Melyik cég fizet plazmaadás után készpénzben? (tudásbázis)
Érdekelt a kérdésed, ezért kicsit utánanéztem. Nem is gondoltam, hogy nem kp fizetnek vagy utalnak, hanem vannak nyereményjátékok meg kuponozás.
A plazma centernél próbaképp még csináltam magamnak egy kalkulációt is, mennyit kapnék, ha mennék. Náluk szerepel, hogy kp, de nem budapestiek. Te hol keresel amúgy?
Budapestre lekértem külön az ai-tól és tényleg nem adják oda a teljes összeget:
BioLife KÖKI KöKi Terminál Részben készpénz (8 ezer Ft) + kérdőívpénz + utalvány 15.5 ezer Ft/adás
BioLife Lurdy Lurdy ház Részben készpénz (9 ezer Ft) + kérdőív + utalvány 16 ezer Ft/adás
Plazmacentrum Nyugati Teréz krt. 46. Készpénz (tábla szerint 15-21 ezer Ft/adás) Évi akár 760 ezer Ft
Haema Plasma City Center (nem részletezve) Készpénz + ajándékutalványok Vegyes
Plazma Pont Czuczor u. 10. vagy Corvin Részben készpénz + utalvány Vegyes
Ha tudod konkrétan hol keresel, próbáld a hely honlapját, meg az ai-t faggatni, végszükség esetén a helyet felhívni, hogy pontosan hogyan és mennyit fizetnek neked.
További ajánlott fórumok:
- Mikor fizetik a gyermekvédelmi kedvezményt (évi 2x, de melyik hónapokban), és mennyi ez az összeg gyerekenként?
- Melyik a fontosabb nektek? Minél magasabb fizetés, vagy normális munkahelyi légkör?
- Gépjármű biztosítást melyik naptól fizetem?
- Melyik felügyeleti szerv foglalkozik a nem fizető munkáltatóval?
- Ha egy átutalásosnak kiállított számlát készpénzben kiegyenlít a cég és erről nyugtát kap, akkor a könyvelésben ez milyen számlának minősül?
- Stradivariusban, ha visszaviszem a rendelt ruhát, visszaadják az árát készpénzben?