Méhnyakban elváltozás (beszélgetés)
Én két e.u. kureten, 3 spiralon vagyok tul. Pilopom is volt többször, 2 abortuszon, a sterilizacion is túl vagyok. Másik oldalon implantatiom van sérv miatt.
Legtöbbet idegen nyelu országban végeztek. Nekem meg nem írták a "fekete pontot", amit ne lehetne megmagyarazni.
A nagyon idegeneknek is el lehet mutogatni a nőgyógyász vizsgálatát. Te meg magyarul nem kérdezel vissza?
Akkor sincs még semmi baj, csak ne cseszted a telefonosokat :D
Ha nem mondta van további teendő, akkor valószínű minden rendben, ha úgy érzed nem erősített meg, hogy nincs bajod, akkor menj el egy másik orvoshoz is.
Colp = a colposcopia rövidítése, ahol nagyítóval vizsgálják a méhnyakat, hüvelyt, külső nemi szerveket. A hám meg ép, nem írta, hogy a vizsgált területen a hámszövet nem egészséges, nem lát elváltozást, nincs kóros sejtburjánzás, sérülés, fertőzésre utaló jel, vagy gyanús terület.
Az a fekete pötty, meg a manó tudja mi, megkérdezhetted volna ott.
Lehet, pigmentált anyajegy vagy apró érképződmény, abortusz, szülés után maradt elváltozás, ami nem rosszindulatú.
Az egyetlen embernek nem tetted fel a kérdést, aki választ tudott volna adni.
Hívd fel, mielőtt az itt kapott válaszoktól még jobban megrémülsz, vagy hamis biztonságérzetbe ringatod magad.
További ajánlott fórumok:
- Milyen elváltozásokat okoz az ujjak és a nyak ropogtatása?
- Anyajegy elváltozás- Kell-e aggódni?
- Műtét vagy nem műtét? Emlő elváltozás
- A tüdő-gégeráknál a vérköpés folyamatos, vagy csak egyszer-egyszer fodul elő? A röntgen kimutatja ezeket az elváltozásokat?
- Köröm alatt sárgás elváltozás hosszanti irányban, mi lehet?
- Méhnyak elváltozás 24 éves korban