Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Messengerezgetés és egyéb munkaidőben (főnök) fórum

Messengerezgetés és egyéb munkaidőben (főnök) (beszélgetés)

júl. 16. 18:54
Szerintem ez még mindig jobb, mintha egész nap a beosztottjait ellenőrizné és zaklatná
11. levarosbukta (válaszként erre: 6. - 5a7287343f)
júl. 16. 11:44
Miért kellene észrevennie magát? Elvégre ő a főnök!
10. Karmol
júl. 15. 21:16

nekem a headchefem allandoan log a netem es chatel vagy zenet keres. A konyhabol senki nem szereti ezt, mert elnarad a rendelesekkel, lehagy dolgokat. De a hibakert, hianyokert o viszik a balhet. Allandoan cserelodik az egesz Banda, kb. mar senkit nem rugnak ki, ha marad.

Ez sok osszetevos dolog.

9. Karmol (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
júl. 15. 21:12

Az apam kijatszotta biztonsagi rendszert programozokent egy komoly programozo cegnel, hogy chatelhessen velunk. A "kis mokus" (felettese, akinek 25 evvel kevesebb tapasztalata volt), soha nem jott ra. Emellet neha nem tudtam mit kamuzzon ossze munkat gyanant a jelenteseben. Viszont o dolgozott azon es oldotta meg karacsonykor is ejjel, mi romlott el a banknal.hajnalig ott gornyedt a szamitogep elott.

Talan nem tudod mi mindent csinalt akar munkaidon kivul is.

8. szeretekolvasni (válaszként erre: 6. - 5a7287343f)
júl. 15. 20:41
Valószínűbb, hogy ők még megrovást kapnak.
7. globus (válaszként erre: 5. - K-né Zsóka)
júl. 15. 16:30
Én szerettem, mert akkor legalább tudtam, miről van szó. Az nem működik, hogy neki elmondják, rihegröhög, nem csinálja meg, rajtam meg számon kérik pár nap múlva... én megtehettem, hogy otthagytam, legjobb döntés volt.
júl. 15. 15:36
Próbáljátok ugyanazt tenni ti is. Talán észreveszi magát akkor.
júl. 15. 15:27
A mi főnökasszonyunk mindig mindenkivel kihangosítva beszél. Engem aztán nem zavar. Attól az én fizetésem nem lesz se több, se kevesebb. Oda sem figyelek.
4. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Alnisa)
júl. 15. 15:20
Nincs kérdés, csak beszélgetés, a beszélgetés kategóriát választottam.
júl. 15. 14:44

Hogy is van az a mondás? 😆 amit szabad a Jupiternek, nem szabad a kis ökörnek.

Bántja az igazságérzeted, ez jogos.

De az van, hogy amíg van felettese valakinek, addig ő diktál. Ha megmászod a szamárlétrát, akkor meg majd te.

júl. 15. 14:20
Mi a kérdés?
júl. 15. 13:54

A közvetlen főnököm

1.) sokszor felnevet, miközben a telefonján lóg.

2.) A húgával kihangosított telefonon ordibál és ezt nekünk hallani kell, akár akarjuk, akár nem.

Kisebb beosztású dolgozónak szólnak mindenféle kisebb dolog miatt, viszont a szóban forgó vezető beosztásúnak nem.

Sok éve másik munkahelyen másik közvetlen főnök egész nap internetezgetett a számítógépén (akkor még nem voltak okostelefonok), jóformán semmit nem csinált ezen kívül egész munkanap és a legkisebb beosztású kolléganő okosabb volt nála.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook