Mennyire biztonságos a naptármódszer szerinti védekezés? (tudásbázis)
A sógorom is rákban halt meg 23 évesen, és tuti nem szedett fogamzásgátlót. Sőt, most halt meg a szomszéd srác 22 évesen tüdőrákban. Nekem 18 évesen derült ki a májamban egy daganat. Az nem rákos volt, de egy jellemző, elég gáz képlet. A mérete alapján 7 éves koromban kezdett el ott nőni. (Egyébként én emiatt vagyok a hormonális védekezésben korlátozva.) Ugyanakkor egy 12 éves barátnőm kapott nyirok és gyomorrákot. Ő hálistennek meggyógyult... Ja, a tanárom 17 éves fiát 3 éve temettük. Szarkóma volt..
És ezek tuti nem a fogamzásgátlók..
Ettől még nem egészségesek azok, de azért szűklátókörűség a fiatalkori rákot erre fogni.
Mert nálam ez így működik. Másnál meg nem, vagy nem annyira. Ennyi. Én ilyen vagyok, és nem is akarok más lenni.
Egyébként a nőgyógyászom is azt mondta, hogy egy 33 éves fiatal nőnek nem tanácsolja ezt.
Ettől még sokan meg kérik, nekik úgy jó. Nekem meg nem úgy jó. Ennyi.
Persze, hogy bárki lehet jó nő, nem függ ez semmilyen egészségi dologtól, attól függ, hogy maga az ember hogy érzi.
kevés spermával is lehet gyermeket nemzeni , csak nagyon kicsi az esélye
(baráti házaspárnak így sikerült több év után, pedig minimális volt a férfinak, de ők bíztak)
3 év??? Baromi tapasztalt vagy. Emelem kalapom.
Hülyék a statisztikák.
Na meg a megszakításos óóóriási élvezet lehet...
Tőlem azt csinálsz amit akarsz.
Az én korosztályom gyermekeinél, sőt unokáknál is jelentkezik(40-es korosztály) az általunk szedett fog.gátlók (Bisecurin, Infecundin) hatása. Erről nincs beszélve, de ez a jelenleg folyó kutatások egyik témája is. Szerintem egy laikus is elgondolkodhat azon, hogy tizenéves, még szűz gyermeknek pl. mitől lehet petefészek rákja.
Én hálát adok az Úrnak, hogy hamar kiderült, hogy nem bírja a szervezetem, így talán egy évig sem szedtem, de azt sajnos a gyermekem előtt. Így csak remélhetem hogy ő minden következmény nélkül megússza.
Romlást a párkapcsolatban?
A szerelem nem azon múlik hogy gumit kell húznia.
De miért ne éreznéd magad nőnek? Megjön a menzeszed, megvan a méhed, petefészked, stb. Morfológiailag nem változol semmit, egy kapocs van a petevezetéken, vagy egy kis ponton elégetik.
Mit szóljon az a barátnőm, akinek nemrég vették ki mindenét, alig töltötte be akkor a 39-et, egy irtó szexi nő. Nincs egy petefészke sem, méhe oda, csak hüvelye van és cicije. Hormonokat szed jelenleg, de ő spec örül, hogy túlélte, hogy még élhet nemi életet, mert legalább azt meghagyták neki. Szerintem ha megúszhatta volna annyival, hogy csak nem lehet többet gyereke, de megmarad a többi, örült volna. Másrészt az elköttetés nem jelenti azt, hogy nem lehet többet gyereked, mert lombikkal igen.
Ja, morbid lenne, ha azt mondanám neki, hogy de jó neked, már nem kell óvszert használnod...
És szerintem mindenek ellenére még mindig nő, és annak érzi magát, sőt, talán most erősebbnek is, mert legyőzte a betegséget:)
Jó, persze, nem akarlak rábeszélni egyáltalán, tegyél egy próbát a spirállal, ha bejön, nyert ügyed van, ha nem jön be, legfeljebb kiveteted és védekezel, ahogy eddig.
További ajánlott fórumok:
- Mennyire biztonságosak a Pharmatex termékek?
- Szerintetek melyik a nagyobb felelőtlenség, megtartani a babát ha nincs anyagi biztonság vagy elvetetni?
- H1N1 megelőzés, védekezés oltás nélkül
- Te mit tennél, ha az óvoda nem lenne biztonságos a gyerek számára?
- Melyik az a kistermetü kutyafajta amit biztonsággal választhatnék 2-6 éves gyerek mellé?
- Szerinted biztonságos így a védekezés?