Mennyi szomorú lélek:-( (beszélgetés)
Húha.
Én még nem fizettem pluszt, de bútorfélét sem rendeltem még.
Én jártam úgy, hogy székeket hoztak. Otthon vártam őket és a telefonom bekrepált.
Nem csöngettek be, mert csak.
9e-Ft pluszt fizetettek ki velem.
Nincsen csengőm!
Aztán nem is hív fel mindegyik. Sőt azzal se megyek sokra, ha aznap reggel értesítenek mailben.
A kutyák szólnak, de a komondor pl. ha alszom, nem akar felzavarni. Ha már fent vagyok, akkor határozottabban jelez.
Na de megoldottam, ruhástul visszadőltem aludni. Közben a fiam is hazajött, aludhattam.
Jó reggelt.
Mindjárt itt az év vége.
Eddig olyan évetek volt, amilyet szerettetek volna 2017-12-31.-én?
Azért pihenni is kell.
Akkor már a finisbe vagy?
Jó reggelt kívánok!!!
Kicsit reszketek... valamit aludnom is kellene, mert igaz, késő este álltam csak neki, de mostanáig a szakdolgozatomat kopogtam. Sok része megvolt már, sikerült egybeszerkesztenem, alig kellett írnom hozzá.
Elküldtem a konzulens tanárnőnek, várom a válaszát, remélem, gyorsan olvas...
Nem aludhatom át a napot, csomagokat is várok.
Én is tulajdonképpen csak rokizni tudok. :-) Azt viszont nagyon. Azt Farkas-féle tánciskolában tanultam, azzal a tánctanárral vették fel később az "Én táncolnék veled" oktatós sorozatot. :-)
De én voltaképp mindenféle zenére szépen el tudok "lötyögni", ha van aki vezessen, sajnálom is hogy nem tanultam meg soha rendesen a többi táncot is, nem okozott volna gondot.
De a rokin meg a discón kívül más nekem nemigen "jutott". Ja, meg a népitánc, még a suliban meg lagzikban, - na azt inkább hagyjuk. :-) Nem az az, ami nosztalgikusan hiányzik. :-)
Szerintem őnála ez nem ilyen egyértelmű. Kicsit többet tudott a "fizikai" világról egy átlag honpolgárnál. Relativitás-elmélet... Valódi zseni.
Ő nem egyszerűen vallásos volt, hanem ennek a tudásának "ellenére" volt vallásos. Vagy szerintem méginkább: pont azért.