Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Mi a legjellegzetesebb magyar étel? fórum

Mi a legjellegzetesebb magyar étel? (beszélgetős fórum)


1 2 3 4 5
2014. márc. 7. 05:20
Szerintem a gulyás és a töltött káposzta
2013. dec. 23. 07:49
gulyas leves
2013. nov. 5. 17:56
gulyás
2013. okt. 6. 11:46
Teliszalami (kulfoldon is magyar szalaminak hivjak). Masik a porkolt, de szerintem a szalami elobb letezett mindegyik magyar etelnel, pl a gulyas is olyan, hogy a krumplit csak Amerika felfedezese ota ismerjuk szoval legfeljebb porkolt letezett elotte. Viszont teliszalamit mar Attila idejen is csinaltak a magyarok:))))
145. Csipkerózsika (válaszként erre: 131. - D41005143d)
2013. okt. 6. 01:56
Ez német nyelvterületen is így van: Gulasch=pörkölt.
2013. szept. 22. 01:08
Gulyasleves, Ciganypecsenye, Palacsinta, Töltött paprika, Lecso
2013. szept. 18. 10:46
Gulyásleves, egyértelműen :-)
142. grizus
2013. máj. 3. 06:19
halászlé és birkapörkölt
2013. márc. 23. 11:46
gulyas leves
140. GabriellaSu (válaszként erre: 139. - Rtunde22)
2013. febr. 7. 23:03
Az abált szalonna is ilyen, fokhagymával pirospaprikával. :) mondjuk én sem tudom megenni.
2013. febr. 7. 22:57
Hurka, csak a Magyar tudja megenni! :-)
2013. jan. 29. 20:41
töpörtyű
2012. dec. 30. 07:45
szerintem a gulyás
2012. dec. 30. 07:27
Szusi :D
2012. nov. 17. 10:57
héjjában sült krumpli,sült szalonnával,vajjal,hagymával,főtt tojással
134. acuko (válaszként erre: 132. - A14deb9047)
2012. nov. 17. 10:49
A gulyásleves kimaradt.. :)
133. 9f98008a3b (válaszként erre: 132. - A14deb9047)
2012. nov. 17. 10:46

Na ettől kifeküdnék bármikor! :D



'Zerintem a kagyiló! :DDD

2011. okt. 28. 13:57
A kedvenc menüsorom: Újházi tyúkhúsleves, paprikáscsirke csipetkével, tejfölös uborkasalátával, rántott csirke, Dobos torta, Gerbaud-szelet, házi nyújtott rétes, Tokaji aszú.
2011. okt. 28. 13:12
termeszetese a gulyas,de itt ausztraliaban tevhitkent a porkoltet hiszik gulyasnak,regota itt elek,de nem jottem ra a dolog nyitjara a mai napoig sem.erdekes.
2011. szept. 17. 12:13
fánk
2011. szept. 16. 18:20
prósza
2011. szept. 16. 17:09
dödölle
127. Mönkhe
2011. szept. 11. 22:45
Tényleg, elfelejtettem. A házi majonéz receptjét tudja valaki? Hogy az olyan isteni legyen? Miből mennyi kell bele, stb...
126. Mönkhe (válaszként erre: 125. - A14deb9047)
2011. szept. 11. 22:08
Le a kalappal azok előtt, aki képesek. Meg a türelmük előtt is. Nagymamám régebben rengeteg házi cérnametéltet készített, de nem emlékszem hogy annyira vékony lett volna :)
2011. szept. 11. 21:47

Húsleves cérnametélttel...

Háziasszony legyen a talpán, aki először kinyújtja olyan vékonyra, hogy az alátett újságot el lehessen olvasni alatta, utána pedig leszelni hajszálvékonyra :)

2011. szept. 11. 20:20
Azért egy jó marhalábszár/birka/marha pörkölt se piskóta...
123. Derya (válaszként erre: 116. - Mönkhe)
2011. szept. 11. 18:49
ne gondold, 2000 körül van kilója.
2011. szept. 11. 18:10
Eredetileg nem magyar étel, viszont a töltött libanyak eszméletlen finom tud lenni jól befűszerezve, kihülés után szépen lehet szeletelni, tálalni.
121. Mönkhe (válaszként erre: 120. - A14deb9047)
2011. szept. 11. 18:01
Igen én is erre gondoltam. személy szerint a nyakat imádom, a szárnyán viszont a legfinomabb hús van. Legalábbis számomra :)
120. a14deb9047 (válaszként erre: 118. - Mönkhe)
2011. szept. 11. 17:57

Pulykanyakból vagy szárnyból...

Inkább az íze a lényeg, mint a hús.

1 2 3 4 5

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook