Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Mi a különbség a NoCarb liszt és a NoCarb Rost sütőmix között? Melyiket érdemes rendelni és miért?? fórum

Mi a különbség a NoCarb liszt és a NoCarb Rost sütőmix között? Melyiket érdemes rendelni és miért?? (tudásbázis kérdés)


4. óvónőcske (válaszként erre: 3. - Chiron)
2016. márc. 31. 19:06
Nagyon szépen köszönöm a válaszod, sokat segítettél !!!! :-))))
3. Chiron (válaszként erre: 1. - Óvónőcske)
2016. márc. 30. 08:40
A NoCarb konjac liszt sűrítésre alkalmas (főzelékek, pudingok, szószok) és arra, hogy pl kókusz vagy mandula liszttel készült sütiknek javítsa az állagát. A NoCarb Rost sütőmix egy olyan liszthelyettesítő amivel minden sütit pékárut meg lehet sütni és nem kell mellé semmilyen más liszt. Én már hónapok óta használom- mindent ebből sütök- zsemlét, kenyeret, bejglit, zserbót, piskótát stb. Az a jó, hogy nem kell egy tucatnyi egyéb lisztféleséget tartani a kamrában- mert ez egyedül jó mindenre. Főzeléket, levest is sűrítettem már vele, fasírtba is tettem zsemle helyett stb. A végére jön a legjobb: egyáltalán nincsen szénhidrát tartalma, és 100 g rostból csak 11 kalóriát hasznosít a szervezet. Valahol a cég oldalán nyilvános a bevizsgáltatási dokumentum is. És egyáltalán nem elhanyagolható tény hogy sokkal kevesebb kell belőle mint egy másfajta lisztből- pl 150 g rostból 2 bejglit lehet sütni. És nagyon laktató - semmilyen mellék vagy útóíze nincs. Ünnepekkor a zserbóról és a bejgliről senki nem mondta meg, hogy az nem fehérlisztes süti. Nem mellesleg megoldotta a közel 20 éve tartó (semmire nem reagáló) székrekedést is. Én egyszerűen imádom. Környezetemben sokan használják már -és kivétel nélkül mindenki nagyon szereti. Én nem vagyok ügyes a konyhában - és eleinte volt egy-két kevésbbé sikerült sütim -de aztán megszoktam már, hogy miként működik és már remekül boldogulok vele. Csak annyit tudok mondani, hogy ki kell próbálni. Nálam +10*****
2016. márc. 29. 09:00
Nézd meg mindkettő összetételét, és találsz velük recepteket is. Gugli?
2016. márc. 29. 07:42
Mi a különbség a NoCarb liszt és a NoCarb Rost sütőmix között? Melyiket érdemes rendelni és miért??

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook