Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Mennyi esélyt láttok arra, hogy valami/valaki szórakozzon bizonyos emberekkel és irányítva legyen minden? fórum

Mennyi esélyt láttok arra, hogy valami/valaki szórakozzon bizonyos emberekkel és irányítva legyen minden? (beszélgetős fórum)


1 2
2021. szept. 5. 21:15
Nem, egyszerűen csak igazam van
2021. szept. 5. 13:15
Itt befejeztem. Unalmas lemezt pörgetsz, minden másra meg süket vagy. Te bajod.
2021. szept. 3. 18:55
Neki volt hozzá családi anyagi tőkéje, bele is fulladhatna a családja pénzébe alapból... azért abban csak lehet valami, ha valakinek mindig minden sikerül, másnak meg soha semmi.
2021. szept. 3. 17:22
Ez az átok duma nagy baromság. A gyengék fegyvere ősidők óta, hogy a rossz dolgokat ezzel magyarázzák. Számomra a vallás is hasonló kategória. Bocsánat, de ez a véleményem.
2021. szept. 3. 17:20
Okos és rátermett lehet az ismerősöd, változott a világ és képes volt vele változni. Csináld utána!
2021. szept. 1. 08:11
Oké, de akkor mi a kérdés?
2021. szept. 1. 02:02
Legalább ezt jól leírtad. Eleve a családom is el van átkozva. Sőt ezt már az “apám” is megmondta. Ebben az egyben igaza van
41. Channa* (válaszként erre: 36. - Fórumnyitó (anonim))
2021. aug. 31. 21:39

Húúú, te egy energiavámpír vagy!


Bárki belekergülhetne, csak ugye az a legegyszerűbb. Felemelni a kezünket és csak másokra mutogatni. Mindenki hibás a mi problémánk miatt, csak mi nem. Meg azt mondogatni, hogy mások milyen szerencsések és nem kell semmit tenniük...


Csak az a baj ezzel a mentalitással, hogy saját magadnak ártasz a legtöbbet. A többiek el fognak kerülni, mert senki nem kíváncsi egy örök picsogóra, hiszen mindenkinek meg van a maga gondja.


Ha te úgy érzed, hogy egy felsőbb hatalom szúrja el az életed, akkor hidd azt, de azzal, hogy itt gyomlálod mások agyát, nem fog semmi változni. Állj fel, rázd meg magad és tedd rendbe az életedet, ha nem vagy elégedett vele és ne bűnbakot keress.

40. Amaunet (válaszként erre: 36. - Fórumnyitó (anonim))
2021. aug. 31. 20:18
Te nem nőttél még fel. Nem vállalsz felelősséget a saját döntéseidért. Mindenki mást okolsz a döntéseid következményeiért.
2021. aug. 31. 19:41

Akkor ennyi. A születési éved el van átkozva, ezért veled csak rossz dolgok történnek. Mivel gondolom rontást levenni nem tudsz, így bele kell törődnöd. Örökre szerencsétlen maradsz. Szokj hozzá.

Valahogy így gondolod?

38. 00dfb24292 (válaszként erre: 36. - Fórumnyitó (anonim))
2021. aug. 31. 19:34
Te átkozod el saját magad ezzel a negatív hozzáállással. Programozod magad. Ne csodálkozz, hogy csak rossz történik, ha állandóan rosszra gondolsz. Ezért vagy ilyen helyzetben, nem másért. Hidd el!
37. a6f6bb6c75 (válaszként erre: 33. - Fórumnyitó (anonim))
2021. aug. 31. 17:26

Hát attól, hogy te nem így látod, lehet, hogy neki pont tök szar, hogy ott van azon az egzotikus szigeten.


Mindenkinek megvan a saját baja, élete, ne a máséval foglalkozz.


Olyan családot is ismerek, ahol az egyik szülő elvesztette a munkáját egy leépítéskor, operátorként dolgozott, kevés lehetőséggel, gyerekeket kell eltartaniuk, a feleség meg táppénzre került.


Ha tényleg így látod a dolgaidat menj el dokihoz, vagy fogadd el, hogy önsajnáltató típus vagy. Nem értem, hogy miért várod, hogy azt írjuk, hogy "fú te szegény, tényleg mekkora 1 szerencsétlen szériában vagy!".


Vannak nehéz időszakok, mindenki életében, ezeken túl kell lendülni, vagyis érdemes, ha egyedül nem megy, kérj, segítséget, de a megoldáshoz, ne ahhoz, hogy hogyan topogj ebben minél tovább.

2021. aug. 31. 14:58
Hidd el, hogy szivatás szempontjából lehetek olyan kivételes, hogy még a születési évem is el legyen átkozva es PONT akkor jöjjön ez a szar, amikor nekem a legrosszabb. Sokan még ebből is nagyon jól jöttek ki. Én meg konkrétan belekergültem
2021. aug. 31. 13:39
Ja. Most, hogy így mondod, mindenkinek be kell látnia, hogy te egy olyan nagy jelentőségű ember vagy, aki miatt a felsőbb erők egy, az egész világot súlytó katasztrófát küldtek. Csak azért haltak meg emberek milliói, hogy téged megdorgáljon a mindenség az előző életed miatt.
2021. aug. 31. 13:36
Ezen hitrendszer szerint pont hogy van mit tenni. Azért vannak az új életek, hogy jóvá lehessen tenni. Mégpedig sok munkával. Csak rajtad múlik, csak te tudsz megdolgozni azért, hogy jobb életed legyen. És el lehet érni. De a munkát nem lehet megúszni.
2021. aug. 30. 23:54
En meg olyat ismerek, aki kiment dolgozni egy egzotikus szigetre, “szegény” kint ragadt a virus miatt es egy eve ott el, békében, munkával. Olyat is ismerek, aki a vírussal kapcsolatos dolgokat kezdett el árulni es ebből lett vállalkozása. Más pont ki tudott menni, ahova en is akartam egy eve, csak elbaszták a papírjaim, így nem tudtam... akinek már családja van, biztos elete, munkája, az szinte meg sem érezte ezt az egészet. Néha már kezdem az egesz virus helyzetet magamra venni.
2021. aug. 30. 23:48
Ha előző életemben egy undorító pszichopata gyilkos voltam(ami esélyes, tekintve, hogy milyen életem van), azzal nincs mit tenni. A gondolkodásomat meg nem tudom megvaltoztatni, nem tudok pozitív lenni, ha negatív vagyok. Bar van ra okom.
2021. aug. 30. 16:10
Ha hiszel a karmában, akkor azt is tudod, hogy az nem azt jelenti, hogy "nincs mit tenni", hanem pont az ellenkezőjét. Foglalkozz a dharmáddal, különben a karmád csak egyre rosszabb lesz. A karma szó nem egy kifogás a tehetetlenségre.
2021. aug. 30. 15:20

Most komolyan a vírust hozod fel? Egy csomóan vesztettek sokat: embert, állást, pénzt, megálmodott küszöbön lévő terveket. Van ismerősöm, aki most nyitott volna éttermet, fél vagyona oda. Másik most kezdett vállalkozást, aztán rögtön fuccs lett a vírus miatt. Ismerek családot, ahol mindkét szülő meghalt. Szerinted???

Kapjad össze magad, a sorsodnak te vagy az ura, nem más.

Ha meg hiszel a karmában, akkor javítani is tudsz rajta. Tegyél jót picsogás és téveszmézés helyett.

2021. aug. 28. 21:16

Voltam már. Nem segített.

A munkám kb. 5.-jére lett megkavarva, pont ma derült ki. Elvesztettem egy csomó pénzt az ügyintézések közben. Másnak meg jól is jött a virus, mert több munkája lett, nekem úgy meg lettek kavarva a dolgok, mint egy szappanoperában. Ez nem lehet véletlen. Érzem, hogy egy gonosz valaki figyel. Sőt a karmám is nagyon rossz, azzal nincs mit tenni

2021. aug. 28. 13:12

Nincs ebben semmi. Másokkal is történnek rossz dolgok, meg szerencsétlen véletlenek.

Megmondom őszintén, a hiba a fejedben van. Ismerek ilyen embert, mindenért mást okol, ha valami jó történik vele, akkor abban is a rosszat keresi. Én nem tudom, mi a segítség ilyenkor, biztos vagyok benne, hogy neki is és neked is jót tenne egy szakember, pszichiáter legfőképp.

2021. aug. 26. 23:20
26. e46f572459 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2021. aug. 26. 20:57
Szerintem semmilyen felsőbb hatalom nem szórakozik velünk. Egyszerűen csak így vagy úgy járunk. A testi/ lelki adottságainak miatt alakul az èletünk valamelyik irányba.
25. Channa* (válaszként erre: 24. - Fórumnyitó (anonim))
2021. aug. 26. 20:33

Hidd el, sokaknak volt rossz a kovid alatt és sokaknak még most sem jött rendbe az élete.

Nem vagy egyedül...

2021. aug. 26. 20:25
De ha valakinek semmi sem sikerül és pont a legrosszabbkor szúrnak ki vele pont a legrosszabb módon, akkor mar csak lehet a dologban valami...más emberek már rég élik világukat, tudok olyat, akinek munka szempontjából még jól is jött a covid. Nekem meg...
23. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2021. aug. 26. 16:48

Jó reggelt! Felébredtél? Felnőttél?

Az ember soha nem irányítja az életét, hanem a környezeti adottságoknak (társadalom, gazdaság, család), hatásoknak megfelelően igyekszik megvalósítani az elgondolásait.

A társadalmat, gazdaságot eleve a "választott" vezetők irányítják jogszabályokkal.

Igen, figyelnek. Nem konkrétan téged (hacsak nem hívod fel magadra a figyelmet), hanem azt a társadalmi réteget, amibe tartozol. Így készülnek a statisztikák, így készítik elő a döntéseket (általában, ami nem jellemző hazánkra).


Ha konkrét konkrét személyekre gondolsz, hogy ők figyelnek meg az más tészta.

2021. aug. 26. 16:47

Mennyi esélyt láttok arra, hogy valami/valaki szórakozzon bizonyos emberekkel és irányítva legyen minden?


0%

2021. aug. 26. 13:13
Nem trollkodas... beleolvastam a fórumba kicsit es vannak itt olyan emberek, hogy félve írtam. Orvoshoz jártam, nem segített, ezért írtam ide most. Nekem ez mar a meggyőződésem
2021. aug. 26. 12:40
Amúgy erre azért nem nagyon lehet mit írni, mert ha ez komoly, akkor őszintén jobban jársz a pszichiátriával ahelyett, hogy egy fórumra írogatsz. Ezek nem egészséges érzések/gondolatok, és tényleg komoly probléma lehet mögötte. Nem itt fogunk megoldást találni neked erre, viszont nem is vagyunk alufóliacsákós konteóhívők (tisztelet a kivételnek :D) hogy ebbe a témába sokan itt belemerüljenek veled. Szóval a többség egyszerűen feltételezi, hogy trollkodás.
19. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 17. - Globus)
2021. aug. 26. 12:35
Most írtam, hogy nem írtam még ide... de ilyen közösségbe nem is fogok többet. Akkor a másiknak is ilyen szépeket írtatok?
1 2

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook