Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Mennyi szomorú lélek:-( fórum

Mennyi szomorú lélek:-( (beszélgetés)

551. Százas Evelin (válaszként erre: 545. - Guruljka)
2018. szept. 17. 14:04

Nem kifejezetten neked írtam, csak úgy bele a nagy általánosságba, de persze szólhatott ez akár rólad is.

Örülök, hogy sikerült letenni a batyut, mindent le kell tenni ami nehéz, akadályoz a mozgásban. :-)

Nem azt jelenti ez hogy el is felejtjük, de "az" már nem határozza meg a dolgokhoz való hozzáállásunkat.

Majdcsak odajutnak a hugaid is.

550. Guruljka (válaszként erre: 547. - Gilingalang)
2018. szept. 17. 14:03

Nem lehetsz ám csak otthon.

Én sem gyakran mozdulok ki, de azért megteszem. Jegyet venni meg lehet, ha a bérlet esetleg nem is éri meg.

Nekem is mentett az egyik ebzetem, de ettől még nem babusgatom. Szeretem, és jó látni, ahogy a kezdeti hónapok tartózkodása után egyre nyílik a lelke, és egyre jobban alkalmazkodik, de mindkettőnknek elég, ha tudjuk, hogy a másik itt van a közelben. (Ő most a munkaasztalom alatt, a lábamnál.) De nem babusgatom.

549. fincsi5 (válaszként erre: 543. - 124637ff9b)
2018. szept. 17. 14:03

Én nem tudnék már férjem nélkül egy egész napra sem külön. E.ü. más téma.

Érdekes, neki nincs igénye elmenni egyedül, ha megy is, boltba.(kopp-kopp-kopp)

Én néha sétálok 1-2 órát egyedül, de ennyi.

548. gilingalang (válaszként erre: 545. - Guruljka)
2018. szept. 17. 14:02

Nem is tudom,hogy isten igazából és tiszta lélekből ,hogy lehet elengedni a sérelmeket?

Azt mondja valaki,hogy ,,ááá én már nem is gondolok ilyesmire"!Perszeee, igaz lehet?Komolyan nem gondol vagy csak mondja?

547. gilingalang (válaszként erre: 546. - Guruljka)
2018. szept. 17. 13:57

Sokat vannak egyedül!

De a kislány annyira anyás és annyira örül,ha ott vagyok!Ő egy mentett kutya és szeretem babusgatni!Oly kevéske életük van és abból a felét nyomorban töltötte iszonyatos körülmények között,megérdemli a szeretetet!Soha ilyen kedves és szerető kutyám még nem volt!

De mint írtam egész jól viseltem a napot végül!

Elmenni meg nem nagyon tudok,mert nincs se bérletem se jegyem!Nagyon sok akadálya van még annak,hogy miért döntöttem az otthon maradás mellett!

546. Guruljka (válaszként erre: 544. - Gilingalang)
2018. szept. 17. 13:49

Te Galangocska, tényleg ki kellene mozdulnod.

Néha az ebek is elvannak egyedül.

545. Guruljka (válaszként erre: 531. - Százas Evelin)
2018. szept. 17. 13:49

Anyu halála óta többet beszélgetünk a húgaimmal, akik féltestvéreim.

Ők még mindig a múlton jajgatnak, Anyut hibáztatják, miért így csinálta, miért nem úgy. Talán ez mostanában kezd lazulni bennük, nem tudom.

Pedig mindkettőnek megvan a saját családja, ezeket a gyerekkori-kamaszkori sérelmeket már le kellett volna tudni. Mégis, én is "dédelgettem" pár ilyen dolgot, amióta kiderült két éve és nekem is hirtelen felismerés volt, hogy hiszen már teljesen mindegy. Mikor volt már az?!?

És mégis, az ember még sajnálgatja egy kicsit saját magát, teljesen feleslegesen. És rontja a saját hangulatát. Nálam ez két évet elvett a hatékonyságomból. A saját blokkom rám magamra is visszahatott.

544. gilingalang (válaszként erre: 543. - 124637ff9b)
2018. szept. 17. 13:41

Gondoltam rá,hogy elmegyek hajókázni,de nem volt szívem otthon hagyni az ebeket:-(

Bűntudatom lett volna!

Ezért dühömbe sütöttem neki kedvenc sütijét!NÓÓÓrmálismargit?

543. 124637ff9b (válaszként erre: 542. - Gilingalang)
2018. szept. 17. 13:04

Össze kéne neked is cuccolni időnként 1-1 napra.

Vagy egy egész hétvégére.

És jól érezni magad.

542. gilingalang (válaszként erre: 541. - Magdalénia)
2018. szept. 17. 12:42
Na azt már nem tudhatom:-)Remélem ott volt ahol mondta!Felpakolt mint aki háborúba megy!
541. Magdalénia (válaszként erre: 539. - Gilingalang)
2018. szept. 17. 12:33

Na ugye! :)

Mindenkinek kell egy kis egyedüllét, amikor rendezi a gondolatait, tervez stb.

Más dolog egyedül lenni, ha a párunk csak saját hobbija miatt van távol. Megint más, ha pl.kórházba kerül. Ez utóbbi a rosszabb, de ezzel is meg kell birkóznunk, mert lelket is kell öntenünk belé.

Kedvezőbb helyzetben vagy, maradjon is így. Addig jó, amíg pl.agyaggalamb lövészetre jár. :D

540. gilingalang (válaszként erre: 530. - MÁRIA DOBOS)
2018. szept. 17. 11:44
Köszönöm,viszont kívánom!
539. gilingalang (válaszként erre: 528. - Amaunet)
2018. szept. 17. 11:43

Szerintem vannak vicces fórumok,ahol lehet nevetgélni!

Itt ezt tudjuk,kiírjuk magunkból van aki tanácsot ad van aki segít!Van olyan ember aki itt írja le a panaszát és igen egy kicsit sajnáltatja magát!

Van,hogy elindul valamiféle beszélgetés!

Nekem is segítettek tegnap és nem is voltam olyan szarul!

Köszönöm is Mindenkinek!

538. Százas Evelin (válaszként erre: 537. - Amaunet)
2018. szept. 17. 11:07
Meg van nagyon sok érdektelen, marhaságosdi is.
537. Amaunet (válaszként erre: 535. - Százas Evelin)
2018. szept. 17. 08:38
Persze, van nagyon sok érdekes fórum IS.
536. ab61752c45 (válaszként erre: 520. - Guruljka)
2018. szept. 17. 08:38
hát félek,most mit csináljak.nekem mondhatják,hogy ne féljek,akkor is félek.igaz van pár apró,amitől nem félek,de a veszélyesnek kinézőktől igen.nem véletlen,az unokaöcsém kutyáihoz sem mentem be soha,míg a kislánya vígan ölelgeti.
535. Százas Evelin (válaszként erre: 532. - Amaunet)
2018. szept. 17. 08:22
Most miért mondod. A pszicho dolgok is érdekesek.
534. Százas Evelin (válaszként erre: 533. - Fehérke111)
2018. szept. 17. 08:21
Vagy némi nemi késztetés. :-)
533. fehérke111 (válaszként erre: 492. - Guruljka)
2018. szept. 17. 07:44

Neki ez társasjáték lehet :-)))

Kifigyeli, hogy mikor nem figyelsz és uccu! :-)))

532. Amaunet (válaszként erre: 531. - Százas Evelin)
2018. szept. 17. 07:31
Viszont jóval tartalmasabb beszélgetések lennének!:)
531. Százas Evelin (válaszként erre: 529. - Guruljka)
2018. szept. 17. 06:37

Akkor írjuk ki, hogy az első pont az, hogy a lelkileg erős ember nem veszteget időt az önsajnálatra, tudja hogy az élet nem mindig fair, túllendül a megpróbáltatásokon és örül a szerzett tapasztalatoknak.

Szerintem valóban nem jó örökösen háborogni az elszenvedett hányattatások miatt, panaszkodni a körülményekre, az amiben most él, azt egy felnőttember már jórészt magának teremtette. Valahogy benne volt, de ha objektíve alakultak negatívan a dolgok, akkor meg pláne minek a síránkozás.

Arról nemigen tehet senki, visszamenőleg nem lehet semmit sem megoldani.

Az a lényeg, hogy tovább kell lépni, ha lehet akkor nem összetört lélekkel, hanem nyugodtan, derűsen, a tapasztalatokat levonva és bízva a jövőbeni jobb életben.

Nade akkor feleannyi lenne itt a fórum. :-)

2018. szept. 17. 04:43
Szép, vidám napot kívánok Mindenkinek. Kívánom, hogy ne érezzétek azt, hogy SZOMORÚ LELKEK" VAGYTOK. Mindenkinek joga van a vidám élethez. Minden nap egy ajándék, egy új lehetőség. Vegyük észre az apró csodákat.
529. Guruljka (válaszként erre: 528. - Amaunet)
2018. szept. 17. 01:01

Az 1.pont nálam nem olyan nagyon régen sikerült először igazán. Illetve apróbb dolgokban már persze felismertem, hogy akár jajgatok, akár nem, a malőr megtörtént,ideje vagy helyrehozni (ha lehet), vagy ha az adott dolog nem visszavonható, akkor okuljunk belőle.

Nemrég viszont egy nagyobb lelki terhet is sikerült elengednem.

Ti többiek, hogy vagytok ezzel?

528. Amaunet (válaszként erre: 527. - Guruljka)
2018. szept. 17. 00:12

Igaz.

De nem kellene minden ponttal egyszerre foglalkozni. Már az is nagy előrelépés, ha az elsővel megbirkózunk és képesek lennénk nem panaszkodni, nem sajnáltatni magunkat.

Lehet, ezzel még barátokat is szereznénk.

Sok ember nem szereti (persze udvariasságból meghallgatja) a folyton panaszkodó, keserű embereket.

Tudom, nem lehet egész nap vigyorogni sem csak azért, hogy tessen másoknak. De nehezebben veszik majd észre, ha tényleg bántja valami, ha mindég csak a panasz, az elégedetlenkedés, az önsajnálat árad belőle.

527. Guruljka (válaszként erre: 526. - Amaunet)
2018. szept. 16. 23:33
Igazad van, de ehhez valami iránymutatás is kellene, hogyan gyakorlódjanak be ezek a nézőpóontok.
526. Amaunet
2018. szept. 16. 22:25

A kutyáktól egy kicsit eltávolodva:), azt hiszem ez a néhány jó tanács, viselkedési szokás sokaknak segítene itt, látva milyen sok mentális problémával kapcsolatos fórumot nyitogatnak az emberek.

[link]

525. gilingalang (válaszként erre: 503. - Magdalénia)
2018. szept. 16. 21:20
Ez szörnyű!
524. Százas Evelin (válaszként erre: 523. - Guruljka)
2018. szept. 16. 20:34

Ez bizony ha jól meggondolom, szabálytalan magatartás volt a kutyatartó részéről.

Vannak viszont az utcán ilyen-olyan szaladgáló kutyák, egyedül. Sikerült esetleg elszabadulniuk, valahogy kiszökniük, némelyik még a pórázt is huzgálja maga után. Na ezek viszont eléggé ártalmatlanok. Még a Guruljka utcán nézdegélő komondora is. :-)

523. Guruljka (válaszként erre: 522. - Amaunet)
2018. szept. 16. 20:31

Bizony, csakis pórázon.

Ezt azok is tudhatnák, akik az apró termetű kutyát "sétáltatják" póráz nélkül. Az meg, amilyen természetű általában, direkt cukkolja a komondort.

Na egyszer jusson az ki ilyenkor... nem lenne bocsánatkérő mosolyos vállvonogatás!

522. Amaunet (válaszként erre: 514. - Ab61752c45)
2018. szept. 16. 20:27
Igazad van! A kutyát csak a futtatóban lehet szabadon engedni, egyébként pórázon kell sétáltatni. Vidéken is.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook