Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Merre ezután? fórum

Merre ezután? (beszélgetés)

1 2 3 4
2010. aug. 12. 12:54
Nem érzek megkönnyebbülést,megállás nélkül cska sírók és csak magamban keresem a hibát.MIért tette ezt velem?Mivel érdemeltem ki?
2010. aug. 12. 12:54
Vígasztalásul csak azt tudom neked írni, hogy volt egy ismerősöm, akinek gyereke született egy nagy szerelemből, az anyja a haját tépte, mert a pasi nem volt valami dolgos, kedves ember... aztán megunták egymást a szerelmesek, a gyereket nevelgette az anyja és nagyanyja, majd a nő talált egy rendes pasit, hozzáment és még lett gyerekük, talán több is, munkájuk is volt, szóval végül happy end lett... sokszor produkál ilyeneket az élet! Ne keseregj, kilábalsz ebből a rossz helyzetből !!
2010. aug. 12. 12:52
Hidd el amikor otthagyod, utana egy ko fog leesni a szivedrol es meg fog sz nyugodni
2010. aug. 12. 12:49

Inkább örülj, hogy volt elég erőd otthagyni egy ilyen pasit! Nem érdemel meg sem téged, sem a gyereket.

Igaz, hogy közhely, de idővel sokkal jobban fogod magad érezni! Tapasztalat!

2010. aug. 12. 12:47

Persze,hogy szerettem,meg most is.De már nem bírtam egy roncs lettem,tegnap is egy hatalmas vita meg meg tagadd én ezt nem bírom...

Elnézést,ha zavarosan írok:(

4. Pahet a vadász (válaszként erre: 1. - Sziszmoly)
2010. aug. 12. 12:45
Sajnálom...

Hello! Szereted meg? Azert annyira mar nem ugye?

En a kisbabamnak elnek csak! most legalabb is. A pasi miatt nem bankodj, sok hal van meg a tengerben:)

2. 61037872e7 (válaszként erre: 1. - Sziszmoly)

Csajozott? Hűtlen volt? ... jobb, hogy vége lett. Ha vele maradsz, akkor mi lett volna veletek?

Fiatal vagy, még bármi lehet. Most sírj kicsit...

2010. aug. 12. 12:42

Most lett vége 3 éves kapcsolatomnak,senkivel nem tudok beszélni nagyon magam alatt vagyok.Van egy közös fiúnk,mi lesz azután velünk?

Külön éltünk,ő élte közben csajozott,hütlen volt,mégis vele maradtam,de ma is lebukott és már nem akarok tőle semmit.

Most lett volna nyaralás vele és a szüleivel.

Annyira kétségbe vagyok esve:(

1 2 3 4

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook