Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Mennyi az esélye? fórum

Mennyi az esélye? (beszélgetés)

júl. 1. 22:41
Most már nem aggódok,viszont azért is írtam,hogy ha esetleg más is járna így..június elején egy nődokit kérdeztem csak ûgy futólag,hát ő is 2-3 %-ot mondott rá..
9. Ágio8405 (válaszként erre: 8. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 30. 20:45
Akkor nem kell aggódnod
jún. 30. 17:41
Sziasztok!No itt vagyok. 31-én történő esemény után a 14.és 21.napon teszteltem,és negatív.
jún. 3. 04:21
keves az eselye a teerhessegnek,de nem is kizart teljesen.
jún. 1. 16:20
Köszönöm a válaszokat! 😊Tavaly május után novemberben,utána meg idén márciusban menstruáltam..hát,remélem nem leszek orvosi csoda,így bízom benne,hogy nincs esélye.Sok sok év alatt pedig ez volt az első és remélhetőleg utolsó alkalom,hogy kiszakadt a gumi..Izgulhatok még 2 hétig,de azért megírom az eredményt Sziasztok!
jún. 1. 16:08
Szinte 0% az esélye.
jún. 1. 15:24
Szerintem is nagyjából nulla!
3. andi6020 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 1. 15:22
Kb 0%
2. Borian (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 1. 15:19
minimális, de egy teszt majd nem árt
jún. 1. 14:46

Sziasztok!49 éves vagyok,fogamzásgátló tablettát nem szedhetnek,így pár éve óvszert használunk.Tegnap esti együttlét után kiszakadt az óvszer.Menstruációm tavalyi

évben háromszor volt úgy,hogy ebből az utóbbi elött fél év telt el,idén pedig mindössze egyszer volt,még márciusban.Dokim szerint már javában benne vagyok a változókorban.Kérdésem,szerintetek mennyi az esélye,hogy terhes legyek? Kb.2 hét múlva tudok tesztelni érdemlegeset.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook