Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Melyik cég fizet plazmaadás után készpénzben? fórum

Melyik cég fizet plazmaadás után készpénzben? (tudásbázis)

márc. 4. 15:36
Sajnálom. Jó lehetőség anyagilag annak, aki bírja és alkalmas.
márc. 2. 18:51
Köszönöm. Most úgy jártam, hogy elmentem végül egy felmérésre, hogy adhatok- e egyáltalán és kiderült hogy nem, mert a vénáim nem alkalmasak rá. 😞 Szóval szomorú vagyok, de tárgytalan lett.
márc. 2. 07:34

Érdekelt a kérdésed, ezért kicsit utánanéztem. Nem is gondoltam, hogy nem kp fizetnek vagy utalnak, hanem vannak nyereményjátékok meg kuponozás.

A plazma centernél próbaképp még csináltam magamnak egy kalkulációt is, mennyit kapnék, ha mennék. Náluk szerepel, hogy kp, de nem budapestiek. Te hol keresel amúgy?

Budapestre lekértem külön az ai-tól és tényleg nem adják oda a teljes összeget:

BioLife KÖKI KöKi Terminál Részben készpénz (8 ezer Ft) + kérdőívpénz + utalvány 15.5 ezer Ft/adás

​BioLife Lurdy Lurdy ház Részben készpénz (9 ezer Ft) + kérdőív + utalvány 16 ezer Ft/adás

Plazmacentrum Nyugati Teréz krt. 46. Készpénz (tábla szerint 15-21 ezer Ft/adás) Évi akár 760 ezer Ft

Haema Plasma City Center (nem részletezve) Készpénz + ajándékutalványok Vegyes

Plazma Pont Czuczor u. 10. vagy Corvin Részben készpénz + utalvány Vegyes

Ha tudod konkrétan hol keresel, próbáld a hely honlapját, meg az ai-t faggatni, végszükség esetén a helyet felhívni, hogy pontosan hogyan és mennyit fizetnek neked.

márc. 1. 06:38
Plazmaadáson gondolkodom. Mivel most inkább a pénz miatt jött az ötlet, ezért fontos lenne, hogy ne hervis utalványt adjanak, hanem valódi pénzt. Aki jár, megosztaná velem, hogy hová érdemes menni? Köszönöm.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook