Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Mennyire biztonságos a naptármódszer szerinti védekezés? fórum

Mennyire biztonságos a naptármódszer szerinti védekezés? (tudásbázis)

1 2 3
60. 3a5c305959 (válaszként erre: 37. - Berbooo)
2014. aug. 4. 19:22
Szerintem lapozd fel a 8-os biologi konyvet mert egy csepp is eleg ;-)
59. 4c1a787e8f (válaszként erre: 34. - Ficánka5)
2014. aug. 4. 18:30

A sógorom is rákban halt meg 23 évesen, és tuti nem szedett fogamzásgátlót. Sőt, most halt meg a szomszéd srác 22 évesen tüdőrákban. Nekem 18 évesen derült ki a májamban egy daganat. Az nem rákos volt, de egy jellemző, elég gáz képlet. A mérete alapján 7 éves koromban kezdett el ott nőni. (Egyébként én emiatt vagyok a hormonális védekezésben korlátozva.) Ugyanakkor egy 12 éves barátnőm kapott nyirok és gyomorrákot. Ő hálistennek meggyógyult... Ja, a tanárom 17 éves fiát 3 éve temettük. Szarkóma volt..

És ezek tuti nem a fogamzásgátlók..

Ettől még nem egészségesek azok, de azért szűklátókörűség a fiatalkori rákot erre fogni.

58. 4c1a787e8f (válaszként erre: 32. - Gribedli***)
2014. aug. 4. 18:26

Mert nálam ez így működik. Másnál meg nem, vagy nem annyira. Ennyi. Én ilyen vagyok, és nem is akarok más lenni.

Egyébként a nőgyógyászom is azt mondta, hogy egy 33 éves fiatal nőnek nem tanácsolja ezt.

Ettől még sokan meg kérik, nekik úgy jó. Nekem meg nem úgy jó. Ennyi.

Persze, hogy bárki lehet jó nő, nem függ ez semmilyen egészségi dologtól, attól függ, hogy maga az ember hogy érzi.

2014. aug. 4. 17:35
igen, tudom. de azért megpróbáltam :D
56. vacsa (válaszként erre: 54. - Gracielita)
2014. aug. 4. 17:28
Úgysem tudod meggyőzni...
2014. aug. 4. 17:07
Ja és az is badarság hogyha a férfi tudja mit csinál akkor nincs gond. Tudtommal előváladéktól is lehet teherbe esni. Pl anyukám :)
2014. aug. 4. 17:05
Jézusom... Anyukám naptármódszerrel és megszakítással lett terhes menstruációkor... szóval az, hogy "naptármódszer" elég nagy hülyeség. A naptár mégis honnan tudná megmondani hogy a te szervezetedben mi zajlik? Ez lenne a legutolsó dolog, amit kipróbálnék. Óvszer. És sajnos még az sem 100%os, akkor ez vajon mennyi lehet? Amúgy meg az hogy több évnyi együttlét után nincs kedve gumiban... jézusom. Nekem a párom ilyet mondana akkor megmondanám neki hogy vagy normálisan védekezünk vagy nem csinálunk semmit... Én azt mondom ha most még nem lenne jó a baba akkor óvszerrel védekezzetek, és majd ha már jó lesz az időpont akkor elhagyhatjátok. Neked sem hiányozna költözködés közben az émelygés és a többi.
53. zebracsikó (válaszként erre: 52. - Berbooo)
2014. aug. 4. 15:21

4 szavazást taláűltam a megszakításos "védekezésről"

[link]

[link]

[link]

[link]

52. Berbooo (válaszként erre: 49. - Zebracsikó)
2014. aug. 4. 15:15
18 hsz a naptármódszerről írta szerintem, én megszakítás párti vagyok
51. zebracsikó (válaszként erre: 46. - Berbooo)
2014. aug. 4. 14:49
legyen így :))
50. zebracsikó (válaszként erre: 45. - Berbooo)
2014. aug. 4. 14:48

kevés spermával is lehet gyermeket nemzeni , csak nagyon kicsi az esélye

(baráti házaspárnak így sikerült több év után, pedig minimális volt a férfinak, de ők bíztak)

49. zebracsikó (válaszként erre: 44. - Berbooo)
2014. aug. 4. 14:47
pl. 18. hsz :)
48. zebracsikó (válaszként erre: 44. - Berbooo)
2014. aug. 4. 14:46
szerintem itt a hoxán is találnál bőven olyan nőt, akik megszakítással lettek terhesek!
2014. aug. 4. 14:41
néha mikor leülünk kis házi pálinkára akkor pár feles után már a sex a téma, poénkodnak vele hogy még pár feles és a barátom elveszti a fejét , ez nyilt titok mind három pár (2 házas+ mi) így védekezünk és senki nem panaszkodik , szerintem szüleim is ezt tették , bár nem kérdezem őket
46. Berbooo (válaszként erre: 43. - Zebracsikó)
2014. aug. 4. 14:39
a pasimnak van 2 báttya, mivel nagyin jó testvérek mindenről bezséltek már és ez ius szóba került köztük mindkettő igy védekezik és van már fejenként kétkét szép gyerekük, az egyik már 20 éves házas , és csak tervezett gyerek jött össze véletlen nem. ennyi. ha férfi észnél van és tudja mit csinál nincs gond,
45. Berbooo (válaszként erre: 43. - Zebracsikó)
2014. aug. 4. 14:37
meg tudod vagy bárki nekem magyarázni hogy akkoptr miért van az hogy akinek mililterenként 30 millió alatt van a sperma száma az már természetesen nem igazán tud nemzeni HARMINC MILLIÓ értitek ?
44. Berbooo (válaszként erre: 38. - Zebracsikó)
2014. aug. 4. 14:32
hát nem mondhatom , de kiváncsi lennék személyesen ki az , mert hogy valaki azt mesélte én azt nem hiszem el
43. zebracsikó (válaszként erre: 36. - Berbooo)
2014. aug. 4. 14:29
tudod, ilyenkor mindig az jut eszembe: egyáltalán fogamzóképes az apuka?? Mert döngetheted a melled, hogy 3 év alatt nem lettél terhes megszakíás mellett, de a fene tudja, ha nekiállnátok gyereket csinálni élesben, teherbe esnél-e!
42. Berbooo (válaszként erre: 39. - Vacsa)
2014. aug. 4. 14:29
nekem az , mert nem siet annyira ha érted, a guminál full semmit nem éreztem , igy jobb :)
41. zebracsikó (válaszként erre: 34. - Ficánka5)
2014. aug. 4. 14:28
köszi a választ!
2014. aug. 4. 14:28
Ja és amiért örülök hogy mi a megszakításosnál döntöttünk : a hormontartalmútól tehénre híztam és vagy gomba vagy kevert fertőzésem volt folyton , a gumi meg irritált megint csak kevert vagy gomba fertőzésem volt bezzeg most csak egy éven egyszer látom a dokit , normál szűréskor és kész, azelőtt pedig két évig minden hónapoban mentem kb 2 hétig
39. vacsa (válaszként erre: 36. - Berbooo)
2014. aug. 4. 14:23

3 év??? Baromi tapasztalt vagy. Emelem kalapom.

Hülyék a statisztikák.

Na meg a megszakításos óóóriási élvezet lehet...

Tőlem azt csinálsz amit akarsz.

38. zebracsikó (válaszként erre: 37. - Berbooo)
2014. aug. 4. 14:22
szóval szerinted eddig még a világon senki se lett terhes megszakításos védekezéssel???? :O
2014. aug. 4. 14:20
GONDOLOZZATOK LOGIKUSAN !! hány párnak nincs gyereke meret a sperma szám kevés, akkor is ha gyereket akarnak és telibe megy a dolog , már boccs, akkor hogy hihetitek hogy a megszakításos módszertől valaki terhes lehet, mikor norm esetbe nem oda landol a sperma , ha meg egy csepp igen az meg semmire sem elég
36. Berbooo (válaszként erre: 9. - Vacsa)
2014. aug. 4. 14:19
ez a nagy óvezser véd csak meg tabletta mind a reklámok etették be a néppel 3 ves kapcsolatban élek megszakításos módszert alkalmazzuk,és nincs baba, a párom előző komolyab kapcsolataiba is így véfekezett még nem lett apuka
2014. aug. 4. 14:17
hát max menzesze előtt egy héttel, én csak akkor vgyok biztos magamban arra számolni kell hogy a sperma 4/5 napig is élve marad így 4/5 nappal peteérés előtt már rizikós. figyel szerintem különlegességnek jó , de állandóan ne rizikózz
34. Ficánka5 (válaszként erre: 11. - Zebracsikó)
2014. aug. 4. 14:08

Az én korosztályom gyermekeinél, sőt unokáknál is jelentkezik(40-es korosztály) az általunk szedett fog.gátlók (Bisecurin, Infecundin) hatása. Erről nincs beszélve, de ez a jelenleg folyó kutatások egyik témája is. Szerintem egy laikus is elgondolkodhat azon, hogy tizenéves, még szűz gyermeknek pl. mitől lehet petefészek rákja.

Én hálát adok az Úrnak, hogy hamar kiderült, hogy nem bírja a szervezetem, így talán egy évig sem szedtem, de azt sajnos a gyermekem előtt. Így csak remélhetem hogy ő minden következmény nélkül megússza.

33. vacsa (válaszként erre: 28. - 4c1a787e8f)
2014. aug. 4. 14:02

Romlást a párkapcsolatban?

A szerelem nem azon múlik hogy gumit kell húznia.

32. gribedli*** (válaszként erre: 31. - 4c1a787e8f)
2014. aug. 4. 13:30

De miért ne éreznéd magad nőnek? Megjön a menzeszed, megvan a méhed, petefészked, stb. Morfológiailag nem változol semmit, egy kapocs van a petevezetéken, vagy egy kis ponton elégetik.

Mit szóljon az a barátnőm, akinek nemrég vették ki mindenét, alig töltötte be akkor a 39-et, egy irtó szexi nő. Nincs egy petefészke sem, méhe oda, csak hüvelye van és cicije. Hormonokat szed jelenleg, de ő spec örül, hogy túlélte, hogy még élhet nemi életet, mert legalább azt meghagyták neki. Szerintem ha megúszhatta volna annyival, hogy csak nem lehet többet gyereke, de megmarad a többi, örült volna. Másrészt az elköttetés nem jelenti azt, hogy nem lehet többet gyereked, mert lombikkal igen.

Ja, morbid lenne, ha azt mondanám neki, hogy de jó neked, már nem kell óvszert használnod...

És szerintem mindenek ellenére még mindig nő, és annak érzi magát, sőt, talán most erősebbnek is, mert legyőzte a betegséget:)

Jó, persze, nem akarlak rábeszélni egyáltalán, tegyél egy próbát a spirállal, ha bejön, nyert ügyed van, ha nem jön be, legfeljebb kiveteted és védekezel, ahogy eddig.

31. 4c1a787e8f (válaszként erre: 30. - Syria)
2014. aug. 4. 12:39
Én sajna nem így működök. Nekem súlyos lelki teher lenne, nem érezném magam úgy nőnek. Marad a védekezés.
1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook