Mi a különbség? (beszélgetés)
7. snowgirl
2012. márc. 17. 21:23
Gondolom azért, mert nem tapasztalták meg, milyen még külföldről rendelni. Én amióta Angliában élek, rá vagyok kényszerülve az ebayre, és tökéletesen elégedett vagyok vele! Mondjuk az angolok elég megbízhatóak ilyen szempontból, amerikaiak is. Fontos azért egy-két pillantást vetni az eladóról készült visszajelzésekre.
6. RockyRoad
2012. márc. 17. 21:19
En is igy gondolom, csak pozitiv tapasztalataim vannak. Nah, hatha valaki azert meg felvilagosit :)
5. 91d4989ab9
2012. márc. 17. 21:18
mi is ebayen szoktunk
4. homern
2012. márc. 17. 21:17
Ezen én is csodálkoztam.Teszen simán átvertek,floridából minden gond nélkül ,gyorsan megérkezett amit vettem a kicsinek.Nem cég volt,egy anyuka,e-bay.
3. andi6020
2012. márc. 17. 21:16
Nem sok.
Én az igenre szavaztam.
2. 91d4989ab9 (válaszként erre: 1. - RockyRoad)
2012. márc. 17. 21:16
vásároltunk már sok mindent eddig még semmivel nem volt gond, pedig olyan is volt hogy nem volt megfelelő mert a száma nem stimmelt de utána ment egy levélváltás és rendeződött minden, náluk fontosabb az adott szó mint itthon
1. RockyRoad
2012. márc. 17. 21:13
Kiirtam egy szavazast, hogy vasarolnal-e kulfoldrol interneten keresztul maganszemelytol ( [link] Kicsit tobb, mint 2/3-a a valaszoknak nemleges, nem biznak benne, hogy nem atveres. Kerdesem az, hogy mi a kulonbseg neten maganszemelytol kulfoldrol vagy neten maganszemelytol teszveszrol / vaterarol de Mo-rol vasarolni?
Vagy a tobb, mint 2/3-os nemleges tobbseg vajon nem vasarolt sosem ilyen oldalakon?
További ajánlott fórumok:
- A szellem és a lélek ugyanaz? Ha nem, mi a különbség a kettő között?
- Zavar ha a párod valahol pl. újságban, filmben, neten bombanőket lát? Nem érzed hogy összehasonlít, vagy különbséget lát?
- Mi a különbség a sima Xanax és a Xanax SR között?
- Anyagi, és hagyománybeli különbségek. Tönkreteheti a kapcsolatot?
- Okozhat-e bajt a külsőség közti különbség?
- Mi a különbség köztem és a fiatalabbak között?