Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Méhnyakban elváltozás fórum

Méhnyakban elváltozás (beszélgetés)

10. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 9. - Lady Lavender)
jún. 20. 17:50
mi van???
jún. 20. 17:15

Én két e.u. kureten, 3 spiralon vagyok tul. Pilopom is volt többször, 2 abortuszon, a sterilizacion is túl vagyok. Másik oldalon implantatiom van sérv miatt.

Legtöbbet idegen nyelu országban végeztek. Nekem meg nem írták a "fekete pontot", amit ne lehetne megmagyarazni.

A nagyon idegeneknek is el lehet mutogatni a nőgyógyász vizsgálatát. Te meg magyarul nem kérdezel vissza?

Akkor sincs még semmi baj, csak ne cseszted a telefonosokat :D

jún. 20. 16:54
Vicces.
7. birebora (válaszként erre: 2. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 20. 16:47
Akkor feltehetően nincs baj.
6. Enissa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 20. 15:12

Ha nem mondta van további teendő, akkor valószínű minden rendben, ha úgy érzed nem erősített meg, hogy nincs bajod, akkor menj el egy másik orvoshoz is.

Colp = a colposcopia rövidítése, ahol nagyítóval vizsgálják a méhnyakat, hüvelyt, külső nemi szerveket. A hám meg ép, nem írta, hogy a vizsgált területen a hámszövet nem egészséges, nem lát elváltozást, nincs kóros sejtburjánzás, sérülés, fertőzésre utaló jel, vagy gyanús terület.

Az a fekete pötty, meg a manó tudja mi, megkérdezhetted volna ott.

Lehet, pigmentált anyajegy vagy apró érképződmény, abortusz, szülés után maradt elváltozás, ami nem rosszindulatú.

jún. 20. 15:05
Legalább nem egy nagy féket macska.
4. andi6020 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 20. 15:02
Feltételezem az orvos, aki vizsgált. Őt kérdezd meg.
jún. 20. 14:59

Az egyetlen embernek nem tetted fel a kérdést, aki választ tudott volna adni.

Hívd fel, mielőtt az itt kapott válaszoktól még jobban megrémülsz, vagy hamis biztonságérzetbe ringatod magad.

jún. 20. 14:26
az volt a papíron, hogy colp ép hám
jún. 20. 14:16
Egy éve negatív lett a citológiám. Most a vizsgálatnál azt mondta a doki, hogy a méhnyakban van egy kis fekete pötty. Halálra rémültem. Valaki tudja, mi ez?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook