:06
Két fogam elkezdett fájni, ezért kénytelen vagyok fogorvost látogatni.
jan. 20. 10:01
A ma éjszakai rosszullétem.Nagyon megijedtem.
21. csemár (válaszként erre: 20. - 55Judit)
jan. 20. 09:11
Valószínűleg sok az igazság abban, amit írsz, de nem az én tisztem megítélni, hogy egy hozzászólás (vagy beírás) segítőkészségből született-e vagy kajánkodásból.
20. 55Judit (válaszként erre: 17. - Csemár)
jan. 20. 08:34
Szerintem nem rágódik itt senki a mások problémáján. Inkább csak vannak kárörvendő emberek és élvezkednek más baján. Nem csak ennyi előnyét élvezik a kárörömnek, azt is, hogy a saját bajukkal addig sem foglalkoznak.
jan. 20. 08:01
Még választani kéne valamit a webáruházban, hogy ingyenes legyen a szállítás, de nem tudom mit.
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook