Hogy bírjátok ezt a nagy meleget, hogyan védekeztek ellene? (tudásbázis)
Nem tudom mióta nem használok zuhanyozásra/fürdésre meleg vizet. A hajamat mosom csak meleg vízben.
Én sajnálom nagyon hogy ezzel kell együtt élned. kellemes időben sem lehet könnyű, hát még pokoli melegben. Ha csak teheted, heverésszél.
Ma sokat dolgoztam kint, jól esett, érzem hogy nagyon meleg van, de nem visel meg. Mondjuk elég sokat teszek a jó közérzetért, nekem fontos mert nem vagyok már fiatal😀. Holnap meg fiam házánál nyírom a füvet, igazítom a szőlőlugast, megkapálom az előkertet mert ugye árulja és nincs itthon, az ingatlannak meg úgy kell kinézni mint meghirdetéskor a fotón. Már van egy kis felhősödés, kis pihi után megyek megöntözöm a paradicsomot, csak úgy ontja a finom termést.
Cukorbeteg vagyok. Borzalmasan birom. Tegnap egész nap rosszul voltam.
KÖSZÖNÖM! Épp tegnap akartam erőt venni nagytakarításhoz, de férj lebeszélt. Nem is igazi nagytakarítás, mert ablak nincs tervben, csak létráról le-fel, mert porolás, pókhálózás.
A miénk is tégla, de kell a klíma, nálam meg ventilátoros lámpa van, szeretem.
Szerintem '15-ben vagy '16-ban hosszabban volt melegebb.
Tényleg nem érdemes most boltba menni, én 2 órát voltam a DM, Rossmann, és Deichmanban, ott még jó volt, elszaladt az idő. De odakint fejbevágott a meleg.
Én nézem a Kemény zsaruk c. sorozatot, nincs kedve beszélgetni, csak reggel. De jó nektek, hogy beszélgettek. 😉😍
Idős korodban belegebedsz a fűnyírásba, tapasztalat!
Én jól bírom, délután még napozni is tervezek.
Pedig a dokik szerint nekem épp halódni kellene aztán nem. Hál Istennek, megint nincs igazuk.
Ha egyszer lesz családi házunk, ott beton nem sok lesz!
Fák, bokrok és füves udvar, nem lebetonozva, térkövezve minden. Ez is segíti pl: a kint tartózkodást.
-5 fok már rettenetes hideg lesz...
Türelemmel bírjuk. Redőnyöket leengedjük, ablakok zárva. Klíma nincs. Egyébként minél inkább elszokik valaki a melegtől, csak a hűtött helyeken van, annál inkább melegnek érzi még a 30 fokot is. Kivéve ha valami egészségügyi oka van. Az 1920-as években is volt ilyen meleg, klíma sem volt, arattak kaszával, markot szedtek az ősök, mégis túlélték. 28'C van csak.
Én egészen jól bírom. Idén pedig klímát se használok, mert rezsicsökkentek.
Sokat vagyok a kertben részben gyönyörködni, részben terményt betakarítani. Most uborka, cukkini, paradicsom, hagyma szedés a program, és hát az elmaradhatatlan öntözés. Bírom. Szeretem. Bár kicsit meghúztam a derekam, mindig megfeledkezek arról hogy nem vagyok már fiatal.😀
Elviselem,,igaz valahogy most jobban.Igazán szenvedős napom még nem volt.
A tevékenységek száma minimum:))
Tusolás,,ja és ilyenkor iszom több vizet,,ami nálam csoda:)
Nem szeretem, de ezzel jár a nyár. Klíma, sok folyadék, lenge anyagokat hordok, és a kinti tevékenységeket ha tudom, akkor estére időzítem.
Attól is függ, ki hol lakik. Egy kőház, téglaház lehet hűvös, ha napközben zárva tartják az ablakot, nem árad be a 38 fok. Panel vékony betonfala viszont olyan lesz, mint a napsütötte járda...klíma aranyat ér. Mi 1x kapcsoltuk be idén, úgy érzem, még tolerálható a hőmérséklet, volt már rosszabb is.
Járok dolgozni, klíma ott sincs, feleslegesen városba, boltba nem kajtatok. Pihenünk, fekszünk, beszélgetünk, többet alszunk. Nagytakarítás nincs. Ez ilyen lustálkodós időszak 🙂
Minden baj. Ha hideg van, ha meleg van, ha esik, ha nem esik.. :D
Majd lehet indítani olyan témát, hogy: Hideg van.
Télen meg hideg lesz 🤷♀️
Itt 41, néha 43 fok van napközben, szó szerint nem lehet megmaradni odakinn és éjjelre is b.szik lejjebb menni a hőmérséklet, sőt, konkrétan napnyugta után van a legmelegebb 🤬 Sötétített szoba, légkondi egész nap... kimozdulás max légkondis helyre a full klímás autóval. A pulzusom meg, ha csak felkelek, ugrik 100 fölé... BIZTOS, hogy van összefüggés de ez így nagyon nem jó 😥 Gyűlölöm ezt az időjárást...
Elkezdtétek már gyűjteni a hidegebb estékre befőttes üvegekbe a meleg levegőt?
Elviselem, szeretem a meleget. Nappal redőny le, ablak becsuk, éjjel nyitva minden. Többször zuhanyzom, sok vizet iszom.
Hogy bírjátok ezt a nagy meleget, hogyan védekeztek ellene?
További ajánlott fórumok: