Mennyi szomorú lélek:-( (beszélgetés)
Mert még nem próbáltad. Én sem vagyok nagypofájú asszonyság, a magam 153 centijével, de amikor a gyereket tartottam a hátam mögött, akkor előjött belőlem a vadállat. Nem is mert közelebb jönni a kutya, csak keringett körülöttem, próbálta a gyereket elkapni. Azóta egy kis önbizalmam keletkezett. :D
Nem mondom, hogy próbáld ki, de ha úgy alakul, akkor hajrá! :)
Épp eszembe jutott, de szusszanásnyi időm nincs.
Szerencsére egyik munka a másik után jön, sőt most kettő is van párhuzamosan... A hosszabbikat jövő keddre kérik.
Nem is kell, de tanácsolni lehet! ;)
Ott legalább mégis csak nagyobb a nyugalom. Nem mindegy!
Az egyik gyerekem itthon lakik albérletben, és mi nagyon jóban vagyunk. De felnőtt, és önálló - a barátnőjével él .
Nagyon mélyek a sebei!
Tuti,hogy rá fogja nyomni az életére!Már most látni!Beszélgettem vele és elsírta magát minden olyanon ami érzékenyen érinti!
Nem csoda, hogy idegzokni, ilyen szülői háttérrel. Pont azért kéne lelépnie onnan, kikerülnie a körükből, lehet hogy egyből megnyugodna.
Kinek nincs baja az életben. :-) Tudod: túl kell lépni rajta... :-)
Persze, váltsál, megérett már erre a helyzet. Rendes helyeken nem töltetik le a felmondási időt, elmehetsz akár azonnal is.
Ezt tisztázni kell. Nem mindenütt egy hónap a felmondási idő, van ahol több. Ha ahhoz ragaszkodnak hogy azt le is töltsd, akkor pláne matekolni kell.
Ki kell venni az összes maradék szabadságot. Ha azt a felmondási idő alatt nem adják ki, akkor meg ki kell fizetniük.
A bátyád meg a belesége a jelek szerint megérdemlik egymást.
Nade a lányuknak nem kellene sírdogálnia az apja miatt, költözzön el otthoról. Egyszer úgyis érdemes mindenkinek a saját lábára állnia. Érthetetlen, hogy miért van még mindig otthon.
:-)
Na majd akkor kiderül:-)Nagyon remélem,hogy összejön,mert érzem,hogy ez kell most nekem!
Igen,már a terv megvan:-)
Várok novemberig ,mert a gyerek jön haza októberben és egy hétig,akkor itthon vagyok:-)
Egy hónap a felmondási idő(gondolom)!
Decemberben otthon leszek a maradék szabimon,bár felmondási időbe nem tudom,hogy ki lehet-e venni a szabit?
Januárba kezdenék az új helyen!