Mi a "legnagyobb" problémád jelenleg? (beszélgetés)
A pár hétből lett 7 nap.
Mondanám, hogy a probléma megoldva, de ez így nem igaz :(
Az, hogy reggel vérvétel. Meg tűfóbia.
És a hidegben el fognak tűnni az amúgy is láthatatlan ereim, és megint meghalok, mint tegnap! Bár a kedvenc vérvételes nénim simán eltalálja, pedig nincs is ott a vénám, lehet csak jól tippel 🤣
Nekünk sörpadunk is van asztallal úgy, hogy nincs is kert, ahol kinyithatnánk. Azért pár dolgot sikerült Jófogáson elkótyavetyélni, de nem szeretek bíbelődni vele.
Kijelentettem, ha valaha egyedül maradok, konténert fogok rendelni.
Jellemző, hogy régen még középen terpeszkedett egy ping pong asztal. A gyerekek jókat játszottak rajta.
Most is középen van az asztal, de csak lapjával felállítva, hogy ne foglaljon sok helyet.
A sógoromnak adtam oda egy üveg pálinkáért, de a nyár óta halogatja, hogy elviszi. Most tavaszra ígérte a szállítást. Szerintem nem lesz belőle semmi, mert a sógornőm nem engedi, hogy kacatnak odavigye...
Nincs fészerem, minden fölösleges, meg nem fölösleges cuccot ide hordunk a pincébe. Most még fával is fűtök, annak minden szemetelésével, sejtheted mi van ott.
Egy konténerrel tudnám csak megoldani a dolgot.
A vejemet a nyáron levittem, hogy találkozzon ezzel is, ne csak a fenti konszolidált viszonyokkal. A lányomnak csak annyit mondott, rendet kellene rakni...
Az, hogy én is a fogorvosnál ülök 😆
Mindjárt bemegyek 💀
Per pillanat a beteg(nek tűnő) cicám miatt aggódom. (Még ma eljut dokihoz, de akkor is.)
Nyilván vannak nagyobb gondjaim - amik közül 1 még ma fejtörést fog okozni -, de most ez a legnyugtalanítóbb.