Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Mézes almás hab recept

Mézes almás hab recept

A Mézes almás hab hozzávalói:
5 nagy alma
3 szem szegfűszeg
2 ek akácméz
2 dl tej
1 tejszínhabpótló por


Mézes almás hab

A Mézes almás hab elkészítési módja:
A mézet megpirítottam a szegfűszeggel együtt. Aztán beledobtam hámozva, kisebb szeletekre vágva az almát, ami pár perc alatt néhány kavarás mellett meg is puhult. Néhány cikk kell a díszítéshez a végén. A szegfűszeget eltávolítottam, aztán kézimixerrel elkavartam. A sűrű krémet hűtőbe tettem majd elkészítettem a habot előírás szerint. Hamar kihűlt, akkor aztán a tejszínhabbal összekevertem, és tálalásnál fahéjat szórtam rá, meg a kimaradt almacikkekkel dekoráltam.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A mézes almás hab elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook