Mennyi és milyen alkohol fogy karácsonykor nálatok? (beszélgetés)
SzAmorodni, nem szOmorodni az ital.
Sajnálom, hogy hiányzik neked és nem tudod megtenni. Remélem, azóta siekrült pótolni kedvezetek szerint!
Mi nem iszunk likőröket, sem söröket, sem égetett szeszeket.
Általában egy-két pohár francia vörösbort vagy pezsgőt a vacsorához.
ki nezi egy vendegsegkor,hogy ki mennyit iszik?!
Semmilyen,semennyi. Máskor sem, nálunk csak lejár a szavatossága annak,amit kapunk.
Mi ünnepek alatt szoktunk azért alkoholos italokat inni.
Nem imindenki ugyanzt issza, de nálunk fogyott pálinka, sör, tojáslikőr.
Ha szereti az unikumot akkor mindenképp👍
Igen alacsona az alkoholfogyasztásunk, úgyhogy simán rávágnám, hogy semennyi. Csakhogy tegnap olyan feszült voltam, hogy egy fél kortynyi tejszínes kávélikőr azért mégis lecsúszott ... Kivételesen jól is esett. :)
Pezsgő és sör, de az év minden napján.
az egri bikavér megmaradt.
Tegnap és elötte semmit nem ittam. Ma ebéd elött egy stampedli mákpálinkát, a sütikhez és a kártyapartihoz édes rosét fogok inni.
Na, akkor jót adtam az öcsémnek.☺️
Tegnap ebédhez ittam kB 2 cl Jagert. Aztan vacsora után egy üveg Cirona sört. A férjem tobb Cirona sört ivott.
Ma koncertre megyünk, úgyhogy inni fogok 3 (+-1) sört.
Vörösbor, forralt bor, puncs. És valamelyik nap pálinkáztunk.
Felpattintottam az ajándék kávés unikumot. Nagyon finom😊
Whisky és tojáslikőr,, meg egy kis gin,,,, ez volt a kínálat.
Forralt bort iszogattunk tegnap nagyrészt, volt aki mogyoró likőrt. A likőr elfogyott, forralt borozás szerintem ma is lesz.
Nem fogyasztok alkoholos italt. A jó hangulat nélküle is elérhető.
Mostanában teljesen rákattantam a Bumbu és a Spytail ginger rumra, ennek ellenére egyetlen korty alkohol nem fogyott ma.
Semmi. Ma konkrétan csapvizet és gyömbérteát ittunk. Holnap is hasonló lesz.
Ma ebéd előtt, kettőt ittam. Nem én vezettem.
[link]
Csak goji tea és kompótlé fogy. De az nagyon.🍹😀
Semennyi. Most meg csak aspirint és rubophen thermot iszunk.
Jó kis tokai szomorodni vagy aszu.
Ma nagyon jó dolgunk volt, mert a lánykám most végzett el egy mixertanfolyamot, a Jézuska hozott neki egy mixer-készletet és délután koktéloztunk, szerepel vagy 50féle koktél a tananyagban, onnan választottunk, ő pedig elkészítette.
Sokféle minőségi italt tartok a vendégek kínálására.
Tojáslikőr nincs, de sokan ezt veszik/készítik karácsonyi italnak.
Szívesebben iszom gyömbér vagy szilva+fahéj ízesítésű teát.
Semennyi alkohol nem fogy. Mondjuk máskor sem.
Semmilyen, semennyi. Alapvetően semmi bajunk vele, csak egyikünk sem szereti. Szilveszterre alkoholmentest bontunk már. Ritkán nyáron egy pohár hideg sör. Sütibe rum aroma.
Én most nagyon kikapcsolódnékegy kis alkohollal, de nem ihatok sajnos (gyógyszer), férjem meg ügyeletes. Szomi vagyok, hogy nem ihatunk egy kis pohár csokilikőrt sem.
További ajánlott fórumok: