Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Mexikói bulgur (vegan) recept

Mexikói bulgur (vegan) recept

A Mexikói bulgur (vegan) hozzávalói:
2 gerezd fokhagyma
2 ek. olívaolaj
3 db aszalt paradicsom
75 g bulgur
120 g kukorica (konzerv)
120 g bab (konzerv)
1 szál újhagyma
350 ml zöldségalaplé
őrölt római kömény, só, bors, chil,
1 db érett avokádó


A Mexikói bulgur (vegan) elkészítési módja:
A fokhagymát apróra vágjuk, és kissé megpirítjuk olívaolajon. Ezután beletesszük a babot, kukoricát, újhagymát, a feldarabolt aszalt paradicsomot, és a bulgurt. Felöntjük zöldségalaplével, és ízlés szerint fűszerezzük. Kb. 20 percig főzzük, közepes lángon fedő alatt. Ha megfőtt, hozzáadjuk a kis kockákra vágott avokádót.


Kategória: Egytálételek receptjei


A mexikói bulgur (vegan) elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook