Melyik a legjobb fagyasztott derelye? (tudásbázis kérdés)
Derelyét csinálni elég melós, vagyis a tészta nyújtása. Milyen nehéz volt anno nyújtani... vagyis én így emlékszem vissza, mikor csináltam... Bááár, talán még mindig szivesebben csinálom magam olyan dolgokból a tésztáját és szenvedek, mintha megvenneém a bizonytalan összetéteű félkészt.
Egyébként finomak, mert anyum anno vett.:) De ha már úgyis sazkács szeretnék lenni, akkor inkább megdolgozok érte.:)
(Egyébként az az áfonyás-túrós jól hangzik.)
Szia!
Én gombócból a meggyes gombócot veszem,fúúúh nagyon király az íze!1 kg-s kiszerelés,de pikk-pakk elfogy:)
szio tescoba nem jarok,-nem igazan szeretem+nem esik utba.Most vettem egy piros 600g,Izes derelye olyan piros lekvaros..de keves benne a lekvar +kemeny a tesztaja is.
szeretem turosat is ,de nem tudom,melyik jo a turosnal??
Szerintem mind jó!csak mikor megveszed nézd meg
tapogasd meg hogy külön,külön vannak -e benne a derelyék,mert amibe össze van tapadva az már régi is meg nemjó főzni se sütni.
most vettem egy izes fagy.derelyet de szornyu, msot ,hgoy megkostoltam..huuu.tobbet se veszek ilyet!!
Olyat keresek ,ami lekvros,de nem szilvalekvaros hanem mas olyan fincsi piros lekvarost ettem 1x...+gombocba is kerdezem ,melyik az igazi fincsi gomboc??
További ajánlott fórumok:
- Tapasztalatok a fagyasztott embriók beültetéséről?
- Mit rejt a hűtőd, fagyasztód?
- Patkány a fagyasztóban
- Te fel mernél használni egy 2hete lejárt fagyasztott csirkét?
- Melyik a legfinomabb fagyasztott húsgolyó/fasírtgolyó?
- Hogyan lehet a már készre sütött, de fagyasztott Stefánia vagdaltat a legjobban kiolvasztani? Mikróba tegyem, vagy inkább a sütőbe?