Főoldal » Receptek » Italok, koktélok receptjei » Mexikói reggeli csokoládéital recept

Mexikói reggeli csokoládéital recept

A Mexikói reggeli csokoládéital hozzávalói:
2,5 dl-es csészével mérve
1 banán
1/2 csésze apró szemű zabpehely
1 evőkanál cukrozatlan kakaópor
1 teáskanál őrölt fahéj
1-2 teáskanál kókuszvirágcukor
1 csésze kókusztejszín
1/3 csésze kókuszvíz


A Mexikói reggeli csokoládéital elkészítési módja:
A fogyasztás előtti este előkészítjük a hozzávalókat. A banánt vékony karikákra vágjuk, fagyasztóba tesszük. A többi alapanyagot – a kókuszvíz kivételével – összekeverjük, jól záródó dobozban hűtőbe rakjuk. Másnap reggel a zabpelyhes elegyet, a banánt és a kókuszvizet összeturmixoljuk, ha szükséges, még édesítjük. Azonnal fogyasztjuk.


Kategória: Italok, koktélok receptjei


A mexikói reggeli csokoládéital elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook