Melyik a leggyorsabb eredményt hozó mozgás forma? (beszélgetés)
Imádom a kutyákat! A miénk is ha teheti, rámnyomul. Ha mondjuk a kertben lefekszem a földre, akkor tutti szanaszét nyal meg rámfekszik, annyira kell őket szeretni.
Milyen kutyád van?
Igen, gyerek mellett biztos más. Fénykoromban, néhány hete, hónapja napi 3 órát mozogtam. Most reggel van 20-30 perc jóga, ki nem hagynám.. Meg este vmicske.. legrosszabb esetben kutyával..
Ami vicces mert pl lábemelésnél aportozunk, hasazásnál lazán rámfekszik :D
Ja bocsi,elmaradt.Nem koplalok,tegnap délután pl-ul sonkát ettem vöröshagymával hmmmm...de már meg is bántam,pedig fini volt.
Na mai kajám:
r:kakaóscsiga
e:2db kicsi magvas kifli,mártogatva lecsóba
v:fehérjeshake lesz
Ennyi!!!
Nem nagyon írod, hogy miket ettél. Nem ám itt a sunyiba koplalás.
Én múltkor csináltam bébihamit a lányomnak és olyan fini volt, hogy ma is azt csináltam csak felnőtt formában. Spenótos tészta csirkehusival. Nyammi
Én Rékáztam egy hétig,nekem bejött,csak ugye én nagyon nehezen veszem rá magam,hogy otthon tornázzak.Amúgy tényleg gyilkos,én egy hét után sem tudtam úgy végigcsinálni a gyakorlatokat,mint ő,de ettől függetlenül nekem bejött.Hozzáteszem,hogy rajta kívül csak Béres Alexandrát próbáltam(az nekem uncsi volt),mást nem úgyhogy nagy tapasztalatom nincs.
Na már túl is vagy rajta!
De jó neked.Én majd csak du.4 után állok neki.
Hát amit most csinálok Billyvel az is potn azokat tartalmazza, amit írtál. A Rubintról meg azt hallottam, hogy egy gyilkos!
Amúgy már megvolt az edzés! Legalább túl vagyok rajta!
Hát te tudod,de náthásan...szerintem nem fog jót tenni az ugrálás.
Inkább ki kellene kúrálnod először magad,és inkább valami lightos tornát csinálni
Hullahopp?
Állítólag nagyon jó a derék formálására,centikben látható a változás,ha valaki napi rendszerességgel használja.Már sokat olvastam itt a hoxán,van ilyen fórum.Én már vettem hullahopp karikát,de mivel műanyag,szétszedtem raktam bele lencsét,így nehezebb.Párszor már használtam (így lencsével érzi az ember),de még nem rendszeresen,majd mától akarom sűrűn használni,remélem ez jó lesz.
Vagy esetleg egy jó nagy séta?Ugyis olyan szép az idő.
Ennek nagyon örülünk!
Szóval akkor neked is bejön a Billy fiú?!
Teljesen igazad van fórumügyileg.
Szólj,ha esetleg nyitsz egy fórumot,vagy találsz valamilyet,már persze ha nem unsz még nagyon.
Én már nem is nézegetem magam a tükörben,egyre jobban rosszul vagyok magamtól,ez van.
Hát igen oldalt a kis zsírpárnák...ismerősek.Olyan aljasak,hogy ott vannak nem?!
Hétvégén én sem kondizok,tornázok,ma már voltam a kertben,tegnap meg kerti partin finom kis kalóriadús husikkal,sült burgonyával...jó volt,csak a kilóimnak nem.Na majd holnap letornázom...
Ja és Billyvel istenien megvagyunk, de hétvégén én is pihenek!
Épp ma néztem magam a tükörben és annyira csúnya a hasam. De amúgy rájöttem, mi rontja az összképet. Oldalt a csípőm fölé gyűlt sok zsír ami kipuposodik. Ha az ott nem lenne, már nem is zavarna a gömbölyű pocakom. Azt még ráfoghatnám a terhességemre. A lábaim okésak és már a karom se rossz.
Ezeket én is egy edzőtől hallottam, de persze nem akarok okoskodni. Ha elhisszük, hogy ez így van, ahogy mondtam, akkor ha esetleg kondizol akkor vagy súly nélkül vagy kevés súlyal kell csinálni.
Amúgy a kilódra nem akarok semmit mondani, mert én ahogy írtam is valamikor, nem a kilókból indulok ki, hanem hogy összességében hogy néz ki az ember. Téged meg még nem láttalak!
Hát sajna ez egy kicsi konditerem,nincs edző,csak a tulajdonos aki kb annyit ért hozzá,mint én....
Hát nem tudom 165cm-hez a 66kg az már túlsúly?
Egyébként elgondolkodtató amit írtál,és tuti,hogy igazad van,mert izmaim már vannak a lábaimon.
Már elkezdtem változtatni úgy,hogy egy héten 3-szor (hétfő,szerda,péntek)futok,két nap (kedd,csütörtök)meg mást csinálok,aztán majd meglátom hogy mi lesz így.
És te hogy haladsz a Billy fiúval?
További ajánlott fórumok:
- Milyen mozgásforma az, ami nektek bevált?
- Melyik a legmegfelelőbb mozgásforma hízókúra alatt?
- Csípő-Has-Fenék részről milyen mozgásformával lehet leginkább fogyni, formásodni?
- 3, 5 kg leadásához és formálódáshoz szükséges a kardio edzés vagy diéta és napi 20 perc mozgás elegendő lehet? Kinek milyen dvd jött be?
- Érdemes az ugrókötelezést - mint sporttevékenységet - választani mozgásformaként? Formálja az alakot?
- Mi a legegyszerűbb és leggyorsabb módja, hogy egy DVD filmből AVi vagy MP4 formátumot készítsek lejátszóra?