Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Menses után hány nappal lehetek terhes? fórum

Menses után hány nappal lehetek terhes? (tudásbázis)

1 2 3 4 5
77. 0b3a2e43a1 (válaszként erre: 76. - Biológus)
2009. aug. 6. 08:04
te jó ég...na szeptembertől én is ezt mondom majd újra:D amikor 4kor kelhetek mert 6-kor gyakszi:D jajj anyám XD
76. biológus (válaszként erre: 75. - 0b3a2e43a1)
2009. aug. 6. 07:45
nekem 3.40-kor volt reggel :D XD
75. 0b3a2e43a1 (válaszként erre: 74. - Biológus)
2009. aug. 6. 07:28
jah..:D oké:D XD reggel van... :D
74. biológus (válaszként erre: 73. - 0b3a2e43a1)
2009. aug. 6. 07:25
már írtál is rá :)
73. 0b3a2e43a1 (válaszként erre: 72. - Biológus)
2009. aug. 6. 07:13
pl? melyikre gondolsz? :)
72. biológus (válaszként erre: 71. - 0b3a2e43a1)
2009. aug. 6. 05:49

Köszi, hogy aggódsz, tényleg aranyos vagy! :)

Szerencsére nem jellemző ránk az efféle határozatlanság, de tényleg kimerültünk mindketten eléggé.

Szerintem hamarosan találkozunk egy másik fórumon is :).

71. 0b3a2e43a1 (válaszként erre: 63. - Biológus)
2009. aug. 5. 14:25
na ha minden oké,akkor jó:) így tényleg más a helyzet.... de azzal is vigyázz,nehogy az legyen,hogy egyik nap ezt gondoljátok,másik nap azt... ha ilyen komoly dologról van szó,mint egy baba,akkor mindennap magabiztosnak kell lennetek,tudnotok kell h tényleg akarjátok! különben mindenkinek csak rossz lesz,főleg a picinek! úgyhogy csak okosan! :)
70. zoya1977 (válaszként erre: 69. - Biológus)
2009. aug. 5. 12:49
talán nem is annyira de amikor beszélunk rola kész vagyok de ha ithon van nálam akkor 10perceként följön a téma és nagyon rossz gondolj bele 5 gyerek
69. biológus (válaszként erre: 68. - Zoya1977)
2009. aug. 5. 12:47

:)

Ez hibátlan. :) Akkor azért annyira nem vagy kétségbeesve, ugye? Mert ez nagyon pozitív szerintem.

2009. aug. 5. 12:44
tudod azért is vagyok oda érte mert szereti a gyerekeimet főleg a picikémet jo fej pasi nagyon
2009. aug. 5. 12:43
kb igen de addig megőrülök!lehet hogy a szerelem a csöp eszemet is elvette:)
66. biológus (válaszként erre: 65. - Zoya1977)
2009. aug. 5. 12:40

Hmmm... te szegény!Még egy darabig izgulhatsz, hogy mi lesz. :(

Én meg már nehezen viselném, ha még egyszer le kellene mondanom egy gyerekről. Szóval azért asszem nekem könnyebb picit a helyzetem.

De Te tényleg felelőtlen vagy! Meg én is! :D De most sírjak rajta? na azt nem :)

Kb 8 nap múlva tesztelhetsz, nem?

65. zoya1977 (válaszként erre: 63. - Biológus)
2009. aug. 5. 12:32
most olvastalak vissza neked is friss ez a kapcsolat meg a pasi is érdekesen áll az egész hez!nálunk ő jobban viselné mint én mármint a babát de én nem szülnék az biztos jaj de felelőtlen vagyok
64. zoya1977 (válaszként erre: 54. - 57bac4a377)
2009. aug. 5. 12:29
szia mi csak 6 hete vagyunk együtt korai az egész!remélem nem lesz semmi a babábol nem azért mert nem szeretem a gyerekeket de ez akkor is korai!nekem 3 gyerekem van neki 1 szerintem nem kéne több gyerek!ma még nyomotabb vagyok talán az idő teszi !
63. biológus (válaszként erre: 61. - 0b3a2e43a1)
2009. aug. 5. 11:46

Szia!

A válaszodban igazad van, de tőled is elnézést kérek, mert tegnap csak fáradt aggyal és elkeseredve írtam be, amit írtam.

Ha elolvasod az előző hozzászólásom, ott nagyjából leírtam, hogy miért. Szóval a Kedvesem is fáradt volt, de szó sincs arról, hogy nem vállalná, sőt, ha "becsúszna", legalább annyira örülne, mint én. Egész egyszerűen hülyék voltunk tegnap mindketten.

Abban pedig igaza van, hogy célszerű lenne lediplomáznom a csöppke előtt, és már csak egy évem van hátra. Szóval nagyon gyakorlatias ember, de a szíve aranyból van, még ha kicsit hirtelen is.

Mégegyszer elnézést tőled is, hisz úgy tűnik, megoldódott, s kivételesen én voltam a hülyébb, ő csak tromfolt...

62. biológus (válaszként erre: 58. - 57bac4a377)
2009. aug. 5. 11:39

Szia!

Hát ma jobb a helyzet.

Igazság szerint tegnap este én már nagyon fáradt és hisztis voltam, ő meg 24 órát dolgozott egyfolytában a munkahelyén, s neki sem volt türelme.

Igazság szerint rápirítottam, hogy lehet, hogy ő jobban örülne, mint én, minek oktat ki, és azt mondta, tényleg lehet.

A választásról meg annyit, hogy én kérdeztem rá, hogy szerinte mit választanék, ha választanom kellene. Szóval a témát én dobtam fel, csak rosszul esett a válasz.

Igen, két hónapja vagyunk együtt, de öt évig tartott előtte a szoros barátságunk, tehát meglehetősen eltúloztam tegnap :S ne haragudjatok, csak annyira el voltam keseredve...

Ráadásul ő csak annyit szeretne, hogy ne magyarázzak, ha egyszer tudja, hogy a szívem mélyén szeretném, hanem menjen minden, ahogy eddig, mert tisztában van a következményekkel és nyilvánvaló hogy vállal mindent. Csak ne feszegessem folyton a témát.

Igazából össze kéne tennem a két kezem! Olyan hülyének érzem magam... :'(

61. 0b3a2e43a1 (válaszként erre: 57. - Biológus)
2009. aug. 5. 10:08

én lecserélném azt a pasit...már bocs....eleve rosszul áll hozzá... mi pár hónapja voltunk együtt,mikor megfogant a picur,és örömmel vártuk.... de már előtte is beszéltünk róla,h ha esetleg megfoganna a baba,akkor megtartanánk...

itt amúgy tudod miről van szó??? arról,hogy a pasid fél az állandóságtól és a kötöttségtől... csak jól álcázza.. na mind1..nem akarok szarkeverő lenni...de én leülnék vele beszélgetni,hogy miért is van ennyire a pici ellen,talán fél??

am ezek után én már csak azért is választanék valami védekezési módszert... ilyen pasi mellé még csak véletlenül se csússzon be a pici...nehogy utána egyedül maradj a babával...

2009. aug. 5. 10:02
Gyógyszerről csak annyit,h én Tri-regol mellett maradtam terhes-pedig menetrendszerűen szedtem..(Hamarosan 5 éves lesz:))
2009. aug. 5. 00:47
nekem a második terhességem teljesen véletlen volt elmult a mensesem és ugy gondoltuk,hogy a második nap még nem lehet semmi de becsuszott a gyerek de nem bánom gyönyörü lány lett. a gyogyszerröl is van rossz tapasztalatom nekem elég komoly májproblémákat okozott.10 év után most megint meg probáltam egy ujfajta fogamzásgátló gyógyszert amitől meg tők rosszul vagyok de a doki szerint majd elmulik.
2009. aug. 5. 00:05

:S

Ha jól értelmezem,két hónapja vagytok együtt?..

Ha igen,és már ezen cívódik..hát nem is tudom..

H túl sokat vártál- e a kapcsolattól,azt csak te magad tudod eldönteni,hiszen te élsz vele,te ismered,stb..

Mindenesetre vannak másféle fogamzásgátló módszerek is,ha tényleg nem akar-vagy nem akartok-még babát.

Persze az,h választás elé állít,szerintem semmiképp nem jó.

Megkérdezném én magamtól,amit te az utolsó mondatodban..

2009. aug. 4. 23:42

Szia!

Hát mi sem vagyunk valami tudatosak, mi is csak megszakítással védekezünk. De most a Kedvesem a fejébe vette, hogy én vagyok a "hülye", mert szedhetnék gyógyszert is, de én attól a rossz tapasztalataim miatt /migrén, missed ab :(/ eléggé ódzkodom!

Szerinte én ezt eltúlzom, és különben is, ő biztos benne, hogy én most akarok gyereket... :S Eddig ez nem volt kérdés köztünk, hát most meg is kérdeztem, hogy akkor az elmúlt két hónap alatt ugyan miért nem aggódott ott mellettem az ágyban?!

Azt mondta, ha választanom kéne, én biztos a gyereket választanám. De miért kellene választanom? :'( Szerinted túl sokat vártam ettől a kapcsolattól?

2009. aug. 4. 23:32
Szia!Gyere mesélj!
2009. aug. 4. 23:26

Sziasztok!

Csatlakozhatok? Eléggé el vagyok keseredve...

54. 57bac4a377 (válaszként erre: 53. - Zoya1977)
2009. aug. 4. 22:51
Szia!Miért?Mióta vagytok egy pár?(A te gyerekeiddel milyen a viszonya?-persze csak ha nem vagyok tolakodó..)
53. zoya1977 (válaszként erre: 51. - 0b3a2e43a1)
2009. aug. 4. 13:21
sziasztok beszéltünk rola ő nagyon szeretné de nekem valahogy sokk lenne még !tegnapp jöttem igazán rá hogy mit is érzek iránta féltem a szerelemtől !most meg ez a dolog !túl gyoran történik minden
2009. aug. 4. 11:40
Én mensi után pár napra lettem terhes.
2009. aug. 4. 08:51

na jó...most nem akarok bunkó lenni,de az leszek.. mindenki a mai fiatalokat szidja h myilen felelőtlenek és védekezés nélkül bele mennek a szexbe... itt a példa h nem csak a fiatalok...

Zoya...sztem Te egy okos nő vagy,csak most a szerelem kicsit elvette az eszed.. de most jöjjön meg egy kicsit..ülj le pároddal,beszéljétek át,hogy mi legyen...megtartanátok e a picit,vagy sem? beszéljétek átmég van kis időtök..várj a következő havidig... ha nem jön meg battyogj el a legközelebbi gyógyszertárba...vegyél egy megbízható tesztet.. ha pozitív akkor tutira gondolkodhatsz..ha negatív,vegyél még egyet..(az első 2 nekem negatív volt,de éreztem h anya leszek,és nekem lett igazam, a 3-4. teszt igazolt:))aztán go doki... és vele megbeszélitek h a döntésetek alapján hogyan tovább! csak okosan:) a fő h pároddal őszintén és okosan beszéljétek át! sok sikert!:)

50. Viline
2009. aug. 4. 07:40
Én a menses után 1 vagy 2 nappal estem teherbe ezt kizárásos alapon tudom mert akkoriba ennyi volt az összes együttlétünk. Mos 33 hetes kismama vagyok,tehát szerintem a kiszámolásos sem biztos.Annyi minden befolyásolja a peteérést.Van akinek bejön a számolás de egyre kevesebb nőnek.
49. terek (válaszként erre: 34. - Maffialafamilia)
2009. aug. 3. 21:38

nem túl jól... :)

A terhes fórumokon is azért akad kivétel, ha nem akartok babát, inkább keressetek vmi biztosabb védekezést :) Az biztos, hogy az esélyén csökkent, de mindig van kivétel :)

48. 57bac4a377 (válaszként erre: 38. - Zoya1977)
2009. aug. 3. 21:08
hm:)Mivel a párom állandó éjszakás műszakban dolgozik,igen kevés alkalmunk az együttlétre.Nem mondom,h egy kezemen meg tudnám számolni,de akkor is kevés,szóval minden ilyen nap ajándék,ráadásul valami hülye beidegződés nálam,h csillaggal jelölöm a naptárban ezeket a napokat:)Szóval Én tudtam,és tényleg ennek megfelelő "nagyságú" is volt a terhesség.És nyugi!korántsem biztos,h mindenki ilyen ferdén működik,mint én:)
1 2 3 4 5

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook