Mekkora izzót tehetek a foglalatba? (tudásbázis)
A szinek érzelmeket befolyásolnak az emberben, álmositanak vagy éppen éberebben tartanak
Gondolj egy férfi/nőre aki rikító kanárisárga -bordó-barna stb. egymást ütő szinű tuhát vesz fel
Eltekintve a szines led f.forrástól meleg fehér és hidegfehér fény van, sőt ezeken belül is vannak fokozatok
Nem rosszabb...miért árulják? ..mert van rá igény...tudod..piacgazdaság.
nekem is van vakítóan fehér(hidegfényű) ledem a kerti lámpában...4W és nem lehet belenézni, de a kerti utat jól bevilágítja. A lakásban alkalmatlan, ott csakis melegfényűek vannak(7 W-osak. Hogy hány Lumenesek az nem tudom, de erős mindegyik.)
Először is a foglalat stimmeljen..aztán a neked tetsző színhőmérséklet...ezután már csak a lumen érték, ami a világítás erősségét mutatja.
az új ledek már néhány Wattal produkálják az elvárt fényt(és nem melegszenek, nem gyújtják fel a függönyt).
a 4 Watt biztosan megfelelő.
Lakásfelújítás.Szeretnék új függlámpát,ami tetszik azt írja
3x25 vatt foglalat.
Addig értem, hogy max 25 wattos izzót tehetek bele, de mi a helyzet az energiatakarékos izzóval?Beletehetem az erősebbet vagy csak a 4wattosat ami kb 25 watt normál izzóval egyenlő?
Remélem érthető módon írtam le :)
További ajánlott fórumok:
- Ha van tetoválásod, ird meg kérlek, mekkora és mennyibe került, lehetsz áldozata is az ezen meggazdagodni vágyóknak!
- Férjem 5 napja kómában! Mit tehetek, hogyan segitsek neki visszajönni?
- Egy 35 éves jó megjelenésű, elvált, 2 gyermekes férfinak mekkora esélye van a 20 év körüli nőknél?
- Mit tehetek, ha már az elején "elrontottam"? Férfi-nő barátság
- Ki mekkora TSH-val esett teherbe?
- Hol tehetek panaszt a szomszéd kutyája ellen, átmászik a kerítésünkön, és sok kárt tesz a kertben és itt zabál állandóan.