Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Melyiket választanátok a helyemben? fórum

Melyiket választanátok a helyemben? (beszélgetős fórum)


1 2 3
78. Bekacomb (válaszként erre: 77. - Judy08)
2012. aug. 15. 21:58
Dehogy bántottál meg. A döntés úgyis a tiéd. :-)
77. Judy08 (válaszként erre: 76. - Bekacomb)
2012. aug. 15. 14:59
Jól van!Bocsi ha megbántottalak.Nem akartam a közös ismeröstöl addig semmit amig a férjemmel vagyok!Csak segítséget kértem töletek.És nagyon elgondolkodtató válaszokat kaptam:)
2012. aug. 14. 17:29
Rólam aztán mindenki azt gondol, amit akar. Az éremnek azonban két oldala van. Mondom, én szívesen meghallgatnám a férjedet is. A legtöbben amikor fórumot indítanak, automatikusan vállba veregetést és helyeslést várnak. A többi véleményt nyilvánító meg persze csak kötekedni akar. Nekem nem ez volt a szándékom, egyszerűen nem tartom jó ötletnek a közös ismerőssel való kavarást, aztán meg vagy lepődve, hogy a férjed féltékenykedik. Ezek szerint okkal. Mennyire megalázó már ez számára... De mindegy, mondom, nem az én férjem, nem az én életem. Ha ebbe a helyzetbe kerülnék, akkor sem aláznám meg a férjem, már csak a közös gyerkőc miatt sem. Azt meg nem tudhatod, hogy volt-e már hasonlóban részem vagy sem. Szívből kívánom, hogy úgy dönts, hogy te és a többi érintett is boldog legyen, vagy legalábbis a lehető legkevésbé sérüljön. Ezt őszintén mondom!
75. bb001c2074 (válaszként erre: 74. - Judy08)
2012. aug. 13. 21:57
Van valami fejlemény?
74. Judy08 (válaszként erre: 73. - 8b7e22b4a7)
2012. aug. 13. 13:57
Hát igen!Ugy látszik még nem volt ilyenben része.De még lehet!Az ember amíg nem éli meg addig nem tudja megérteni a másikat.
73. 8b7e22b4a7 (válaszként erre: 72. - Bekacomb)
2012. aug. 12. 22:10

Azért ezek is elég durva konzekvenciák amiket te levonsz ennyiből.

Rólad így mit gondoljunk?

2012. aug. 12. 15:47
Talán akkor megérdemel egy kis tiszteletet a férj is, elég erős olyat állítani, hogy őt imádja a gyerek, az apját meg utálja. Nem, nem kell szeretni. De pont ilyenekből indulnak el a válásoknál a hajtépések, a vérre menő balhék. Talán ha lezárná normálisan és nem vádaskodna, sok fejfájástól megkímélné saját magát is. De legfőképp a gyereket. De természetesen mindenkinek joga van megalázni saját magát és azt is, akit egykor szeretett. Hajrá!
71. 8b7e22b4a7 (válaszként erre: 68. - Bekacomb)
2012. aug. 11. 21:15
Szerintem gyűlölni sem véletlenül gyűlöl valaki valakit.Biztos elérte,mert ha hozzáment nem hiszem,hogy az elején is így volt.
70. 8b7e22b4a7 (válaszként erre: 67. - Judy08)
2012. aug. 11. 21:12
:)
69. Bekacomb (válaszként erre: 61. - Judy08)
2012. aug. 10. 12:47
És te szerveztél mondjuk közös programot, vagy csak várod, hogy ő tegye meg? Sokan nem tudnak mit kezdeni egy pánikbetegséggel hirtelen. Ne érts félre, nem akarlak rábeszélni, hogy maradj a férjeddel. Ha már nem szereted, minek? Igazából szerintem te már döntöttél.
68. Bekacomb (válaszként erre: 53. - Judy08)
2012. aug. 10. 12:43
Biztos vagy benne, hogy nem szereti az apját? Azért ez nekem erős. A kapcsolat pedig kettőn múlik. Süt a leírtakból, hogy gyűlölöd a férjed, ha ilyet így kijelentesz. Azért én meghallgatnám őt is, mert biztos, hogy ő is tudna mit mesélni. Ha valóban így vélekedsz, a férjed helyében én dobnálak téged, ne haragudj.
67. Judy08
2012. aug. 10. 11:18
Köszönöm mindenkinek a válaszokat,sokat segítettetek!Föleg 2 EMBER akik szerintem tudják kire gondolok;)
66. 8b7e22b4a7 (válaszként erre: 58. - 9f86e86d50)
2012. aug. 10. 10:17
De édes a humorod XD!
2012. aug. 10. 10:16

Az a véleményem, hogy szemet hunyni,hogy jót nyaraljunk...játsszam a hülyét,hogy neki megfeleljek....

Csak annyin múlna az egész,hogy kitüsszentse szeretlek és fontos vagy nekem,segítek,hogy jobb legyen.Tegyen ő is, ha maga mellett akar tudni.Ha szexelni akar tud jönni?

De nem megy a kedves úrnak.

Csak azt nehéz kimondani ami ellenvetül az érzéseinknek.Mert ha úgy érezne, nem lenne min gondolkodni,boldogan mondaná.

Nem tudja kimutatni az érzéseit....Hát apukánál nehezebb eset aki ilyen, hintve ha van.

De ez nem ilyen formában igaz.Aki ilyen amellett érzed,hogy szeretve vagy,csak gátlást okoz neki kimondani dolgokat, de nem panaszkodhatsz mert érzed,hogy szívből szeret.Ez az az ember aki nem tudja kimutatni az érzéseit.

De aki mellett nem érzi az ember ezt a biztonságot, az már nem ilyen.Jó ürügy neki ezt mondani, de az ilyennél az áll fenn,hogy tudnám kimutatni azt ami nincs, mert ha volna nem esne nehezemre.Csak azt nem tudom kimutatni, amit nem érzek, amit érzek az jön magától, azon nincs mit gondolkodni.

Ezen már az sem segít ha homokba dugás helyett kiszúrom a szemem.

Csak én vagyok a hülye,ha hitegetem magam vele.

64. 8b7e22b4a7 (válaszként erre: 53. - Judy08)
2012. aug. 10. 09:59

Tudod még ha azt is akarja, nem kell rá alapozni mindent.Kapaszkodónak használd, aztán majd kiderül.Érezzétek jól magatokat egymás társaságában, röhögjetek nagyokat.Alapozd meg ezt a válást, hogy külön a férj nélkül egyedül is boldogulj, mert igazából neked ez a fontos, hogy végre külön,attól aki boldogtalanná tesz.

A pasi egyenlőre csak legyen,ne is engedd közel magadhoz,de tartsd a vasat a tűzben,néha flörtölj vele, beszélgessetek jót.Külön költözés a férjedtől nem tudom mennyire megoldható, az biztos ,hogy a válás érős lélekjelenlétet kíván,hosszadalmas és ez a legfontosabb.Gyerek elhelyezés stb., nagyon elhúzódik, de ez a boldogságod kulcsa,próbálj meg nem beleroppanni, ha ijesztget....minden menjen rendesen.A pasi addig azért nem jó,csak legyen vas a tűzben, nehogy megcsalásra hivatkozzon.Addig is hagy várjon, tudja meg ,hogy nem vagy te olyan könnyen kapható darab, így nem tud a naivságodra utazni, ha olyan kis köcsög, ez így fog kiderülni,hogy valóban kellesz-e neki.Az idő mindent megold.

Ne higgye, hogy miatta válsz, nem működik régóta a dolog a férjeddel és kész.Ha szeret örülni fog neki és hidd el bármeddig vár, ha nem idővel lekopik.Semmi nem rajtad múlik,hogy neked miként kell viselkedned ,hogy szeressen téged.Ezt egyenlőre csak ő tudja.Ha szeret szeret akkor is,ha kidobod az ablakon, ha nem szeret akkor sem fog ha térdelve nyalod a s*ggét .

Mindíg mindent az időre kell bízni és semmit nem elkapkodni, hagy ismerjen meg.

Nem szabad piócaként tapadni rá, míg nem ismert meg és nem tudja mit szerethet benned, mert azzal elüldözi az ember.Hagyd,hogy ő közeledjen.Ha nem fog jön másik.

De ha ilyen jót dumáltok, nem biztos, hogy nem alakul ki valami.Csak élvezd a társaságát, neked már ez is sokat jelent, egy jó orvosság.Tudja meg, hogy nem egy buta nő vagy.

Ha jól tudom válás nélkül még nem lehet külön költözni.Anyagi helyzettől függ ....csak a magam nevében beszélek, én egy ilyen alakkal nem tudnék egy levegőt szívni....elfelezném a lakást,tehát a konyhát is,befalaznám az átjárható részt, csinálnék külön bejáratot,használtan lehet venni gáztűzhelyt, hogy neki is legyen,a konyha leválasztott felét berendezném magamnak, egy zuhanyzó részt, attól függ kinek jut a fürdő....így egy fedél alatt vagyunk nem ágálhat, gyereket láthatja,de két külön részben.A számlák ugyanúgy közösek maradnak, de nem ütköznék folyton bele.Nem tudná rombolni az önbizalmam,nem kellene szagolnom őt egész nap és nem őrülnék már meg a látványától,megmondanám így gyógyítom magam,mert te vagy a betegség aki leszív.

Én gyógyítom magam, te meg tartsd el magad!Gyerektartást kérnék.

Ha felmerül a betegséged az ügyvédnél, ezért lett volna jó,ha ő nem tud róla....meg lehet mondani miatta jutottál idáig.Nyugodj meg a gyerek mindig az anyához kerül, különleges kivételekkor nem pl alkoholizmus stb. Egy jó ügyvéd megmondja.

Hidd el még külön is jobb lesz, legyen bármi a másikkal....áldani fogod az eszed.

Gondold el így megöregedni mellette....és csak egyszer élünk, a te életed pedig csak a boldogtalanságról szólna,neki áldozod fel magad és a társadalomnak....meg érdemli, és más is?Akik azt akarják megfelelj nekik, ők megfelelnek neked,kisegítenek ha baj van, tettek már valaha valamit is érted?

Tedd amitől úgy érzed, hogy jobb neked és boldoggá tesz.

Nem lesz könnyű,de megéri!


A másik pali elválik, ne hullj azonnal az ölébe, legyen ideje kaparni érted és ez majd választ ad minden kérdésedre.Az idő nagy úr.

63. virus2008 (válaszként erre: 1. - Judy08)
2012. aug. 10. 08:50

Egyiket sem!!!!


azért nem kell belemenni egy "szépnek hitt" kapcsolatba mert otthon nem kapsz meg dolgokat!

Ez nem más mint menekvés!


Nem értem miért jó egyikből a másikba menni?

Lehet, hogy csak úgyérzed jó lenne neked.Tudod más ha messziről "szeretsz" valakit, és az is más ha együttéltek na az az igazi próba.


Ha rossz a házasságod ne más pasi miatt lépj ki, mert az undorító szerintem.Magad erejéből!

62. csgybzs (válaszként erre: 53. - Judy08)
2012. aug. 10. 08:10
Szerintem nem vagy-vagy kérdést kéne belőle csinálnod. Ha a férjeddel nem tudsz zöld ágra vergődni azután sem, hogy saját belátásod szerint mindent megtettél a házasságotokért, akkor ha nem akarsz tönkremenni el kell engedni, akár van másik férfi, akár nincs. Ha meg megmenthető, akkor a másikon nem is kell agyalni. Nem kell A-ból B-be ugrani rögtön. Akkor szokták ezt csinálni a nők, amikor anyagi kiszolgáltatottságban élnek a férfitől és nem tudnak/mernek máshogy lépni. De ez meg a csöbörből vödörbe esete szokott lenni. Mert a másikat is lakva ismered meg, lehet messziről szép és jó, közben meg rosszabb, mint a férjed. A végén két szék közül a földre esete is fennállhat.
61. Judy08
2012. aug. 10. 06:23
Szerintem ilyen helyzetben mind a 2fél hibás!Az én esetemben a férjem mert engedte hogy más iránt érdeklödjek mert nem törödik velem stb. én azért mert nem türöm ezt csendben(sokan türnek évekig)De van olyan is aki nem szól hanem hónapokig,évekig félrelép vagy mellette szeretöt tart.De igazából aki annyira nem figyel a párjára az meg is érdemli!Szerintem.
60. júliusi (válaszként erre: 57. - Szexuálpszichológus)
2012. aug. 10. 06:10

Megkockáztatom ,hogy ritka esetben:

Még onnan is van visszaút!!(ha már a jelenléte is idegesíti)

Sajnos az élet kiszámíthatatlan,és sokszor csak egy nagy trauma, sokk téríti az embert észhez /van amikor már az sem ,az igaz/

59. szexuálpszichológus (válaszként erre: 58. - 9f86e86d50)
2012. aug. 10. 03:38
:D...Tudod ez már csak így van: Megfőzöd a paprikáskrumplit...eszel belőle...majd elteszed másnapra...újból előszeded, de lehet hogy előző nap túl sokat ettél belőle és már nem kívánod...hát muszáj leszel lehúzni a klotyón! :) Most komolyan. Megfőztem és annyira jól esett, hogy kijött a herpesz a számon. Most szívok, mint a torkos borz!!! Basszus!
58. 9f86e86d50 (válaszként erre: 57. - Szexuálpszichológus)
2012. aug. 10. 00:27
Jöttél paprikáskrumplit főzni? Tudod felmelegítve csak a ..... jó. :D
57. szexuálpszichológus (válaszként erre: 4. - Judy08)
2012. aug. 10. 00:04
Ha még vonzódsz a férjedhez akkor próbáld új alapokra helyezni a kommunikációt köztetek. Lehet, hogy belefáradtatok a hétköznapokba. Menjetek el egy hétre valahová csak ti ketten és ne hozzátok fel a problémákat, kerüljétek a mélyebb beszélgetéseket is. Élvezzétek az édes semmittevést ill. egymást :). Akkor viszont baj van, ha zavarja valamelyikőtöket a másik jelenléte is. Ebben az esetben már megkockáztatom, hogy elmúltak az érzelmek és a jövőben, ha nem is válltok el, akkor is csak megtűritek magatok mellett a másikat.
56. 9f86e86d50 (válaszként erre: 53. - Judy08)
2012. aug. 9. 23:14

Kedves Judit!


Ha úgyis az önigazolás a jó, megfelelő válasz Neked, akkor ugyancsak felhívom rá a figyelmed, ezt csak Te döntheted el! Az életben semmi sem biztos, nem fogsz garancialevelet kapni az újtól, hogy most már minden király lesz. Viszont ha a régit nem szereted akkor vagy lépsz, vagy maradsz mártír.:)

Megfelelő embert így is ugyis nehéz találni, de nem lehetetlen.:)

55. bb001c2074 (válaszként erre: 1. - Judy08)
2012. aug. 9. 22:20

Szia. Ezt neked kell tudnod, hogy megéri-e folytatni a férjeddel, le kellene ülni beszélgetni vele és nem fejest ugrani rögtön egy másik kapcsolatba.

Én nemrég estem át egy kisebb válságon a férjemmel, indítottam fórumot a témában, olvasd el ha gondolod, nekem segített tisztán látni. Azóta rendeződtek a dolgaink, nem veszekszünk, együtt alszunk el minden este ha tehetjük.

54. Judy08
2012. aug. 9. 21:11
Én egy szókimondó nö vagyok,nem hagyom magam és igazságos.Mindenem meg van csak elég szeretetet nem kapok,pedig nekem az a legfontosabb az életben.A pánikbetegeknek nagy segitség a törödés.Aki volt benne az tudja csak!
53. Judy08
2012. aug. 9. 21:08
Kedves Linda!Köszönöm a hozzászólásodat!Te azt leírtad amit én gondolok!Nem haragszom senkire mert nem ismertek.Van 1gyerekünk és neki sem jó ha azt hallja hogy veszekszünk mert ö engem imád.Ugyan miért nem szereti az apját?De viszont félek a másiktól hogy csak azt akarja!Hogy tudhatnám meg hogy komoly-e a szándéka??
52. 8b7e22b4a7 (válaszként erre: 46. - Judy08)
2012. aug. 9. 20:36

A magam nevében beszélek.Ha nekem ilyen jellegű problémáim lettek volna és a férjem ilyet mond, na én már akkor elváltam volna tőle!Ne haragudjatok de én ilyen vagyok, ilyen esetekben érdekel is engem ,hogy így a házasság úgy a házasság kukába dobása.

Mi az, hogy nem érdekli mi van velem és gyógyítsam magam.Mikor fel áll neki akkor már érdeklem!rázza ki magának akkor!Ha szeretne igenis foglalkozna velem.Szépen néznénk ki!

Hányszor volt velem is ,csak egy jelentéktelen kis dolog, hogy a munkahelyemen felszívtam magam,a férjemmel beszéltem meg és megnyugtatott.A pánik betegség egyébként is komoly dolog, sokkal több szeretetet és odafigyelést igényelnek ezek az emberek.Abban sem kételkednék, hogy a férj túlzott törődése és szeretgetése váltotta ezt ki.Egy nőnek mindig fontos,hogy szeressék.

Hogy ennyire nem foglalkozik veled,akkor minek vagy neki, mert mást már nem találna?Kel egy biztos....,legyen aki nyalja a seggét.Ennyi erővel én is megtehetném,hogy nem főzök,nem mosok, éhes vagy bogaram akkor egyél,keress és csinálj magadnak enni,etesd meg magad!Ha beteg vagy, mérd meg a lázad te is eléred a polcot, menj orvoshoz,menj már ki hányni,nem igaz,hogy összekoszolod a szőnyeget....ne gondold már,hogy elmegyek helyetted orvoshoz, és ne nyavajogj, gyógyítsd magad!

Nem is csodálkoznék, ha én egy ilyen férj mellett még az útszélen növő fába is bele szeretnék.


Tényleg meggyógyulnék az orvosok segítségével, de már nélküle,mert ő már egészségesen sem érdemelne meg.Hol van itt a jóban-rosszban,egészségben-betegségben....

Magam nevében mondom, én amint tudnám ott is hagynám.Ilyen alakot ezret találni.

Akadna száz aki szívesen babusgatna.

51. 26092879c1 (válaszként erre: 4. - Judy08)
2012. aug. 9. 20:15

Hol itt a dilemma?

Egyikkel tudsz beszélgetni és még szerelmes is vagy belé, a másikbe nem vagy szerelmes, és még beszélgetni sem tudsz vele, csak veszekedni.

Csak azért mert valami papír összeköt...?

50. 8b7e22b4a7 (válaszként erre: 41. - Judy08)
2012. aug. 9. 20:12

Remélem nem értesz félre, nem rád irányúlnak a példáim, hanem arra miért ne erőltessék,hogy a férjet válaszd.

Igazából ezt úgyis te fogod eldönte, hogy mit érzel,mi a fontosabb és szerethetőbb számodra,hogy a rossz tulajdonságok a kapcsolatodban valójában mennyire is rosszak és, hogy ki az akit igazán szeretsz.

Mindíg a szerelmet válaszd, ha bisztos vagy benne.

49. Judy08
2012. aug. 9. 19:57
Orvos álapította meg nem öndiagnózis.Nem azt irtam hogy miatta hanem hogy az is közrejátszott hogy nem törödik velem.Egyébként olyan amiket írsz mintha lettél volna már ilyen helyzetbe.Nem másra vágyok csak törödésre!Én 32 a férjem 39 egy váláson túl van.
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2005-2018, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Sitemap | Facebook