Messengerezgetés és egyéb munkaidőben (főnök) (beszélgetés)
nekem a headchefem allandoan log a netem es chatel vagy zenet keres. A konyhabol senki nem szereti ezt, mert elnarad a rendelesekkel, lehagy dolgokat. De a hibakert, hianyokert o viszik a balhet. Allandoan cserelodik az egesz Banda, kb. mar senkit nem rugnak ki, ha marad.
Ez sok osszetevos dolog.
Az apam kijatszotta biztonsagi rendszert programozokent egy komoly programozo cegnel, hogy chatelhessen velunk. A "kis mokus" (felettese, akinek 25 evvel kevesebb tapasztalata volt), soha nem jott ra. Emellet neha nem tudtam mit kamuzzon ossze munkat gyanant a jelenteseben. Viszont o dolgozott azon es oldotta meg karacsonykor is ejjel, mi romlott el a banknal.hajnalig ott gornyedt a szamitogep elott.
Talan nem tudod mi mindent csinalt akar munkaidon kivul is.
Hogy is van az a mondás? 😆 amit szabad a Jupiternek, nem szabad a kis ökörnek.
Bántja az igazságérzeted, ez jogos.
De az van, hogy amíg van felettese valakinek, addig ő diktál. Ha megmászod a szamárlétrát, akkor meg majd te.
A közvetlen főnököm
1.) sokszor felnevet, miközben a telefonján lóg.
2.) A húgával kihangosított telefonon ordibál és ezt nekünk hallani kell, akár akarjuk, akár nem.
Kisebb beosztású dolgozónak szólnak mindenféle kisebb dolog miatt, viszont a szóban forgó vezető beosztásúnak nem.
Sok éve másik munkahelyen másik közvetlen főnök egész nap internetezgetett a számítógépén (akkor még nem voltak okostelefonok), jóformán semmit nem csinált ezen kívül egész munkanap és a legkisebb beosztású kolléganő okosabb volt nála.
További ajánlott fórumok:
- Instant messenger
- Szerinted mit lehet munkaidőben?
- Korlátozhatja a munkáltató a mellékhelyiség használatát munkaidőben?
- Letöltöttem a Windows Live Messenger új verzióját, és nem tud belépni! Mi a baj?
- Párom elhagyott 37 hetes terhesen.Mindezt egy messenger...
- Aki tartós betegség miatt van GYES-en az tényleg vállalhat teljes munkaidőben munkát?