Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Mennyire bizonyult pontosnak a SPA gyors tesztek eredménye, amik a rossmannban kaphatók? fórum

Mennyire bizonyult pontosnak a SPA gyors tesztek eredménye, amik a rossmannban kaphatók? (beszélgetés)

15. boldogzokni (válaszként erre: 9. - Aa0c17c93c)
máj. 23. 08:31
Köszi!
máj. 12. 10:00
voshoz megyek. Amúgy nem voltam beteg télen.
máj. 12. 09:59
Most szedek vasat meg d vitamint is. Egy hónap múlva újra mêrek. Ha akkor is nagyon alacsony or
12. aa0c17c93c (válaszként erre: 7. - Alnisa)
máj. 12. 09:57
Jutavit d gumivitamin 2 db maciban van 1600 NE d vitamin.
11. aa0c17c93c (válaszként erre: 10. - Aa0c17c93c)
máj. 12. 09:56
Ják a tájékoztatója hogy 98 százalékban pontosak és hogy klinikákon is használják őket.
10. aa0c17c93c (válaszként erre: 5. - Amaunet)
máj. 12. 09:54
Azt ír
9. aa0c17c93c (válaszként erre: 2. - Boldogzokni)
máj. 12. 09:53
Két különböző teszt kb 6ooo ft darabja.
máj. 12. 09:50
Köszönöm a hozzászólásokat.
7. Alnisa (válaszként erre: 1. - Aa0c17c93c)
máj. 11. 08:24

Milyen D vitamint szedtél? Nem is hallottam még 1600 NE mennyiségű termékről. Nem mindegy, hogy kapszulát szedsz ami folyékony és olajjal van a vitamin vagy tablettát. Mert a tabletta semmit nem ér. Én egész télen 4000 NE szedek, a gyereknek napi 1000 NE adtam, 12 éves. Egész télen nem voltunk betegek.

Sokan vashiányosak hiába esznek vas tartalmú ételeket.

De jobban jársz egy vérvétellel, azt megmondja a pontos értékeket. Még magánban sem lett volna drágább levetetni ezeket mint amennyibe a tesztek kerültek.

6. Highlander73 (válaszként erre: 1. - Aa0c17c93c)
máj. 9. 22:33

D vitamint télen folyamatosan kell szedni, minimum 2000 NE naponta.

Az, hogy télen is napon vagy , kevés.Ha a test felület min.50% nincs szabadon- márpedig télen nincs- az nem tud elég D vitamint "felvenni".

Vas már nem pótolható az említett táplálkozással.Sokkal kevesebb ásványi anyagot tartalmaznak az élelmiszerek manapság

Bármilyen pótlásra van szükség annak 3 hónap biztos kell.

Nem ismerem ezeket a teszteket,de egy normál vérvétel szerintem megbízhatóbb.

máj. 9. 10:34

Egy labor és egy beszélgetés a háziorvossal nem kerül semmibe.

Ezek a tesztek szerintem csak sürgős esetben használhatóak. Egyébként arra hajlamosítják a vásárlókat, hogy vegyék meg a D vitamint is legközelebb.

4. Csicsi25 (válaszként erre: 1. - Aa0c17c93c)
máj. 9. 09:17

Nem is hallottam ezekről a tesztekről, de jó, ha hozzá lehet jutni drogériákban.

Szerintem télen a napi 1600 NE D-vitamin rettentő kevés! Az ajánlásokban napi 4-5000 NE-et látok, én is 4000-ret szedetek a családdal, nyáron 2000-ret.

A vasra nem tudok mit mondani, elvileg ha rendszeresen eszel céklát, annak jónak kell lennie.

Akár megbízhatóak ezek a tesztek, akár nem - egy labor nem árthat.

máj. 9. 08:59
D vitamint teszt szerintem semmit nem ér. A másikat nem ismerem/ vettem.
máj. 9. 07:48
Ne haragudj, válaszolni nem tudok, csak kérdezni. Mennyibe kerül egy ilyen teszt? Ez 2 különböző?
máj. 9. 07:33

Mennyire bizonyult pontosnak a SPA gyors tesztek eredménye, amik a rossmannban kaphatók? Megcsináltam a D vitamin szint és Vashiány mérő tesztet és mindkettő rendkívül alacsony szintet jelzett. Mindent úgy Csináltam, ahogy az ismertetője volt írva.

D vitamin hiány: Furcsa, mert télen is ügyeltem arra, hogy kint legyek a déli napon legalább fél órát, és a teszt előtt pont egy hónapig szedtem napi 1600 Ne D vitamint.

Vashiány: Szintén furcsa, mert minden nap eszek húst, szoktam enni májat, tojást, céklát, magvakat is.

Azért elmegyek orvoshoz és kivizsgáltatom a dolgot, de fura. Sápadt és beteges sem vagyok, a hajam sem hullik.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook