Mennyire érzed boldognak az életedet? (1 és 100 között) (egyszavasok)
Elleg bonyolult.Van egy 6 eves hazasag, 2 orulten szerelmes ember. Van nagyon sok veget nem ero munka, halalos faradtsag. Az egyik kozulok latja a tenyeket , de az okokat nem, hallgat majd mint az idozitet bomba roban , de ilyenkor eszebe jut a 6 ev minden " orome".A masik tehetlenek erzi magat, igazsagtalansagnak erzi hogy banak velle es megalazonak.Oriasi vihar , szoba kerul ki tudja mar hanyadjara a valas.
Most bekulunk, vagy bekultunk apro lepesekben haladunk. De en meg mindig nem bizok. Tudom ismetlodni fog es fugetlenul attol ,hogy akkor mit teszek , mondok vagy nem teszek mondok. Elleg a faradtsag es a stresz es robban a masik bomba
:O((
Most mennem kell, de kiírhatnád magadból, hátha az segít.
Nem erttem.:(Miaz hogy vegtelen, hisz " ami csak van -e villagon , minden csak mullando allom".
Amugy az enyem most 40 korul van, azzok uttanhogy par napig megakarttam halni. Enni nem ettem napokig , viz 2 napig nem jart a szamba, csak fekudttem es itattam az egereket
A végtelennel??
Én is benéztem először. :O))
100
(Az előbb még 85 volt.)
100
(100000) :DDD
További ajánlott fórumok:
- Szeretem, de nem érzem boldognak magam
- Másodiknak lenni a munka után? Van esélyünk még boldognak lenni?
- Valóban boldognak kell lennie annak, akinek van párkapcsolata?
- Ennyire bonyolult lenne boldognak lenni?
- Egy okot sem tudok felsorolni, amiért boldognak kéne...
- Milyen körülmények között érzed magad igazán boldognak és nyugodtnak?És mitől fogsz padlót?