Mennyire tudnád elfogadni, ha egykori osztálytársad, aki valaha fiú volt, lányként jelenne meg egy osztálytalálkozón? (beszélgetés)
Itt most nem erről van szó. Volt gimiben egy osztálytársam, aki mint utóbb kiderült homoszexuális. Igaz, már akkor is sejtettük róla, csak tények nem támasztották alá. Vele ugyanott, ugyanúgy tudnám folytatni a beszélgetést, ahol 1994 júniusában az érettségi után befejeztük.
Ezt a dolgot azért nem tudnám kezelni, mert semmi előzménye nem volt az ismerősöm elmondása szerint, ráadásul nem arról van szó, hogy homoszexuális, hanem a nem lett más.
En azt nem ertem, egy mukodo potchel elo ferfi miert mond le az elvezetrol, es nyesetetteti fel a farkat, ami talan bent majd nem olyan csunyan passzol.
A masik irsanyol le vagyok maradva. Bevarrnak egy dildot, leszedik aciciket?
Zavarban lennék. Mert egy újonnan megismert átoperáltat minden fenntartás nélkül elfogadok, addig egy régi ismerőst... hát, nem tudom. Persze a messzi távolból és egyébként mindenki úgy éli az életét és olyan testben amiben akarja, de szembesülni vele.
Zavarban lennék.
Talán épp ezért nem jelent meg a találkozón, hogy ne hozza zavarba a volt barátait.
Biztosan elbeszélgettek volna vele, de ott lett volna ez a kellemetlen érzés a háttérben.
Igen, valami hasonló. Mert egy szilveszteri bulin, ahol esetleg összekeveredsz ismeretlen emberekkel, akikről nem tudsz semmi előzményt, simán beszélgetésbe elegyednék egy ilyen személlyel.
De itt furcsa lenne, hogy egykor együtt öltöztünk, testnevelés óra előtt, majd az órán együtt rúgtuk a bőrt, most egy teljesen más valaki lett.
De hol van már az? Te sem mai bárány vagy, ettől függetlenül elfogadom, ha te így érzel.
Középiskolába több, mint 30 éve jártam, nagyon távoli emlékeim vannak a kapcsolatokról, az általános iskolára még annyira sem emlékszem, emiatt engem biztos nem zavarna.
Így van. Új életet kezdett, régi ismerősei beleférnek vagy nem, az ő döntése. Mi legfeljebb zavarba jövünk az új helyzetben. Más, ha közvetlen ismerős átalakulását követjük. Ha XY-ról ilyen információnk nincs, azt jelenti, hogy úgy döntött, semmi közünk hozzá.
Viszont így végképp kimerült a beszédtéma...🙂
Nem kerültem ilyen helyzetbe, és ismerőseim között sem fordult elő.
De nem kell vele semmit sem kezdened az osztálytalálkozón.
Ez akkor lenne érdekesebb történet, ha amúgy kapcsolatban álltok. Az osztálytalálkozón meghallgathatod, ha akarsz szólsz hozzá, ha akarsz nem, az élet megy tovább.
További ajánlott fórumok:
- Menni vagy nem menni... osztálytalálkozó
- Szingliként szembesülni azzal, hogy a volt osztálytársak/barátnők házasodnak és szülnek.
- Egy nagyon arogáns egyetemi osztálytársaddal aki mindig szúrkál hogyan viselkednél?
- Bunkónak gondolhat vajon az osztálytársam?
- A kislányom osztálytársát agresszivitás miatt gyerekpszichológushoz küldték, de az anyukája nem viszi el
- A fiam nem akar suliba járni az osztálytársa miatt.Mit tegyek?