Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Mi a helyes út? fórum

Mi a helyes út? (beszélgetős fórum)


1 2
32. fa3d5b4d84 (válaszként erre: 31. - Csajszika25)
2008. febr. 13. 16:11
Arra nem válaszoltál, hogy a ti szakításotokat követően mennyi idő múlva bukkant fel az a másik lány..?
31. csajszika25 (válaszként erre: 30. - Sylvee12)
2008. febr. 13. 13:21
Szia!Jól látod.Nem volt felhőtlen a kapcsolatunk vége.De nem váltunk el haraggal.Valószínű, hogy ez neki kényelmes így.És azt hiszem, az lenne a legjobb ha lezárnánk.Mert ha nem is szereti a másik lányt akkor is egy felé kell most már elhatárolódnia, hiszen hosszú távon mind a hárman ki fogunk így készülni.Valamilyen szinten. Elengedni neki sem könnyű engem. Kivülről én is mindent egyszerűen látok.Ez így természetes.Mindenkineka saját problémája alegnehezebb.Őszintén sajnáloma lányt is.Nem kellett volna bele kevernie így.De ez nem az én dolgom, hiszen nem én akartam vele összejönni.Így nem is szólhatok abba bele.És nem is lenne helyes.Mindenki a saját sorsa kovácsa.Ez így van.Csak aza baj és ezt mondtam neki is, ha nem szereted azta lányt, ne bántsd meg.Neki is jobb ha olyat talál aki szereti tiszta szívből.De a pasik önzők és kell nekik akkor is egy biztos pont.Mi nők pedig hagyjuk ezt sajnos:(Pedig biztos vagyok abban,hogy aza lány is érzi, hogy valami nincs rendben. Az ember megérzi ezt.Hiszen ha őt szeretné, akkor sebtiben lezárná a mi kapcsolatunkat és nem csalná senkivel őt.Ez van sajnos:(Jó volt kiöntenia szívem itt.Ha valakinek van még véleméyne írja meg.Hátha azzal is okosabb leszek.:)
30. Sylvee12 (válaszként erre: 28. - Csajszika25)
2008. febr. 13. 13:08
Sajnálom, hogy ilyen helyzetbe kerültél. Egyet értek az előttem szólókkal, ez a helyzet a srácnak nagyon kényelmes. Megkapta a változatosságot, és valamilyen szinten te is ott vagy, mint állandóság. Azért belőle sem múlt el az a négy év nyomtalanul. Szerintem amíg érzi, hogy érzelmileg kötődsz hozzá, és nem tudod elengedni, addid folyamatosan jelentkezni fog, és folyamatosan feltépi benned a sebeket. Tudom, hogy nehéz helyzetben vagy, és könnyű nekem a pálya széléről véleményt mondani, de le kellene lassan zárnod a múltat, és elengedni őt. Ahogy kivettem a soraidból, a vége felé már te sem érezted jól magadat ebben a kapcsolatban.
29. csajszika25 (válaszként erre: 27. - Delete)
2008. febr. 13. 12:39
köszi.Értettem mit szerettél volna ezzel kifejezni.És igazad van:(
28. csajszika25 (válaszként erre: 26. - Fa3d5b4d84)
2008. febr. 13. 12:39
Az oka először az volt, hogy kellett más mert nekünk nem volt jó.Én így látom.De a pasik hamar rájönnek ilyenkor mégis jobb volt nekem a másikkal.Nem tudom,igazam van e .Talán ő is rájött.De akkor már nyakig volt egy másik kapcsolatban. Lehetséges, hogy vannak tutyi mutyi srácok.Nem tudom.öszze vagyok zavarodva:(
27. Delete (válaszként erre: 19. - Delete)
2008. febr. 13. 12:35
*** javítás: tulajdon képen, a tested a lelked ellensége. bocsánat
26. fa3d5b4d84 (válaszként erre: 24. - Csajszika25)
2008. febr. 13. 12:28

Veled sem tisztességes!

Nem szereti..? Ez duma. Vagy ha nem szereti, akkor is oka van annak, hogy mégis őt választotta. Ne haragudj, de egyszerűen hülyít téged ez a srác.

25. fa3d5b4d84 (válaszként erre: 23. - Csajszika25)
2008. febr. 13. 12:26

Csak az a helyes lépés, ha elfelejted.

Egy négy éves kapcsolatból nehéz egyik pillanatról a másikra kilépni, ezért keres még téged. Valószínűleg nem változott meg, csak valami elmúlt közöttetek.

24. csajszika25 (válaszként erre: 20. - Fa3d5b4d84)
2008. febr. 13. 12:26
Nos én nem kavarok belea kapcsolatába. De az marhára idegesít, hogy eza lány nem tud semmit.Nem tudom eldönteni mia tisztességesebb.Velem az mert nyílt lapokkal játszik, hiszen tudok mindenről, vagy a lánynak jobb mert enm tud semmit(még nem tud,de nem tőlem fogja csak ha kiderül).Szóval ezzle sem vagyok tisztában.Kinek is a jobb.Mert mér derülne ki.Persze ha kiderül, neki rosszabb.De nekem is az.Őszintén szólva én nem is akartak szexet.Nem akarok ártatlan bárány lenni, de én mondtam neki, hogy ez így nem tisztességes a másik lánnyal.Erre mondta, ezzel én ne törődjek mert én nem csalom meg csak ő.De ő ezt úgy érz nem megcsalás mivel, érzelmileg enm szereti.Na most ezt bogózza ki valaki.Nem könnyű..
23. csajszika25 (válaszként erre: 19. - Delete)
2008. febr. 13. 12:22
Aza fura, ez most jutott eszmebe, hogy azt hittem ismerem őt.Hsizen így is van.Viszont most úgy érzem nem ismerem és nem tudom mi a helyes lépés.Létezik, hogy ő változott meg, vagy csak én hiszem ezt?Nagyon nem értem ezt:(
22. csajszika25 (válaszként erre: 18. - Otis)
2008. febr. 13. 12:20
Azért nem kerestem mert a lánnyal volt végig, és próbáltam túllenni a dolgon.Ami már ment is szépen csak ugye jöttek ezek a hívások megkeresések, meg véletlen kiderülések,hogy szeret még.Szóval mivela lánnyal volt, úgy éreztem akkor hagyjuk is.Aztán ő bukkant fel, kettőnk közül ő nem bírta.
21. csajszika25 (válaszként erre: 17. - Lufi)
2008. febr. 13. 12:18
Jelen pillanatban tényleg kihasználás van.De már elhatároztam, hogy szex nem lesz.Csak fog,sincs van e értelme remélni így még valamit. Csak ne szeretném :(
20. fa3d5b4d84 (válaszként erre: 1. - Csajszika25)
2008. febr. 13. 11:34

Kedves csajszika25!

Szerintem ez a fiú nem szeret téged igazán. Két vasat akar tartani a tűzben, mert így neki baromira jó és kényelmes, azon kívül legyezgeti a hiúságát, hogy két nője is van egyszerre. Ha arra hivatkozik, hogy a másik lány szerelmes belé, és emiatt nem "tudja" őt ott hagyni, akkor ez rád is vonatkozik nem? Te is szerelmes vagy, akkor téged miért küldött el? Azon kívül lehet, hogy érdekes info lenne az is, hogy utánad mennyi idő múlva ismerte meg ezt a másik lányt. Fogadjunk, hogy elég rövid idő múlva..?

Még egy olyat szeretnék kérdezni, hogy szerinted hogyan reagálna arra, ha kész helyzet elé állítanád és odavetnél neki valami olyasmit, hogy megmondod a lánynak, hogy még veled is kavar? Biztos, hogy felháborodna, és még te lennél a szemét.

Szerintem kihasznál téged, én a helyedben nagyon gyorsan elfelejteném!

19. Delete (válaszként erre: 1. - Csajszika25)
2008. febr. 13. 11:15

A helyes a tisztességes! A tiszta és őszinte szeretet kilátástalan ha nem viszonozzák. Ha nincs viszontás akkor viszont nincs értelme a „véráldozatnak” ez lehet akár a csak sex-re is érteni. Na, most! A tiszta vízben lelátni a Tó „fenekére” A zavarosban halászni „szép érzésekkel”=szerelemmel nem logikus.


Ha adod magad egy csak testi kapcsolatra hajlandó embernek, akkor a benned dúló érzéseket erősíted és tulajdon képen a tested vagy a lelked ellensége. Ez bizony nem azonos a sex kapcsolattal! Itt kihasználják az érzelmeket.

Viccelhetek egyet? A kacsintásért mi jár? Csók?

A szeretet meg/ki mutatása is adottság kérdése. Van ember aki egy életen át nem tudja kimutatni, és nem is tanulja meg, hogy hogyan kell. Értékes ember vagy, és válassz jobb tükröt magadnak. Olyant amelyben a mosolyod megjelenik!

18. otis (válaszként erre: 12. - Csajszika25)
2008. febr. 13. 11:13

És miért nem kerested? Hogy végleg szakíts vele? Vagy leckéztetésből?


Szerintem tőle teljesen függetlenül döntsd el először, hogy te mit szeretnél kapni egy kapcsolattól és mit tudsz adni ezért cserébe. Ha megfogalmaztad, illeszd bele a képbe ezt a fiút gondolatban. Ha beleillik, akkor közöld vele, hogy mire jutottál, és kérdezd meg, hogy ő mire jutott. Aztán gyerünk! Ha lekoptatja a csajt, akkor tökös gyerek. Ha vacilál, akkor kívánj neki szép életet, és hátra arc!

17. lufi (válaszként erre: 11. - Csajszika25)
2008. febr. 13. 11:10

Szia


Szerintem nem baj, hogy elsírtad magad most már legalább tudja, hogy nálad betelt a pohár. Az én véleményem szerint ez a fiú nem szeret téged, mert ha szeretne nem kért volna szünetet. Ha valaki igazán szereti a másikat akkor ilyen meg se fordul a fejében. Engedd el, végleg mert csak kikészülsz. Görcsösen kapaszkodik a másik lányba miközben veled hetyeg? Ez számomra fura, de én úgy gondolom, hogy csak kihasznál.

2008. febr. 13. 11:06
bocsi..csak egyszer akartam elküldeni:)))
2008. febr. 13. 11:06

Egyébként hasonló témát boncolgatunk/boncolgattunk a "Segítség!Szerelmes vagyok!" topicban is,ha gondolod oda is benézhetsz:)

üdv:)

2008. febr. 13. 11:06

Egyébként hasonló témát boncolgatunk/boncolgattunk a "Segítség!Szerelmes vagyok!" topicban is,ha gondolod oda is benézhetsz:)

üdv:)

13. d541350465 (válaszként erre: 11. - Csajszika25)
2008. febr. 13. 11:04

Nekem az a véleményem hogy ha még mindig szeret akkor nem ment volna bele egy másik kapcsolatba...ha meg mégis belement...és hülyíti azt a másik lányt akkor egy bunkó...és ha esetleg újra összejöttök és elmúlik megint a nagy szerelem akkor majd akár ezt veled is megcsinálhatja...mert aki egyszer megcsinálja és nem látszik rajta h változni akar az SOSE fog megváltozni:S

üdv:)

12. csajszika25 (válaszként erre: 10. - Otis)
2008. febr. 13. 11:04
Semmi gond a stílus miatt. Szóval én direkt nem kerestem őt vagy három hétig amikor is ő kezdett el úgymond zaklatni telefonon meg emailben, hogy mi van velem miért nem írok stb.Amikor írtam neki akkor semmi konkrétat nem mondtam neki. Aztán felhívott és nagyon éreztem a hangján, hogy arra kiváncsi vane valakim.A féltékenység volt benne. A mai napig is. De tagnap mondtam, lehet ezt sem kellet volna, hogy most nem pasizom mert érzelmileg még nem vagyok túl rajta:( És ezt elsírtam neki.
11. csajszika25 (válaszként erre: 9. - D541350465)
2008. febr. 13. 11:01
Igazad lehet.Vagyis azt tudom és nem nekem mondta, hogy engem még mindig szeret.Ez volt kb. egy hónapja.A lányhoz a kezdetektől érzelmileg nem kötődött ezt nekem el is mondta.Sőt ez most csúnyán fog hangzani még ki is beszéltük, a lányt.:S De ezt nem én provokáltam ki ő mesélt el. Szóval valszeg, a lányt nem szeretné elhagyni mert görcsösen kapaszkodik belé, ami esetleg még jó is neki.De engem nem feljettt el és jó velem.Sok szempontból.jAh és azt tudja, hogy körülöttem is legyeskedik néhány pasi. Szóval ezt nem tagadtam előtte, úgy gondoltam kicsit enm baj ha féltékeny.De lehet ezt si rosszul tettem.Most meg kisírtam magam előtte.És valószínűleg még jobban összezavartam, mert eddig azt hitte szépen kezdek túl lenni, merthogy én is zet hittem .Erre tegnap tessék. Szóval nem tudom mekkorra hibát követtem el azzal, hogy tegnap kifakadtam. Ha most megpróbálom szünetelteni az lenne a megoldás? Megmondom őszintén kicsit reménykedtem, hogy újra kezdjük. De úgy érzem ez így egyre zavarosabb.Vagy csak nekem tűnik így??
10. otis (válaszként erre: 8. - Csajszika25)
2008. febr. 13. 10:55

Ne haragudj, de azért, mert megkeres, még nem biztos, hogy derék ember.


"Kettőnk közül ő nem bírta" - mit nem bírt? A hiányodat? Vagy megoldani a problémáját, amikor együtt voltatok?


Bocs, ha kemény vagyok. Ilyen a stílusom.

9. d541350465 (válaszként erre: 7. - Csajszika25)
2008. febr. 13. 10:52

hmm...nem is tudom nem lehet hogy csak a pasinak az önzősége van ebbe az egészbe....azaz, egyikőtökbe sem szerelmes(már bocsi, lehet tévedek...) csak azt nem akarja látni hogy esetleg Te egy másik pasival...vagy a másik lány esetleg szintén mással és akkor Ő két szék közül Ő a pad alá...:S vagy csak egyszerűen elvan ezzel az egésszel mert hogy Te nem adsz neki ultimátumot...a másik lány meg halál szerlmes...és ettől totál nem lát semmit....

üdv:) és sok sikert

8. csajszika25 (válaszként erre: 6. - Otis)
2008. febr. 13. 10:50
Igen, gyáva.Ezt én is tudom.Mert nem iagzán kötelezi el magát semerre.Volt egy hosszú időszak amikor én nem is keresetm őt egyáltalán.Aztán mégis ő hívott ős keresett.Kettőnk koözül ő nem bírta.Sőt azt mondta jól esne neki ha kersném többet. Ha viszont én hívom úgy érzem csak terhére vagyok. Szóval nem kötelezi el magát sehova.
7. csajszika25 (válaszként erre: 5. - D541350465)
2008. febr. 13. 10:48
Köszi a tanácsot. És igazd van, hogy akkor döntenie kell, mert így csak áltatom magam és nagyon nem jó:(( Amugy meg nem értem a férfiakat ebből a szempontból.Mert inkább együtt van ezzela lánnyal, mert nem szeretné megbántani. Miért csinálják ezta férfiak? Vagy csak nekem nem meri megmondani, hogy vége? De az biztos, hogy a lányt nem szereti. Engem sem szeretne teljesen elveszíteni.Szóval furcsa felállás. Vége azért lett, mert éreztük,hogy kell egy kis szünet, ellaposodott nagyona akapcsolat, szürke hétköznapok.Aztán valahogy bele fáradtunk. Sajnos ez nem ritka. tudom küzdeni kellett volna. De akkor nem ment. Viszont mind a ketten kötődünk a másikhoz most is. Nem is tudom mi a jó megoldás egy ilyen helyzetben:(
6. otis
2008. febr. 13. 10:46
Ez a fiú gyáva! Te tudsz tisztelni egy gyáva férfiút? A szex nem minden...
5. d541350465 (válaszként erre: 4. - Csajszika25)
2008. febr. 13. 10:42

Nekem volt;)

Az a véleményem hogy abba semmi kivetni való nincs h kimutattad h mit érzel,DE ez a srác szerinted szeret Téged?! Vagyis a szexen kívül....pl mi volt az ok amiért szakítottatok?Én azt gondolom, hogy ha együtt lennék valakivel(na jó, én mondjuk szerelem nélkül nem lennék képes...de ez egy más dolog) de megtalálnám mellette egy másik emberbe az igaz(lángoló,rózsaszín ködös..stb) szerelmet, akkor megmondanám az aktuális páromnak mert szerintem megjátszani hogy szeretem hosszú távon nem lehet..Én a helyedbe őszintén megmondanám a srácnak h kénytelen lesz döntenije...és ha másik lányt választja, akkor ennyi volt..és csak szexbe nem mennék bele...

Remélem valamennyit tudtam segíteni, majd írd meg hogy hogy döntöttél...és hajrá azért:)

üdv:)

2008. febr. 13. 10:34
Ha valakinek van türelme végig olvasni akkor várom a hozzászólásokat.Köszi:)
3. csajszika25 (válaszként erre: 2. - Szanka)
2008. febr. 13. 10:33
4 évig
1 2

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook