Melyik korban élnél? (beszélgetés)
:D
Csak plutónium,flukszuskondenzátor,és egy repülő
DeLorean kell hozzá..:))
1900-as években. Chanson-énekesnő lennék egy párizsi bárban.
Aztán egy középkori várkisasszony lennék. Elolvadnék a lovagok trubadúr-énekében, száguldanék fényes paripámon, hogy lobogjon a hajam a széllel, és megszöknék a legszegényebb lovászfiúval. Aztán lennék irónő is. Egy tizenkilencedik századbeli. Lenne saját törzshelyem, ahol minden reggel rutinszerűen meginnám a kávét, és közbotrányokozás érdekében torpedó nagyságú csibukos pipából füstöt eregetnék. És szeretnék élni 3984-ben.
A kirakat előtt eszmélek rá, hogy nem tudom kivagyok? Azt mi előzte meg pl.hogy nem tudom ki vagyok?
Forgalmas helyszín révén gondolom megkérdeznék vkit vagy megkérném vigyen el egy kórházba.
- már, ha tudok beszélni és értem a nyelvüket.
Ez elég sok ismeretlenes egyenlet, de mivel hjatana a túlélési ösztön valamit csak kitalálnék...
Folytatnám tovább... ha kijönnél intelligensen abból az őserdőből...benned maradt a félelem...az Amazon majd később kap szerepet a tudatodban...
_____________le is zárhatjuk.
Következő színtér: Állsz egy forgalmas út járda szigetén, egy kirakatot bámulsz...nem tudod ki vagy és nem emlékszel semmire...milyen lépéseket fogsz megtenni, h tudd legalább azt, h hol vagy...
Érdekes felvetés... eleve tériszonyom van, legalábbis azt hittem idáig, júniusig. Aztán mégsincs.
Valahogy kijöttem, nyilván. Amúgy amazon is vagyok:o)
Kevés esély van rááá, te szeretnél emlékezni?
Rendben:)))
Egy kis gyakorlat: Pl mit tennél ha a repülőgéped lezuhanna egy őserdőben és csak Te élnéd túl...
A körülményeid megváltoznak a színtér az őserdő, emlékezz! Egyszer már sikerült eme körülményen felül emelkedned és Te voltál a nyertes.
Pont ezért (is) érdekel:)
Szted hányan emlékeznek? (sztem irtó kevesen)
A hitedet azzal töltöd fel amivel akarod...
Az intelligenciád tudja, az enyém még emlékszik is...:-)))
Az angyal nem örül neki, aki születésem előtt a számra tette a kezét, h felejtsek, h ne emlékezhessek az előző életeimre...
de nyitva van a karma kapum, és emlékszem...mások sok mindent adnának azért h emlékezhessenek, engem meg nem érdekel, elég ha tudom.
Ezért is szuperságos az emberi agy, azt kapja, amit látni akar.
És álmaitokban?
Az, hogy ki mennyit és hol élt nem feltétlenül ezoterikus vagy misztikus kérdés...
Mikor kis csutfasz 5 éves koromban apám vitt az ovodába és az időutazó tudósról mesélt akkor abban a 10 percben az őskorban éltem ahol a tudós járt... ha most elolvasok egy sci-fi-t /szeretem/ történelmi regényt, akkor épp ott élek 1-2 napra-hétre
Ezt honnan tudod?
Érdekesnek tűnik...
Mta anno egy tanárom: - "a reinkarnációban már az előző életemben sem hittem".
Mindig a jelen korban...de éltem Egyiptomban, Galileába, Babilonban ésatöbbi...
5670 évet már leéltem itt a földön összesen.
1 biztos 631-évenként születtem meg újból és újból.
Hát ha a múltba mész /persze attól függ mennyire vissza/ vagy egy betegség vagy egy szabja okozza a halálod, ha a jövőbe akkor meg az értetlenség amit az adott kor hoz...
Amúgy vannak időutazók még sok családban. Nagyanyám a 20-as évek szülötte, minden ifijonti története egy időutazás... Javaslom figyelmedbe Ray Bradbury: "Az időgép" című elbeszélését... nem kell időgép az időutazáshoz és a beleéléshez...
Ultreia
Nekem annyi a para, h.sok az ismeretlen.
Ha egy adott pozíciót elfoglalnék, akkor nem annyira (vagy mégis)mert tudjuk a jövőjét...
Én ezt az egészet úgy gondoltam (pl.álmaimban) hogy mindenféle felelősség, kötelezettség nélkül.
Ott termünk pitty-putty és mi történik...
Ugyanilyen idősen, mint most vagy ugyanazt vissza , ugyanúgy?
:o)
További ajánlott fórumok:
- Kormányfők, miniszterek, köztársasági elnökök - bárhol a világon, bármelyik korban
- Sportolók /bárhol, bármelyik korban/
- 30 éves korban beléphetek-e valamelyik Magánnyugdíjpénztárba?
- Szerintetek melyik életkorban a legjobb szülni?
- Melyik korszakban, történelmi korban élnél szívesen?
- Melyik az a nem kötelező oltás, amit 3 éves korban kell ismételni?